Att ha höstsöndag.

Ljuvligt höstväder idag med; varmt och lagom vind och med den där disiga solen som ligger lågt. Precis ett såntdär väder som ger mig lust att ta hundarna och ge mig ut på en jättepromenad och dricka Oboy ur termos. Problemet är bara att jag är alldeles för tjock för jättepromenader just nu – jag får ont i fötterna och flåsar som en astmatiker och får sammandragningar efter några hundra meter, och att sitta på grusvägen utanför huset och dricka Oboy ur termos är inte riktigt samma sak. Så det får vänta. Förr eller senare blir väl jag också en såndär hysterisk barnvagnsmorsa som avverkar några mil om dagen med vild blick och tre vinthundar i släptåg (jag hoppas dock att det blir senare, de första tre månaderna har jag planerat att leva i morgonrock och titta på Oprah när jag ammar och glömma bort att tvätta håret).

Så nä, ingen dunderpromenad idag. Men jag ska absolut sitta i trädgården och kasta en uppstoppad plyschgås till hundarna. Och sen tänkte jag sammanställa alla rabatter jag har koll på just nu på de olika webbutikerna så att ni kan shoppa lite billigare. Plyschgås och rabattkoder – Inte illa det heller..

19 kommentarer till “Att ha höstsöndag.

  1. haha!
    Tycker allt att du kan be Scout Valiant och dina fina hundar att dra dig i en skrinda!
    Så kan du sitta på en fårskinnsfäll, sippa Oboy och känna vinden i håret 🙂

    Ha en fin söndag!

  2. Jag satt just på trappan med oboyen. Jag tycker att du ska göra det samma. Vet du, i början av min graviditet, när jag bara mådde som en liten apa kunde jag inte alls förstå att du gillade oboy så mycket. Nu kan jag inte vara utan kakao. Så härligt gott alltså! 🙂

  3. Tänk att nu kan du bli mamma vilken dag som helst!
    Passa på och njut både nu och när lilla Leo har ploppat ut.
    Är lite avundsjuk på dig som snart får sniffa lustgas. Haha! Och när man ser att barnmorskan hänger upp små små kläder och en pytte pytte mössa på elementet för att dom ska bli varma..då vet man att snart snart är man mamma! Och du kommer att få uppleva en alldeles ny kärlek.
    Härligt!

    Kram på er!

  4. Jojo…jeg har jo afghanhunder,ognpå slutten av mine graviditeter fikk jeg sove dårlig.Da stod jeg opp midt på natten og børstet pels!Samme dag jeg kom hjem fra sykehuset ble babyer puttet i vogn og jeg tok med meg vogn og hundar og fikk endelig gå laaange promenader,skjønt!3afghaner og barnevogn går helt fint,så du klarer det goså med dine nydelige salukier!
    Nyt siste tiden med deilig sparking i magen!
    Toveklem 🙂

  5. Hej Emma!

    Vi kommer att skaffa en hund inom kort och har haft en Sheltie samt en Golden retriever sen innan. Jag skulle gärna vilja höra hur du/ni bestämde er för vinthundar?

    KRAM M

  6. Låter som ett bra upplägg för en söndag! För att inte tala om dina ambitioner för början av mammalivet – underbart 🙂

    Ha en finfin söndag!

  7. Jag bara tokälskar den här tiden på året jag med. Jag njuter av denna bitande kyla, frisk luft och alla färger utomhus!

  8. Det låter så himla gött allting!
    =o)
    Båe höstdag, oboy utanför huset (man kan det vet jag), kasta plyshgås till hundarna, och planerna om otvättat hår, Oprah och amning.
    Allt låter underbart!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg