Att vägra fatta piken.

Har jag förresten visat vad jag fick av Nelly på babyshowern? Hm? Jo, i presenttårtan fanns inget mindre än ett exemplar av den här:

Anna Ankas 30 minuters workout för gravida.

Skitkul. Verkligen. Nelly skrattade så hon fick inkontinensbesvär medan jag vände och vred på den med smala ögon. Nu var ju inte den här boken det enda jag fick, men ändå. Wtf, liksom. Anna Anka. Och inne i boken är hon inte ens gravid, där står hon i tights och viftar med hantlar och ser förbannad ut. Och på baksidan står det med röd text:

Träna så att du är i bättre form efter graviditeten än före!

Japp. Fet, röd text med ett uppmuntrande utropstecken efter. Ännu roligare, tyckte Nelly. Men det ska jag tala om för er att jag var jäääkligt tight innan jag blev gravid, okej? Jäkligt. Eller nåja. Ni fattar vad jag menar. Tight-a-r-e.

Bara så vi är på det klara med det.

18 kommentarer till “Att vägra fatta piken.

  1. Hahaha! Vad underbar present och jag kan se dig framför mig med smalnande ögon…

    Fick du mitt mail i går? Antagligen inte för min mobil är lite trilsk…jag ska skicka den till Anna Anka istället..
    kram!

  2. Hahaha, vilken present 😀 Förstår att du … eeeh… uppskattade den väldigt mycket! Jomen ja, jag såg ju dig på korten från möhippan och visst var du jäkligt tight. Tightare ska du väl helst inte vara efter förlossningen, då dör du ju om bebisen är en storammare 😉

    Näe, jag tror snarare att du ska försöka trycka i dig de sista vaniljbullarna och sen flirta med maken så du får en låda till 🙂

    Ha en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg