Att ta kväll.

Ja, nu tar vi lördagskväll tycker jag. Här hemma ska vi äta smågodis, spoona i soffan och försöka sätta oss in i The Walking Dead. Känn som ett ganska bra upplägg, faktiskt. Förmodligen klämmer jag in nåt bad där emellan också, och en stor kopp te och lite  välbehövlig revbensmassage.

Och just det, ni som mailat om armbandet?

Såg att det verkar ha kommit in fler. Hur bra som helst ju. Men nu? Nu tar vi kväll. Och en påse chips på toppen.

12 kommentarer till “Att ta kväll.

  1. Jag är också redo att ta kväll nu, badet är avklarat och en äppelpaj står i ugnen. Nu är det bara mannen som ska komma hem från sin fisketur så är allt i sin ordning igen. Ha en go kväll!

  2. Grabbarna är på sitt och maken och jag ska göra kycklingrullader med philadelfia,örter och serranoskinka.
    Ha det bra, du kanske har sparat en bulle tills ikväll?….eller inte…

    /P

  3. Heldagsjobb på det Stora modeföretaget, lönelördag och fullt med kunder!!! Jättekul men samtidigt tröttande så just nu soffhäng m god drink i väntan på mat! Fisklasagne och vitt vin står på menyn och sedan några avsnitt av serien Sons of Anarchy, den nuvarande tv- drogen!!!!kram

  4. Det tycker jag att ni gör rätt i! 🙂 Det låter som en mysig kväll! Själv har jag precis kommit hem till föräldrarna, var längesen nu så det blir mysigt att umgås med dem ikväll!

    Sköt om dig!
    Kram

  5. Ah! Walking Dead är ju så underbart bra.. Synd bara att dom inte börjat sända de nya avsnitten än. Jag längtar som en tok efter det.
    Själv kommer ska jag träna denna lördagkväll.. Jepp, det är skrattmusklerna i magen som ska tränas till nya avsnitt av Big Bang Theory 😀 Två avsnitt på rad, jag kommer ju få magrutor.. haha.. Bäst att ladda med en chipspåse här med 😉

    Ha en mysig kväll!!

  6. Låter som en förträfflig kväll. Vi har varit på kalas och det gick käpp rätt åt skogen. 🙁
    Nu blir det liiite soffhäng med en kopp te, godis och nya doftljuset. Antingen somnar jag i soffan eller så masar jag mig upp till sängen när teet är slut.
    Jag hoppas på en trevlig söndag.
    Kram

    Ps. Dom armbanden, och fler säljs i Höör på Köpmanshuset. 229 kr har jag för mig att dom kostade. 🙂

  7. Och att hålla kväll kan också innebära att en del av familjen hamnar vid tv’n och något som inte tilltalar mig … då blev lite bloggsurfande istället. Men vi hade en go middag tillsammans och det är också mysigt.
    Mysiga dina vovvar är … saknar det så, men kanske en dag blir det fyrbent i vårt hus oxå 🙂 Mys på och ha en härlig helg! Kram Suz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg