Att vara lite sentimental.

Hörni. Nu är det dags igen.
Jag måste bara få säga tack sisådär ytterligare minst en miljon gånger.
Till er.

Eftersom ni fortfarande och alltid är sådär fantastiskt fina mot mig som bara ni kan vara. Eftersom ni mailar och kommenterar och skriver inlägg och skickar saker (det ljuvliga armbandet är från Malin, tänk att kunna tillverka sånt!) och följer med mig på det absolut bästa sätt jag skulle kunna tänka mig. Genom graviditet och förlossning och amningsångest och komma-hem-landande utan att en enda gång vara där och peta och säga borde du verkligen.

Ja. Nu är jag hormonell och sentimental, men försök att hänga med här –

Tack för att ni respekterar mig och får mig att respektera er och för att ni allihop visar att det faktiskt går. Att man kan ha en blogg som växer utan att elakheten kommer fram. Att kvinnor kan leka fint och lyfta fram varann behandla varann med all den där vänligheten som jag själv tror så benhårt på finns.

Att ni ger utrymme för mig och för varann att ta plats.

Det. Det är det finaste.

Varför? För att jag aldrig har kunnat kräva det av er. För att ni har valt och fortsätter att välja att göra det själv. Just därför.

Tack.

51 kommentarer till “Att vara lite sentimental.

  1. Å finaste Emma. Jag hittade ju hit till dig bara ett par veckor innan Leo föddes och jag blev fast direkt! Tack för att du bjuder på dig själv och på ditt liv. Sminkad som osminkad verklighet :). Sluta aldrig med att blogga (no preasure liksom) för det du gör här är rena lyckopillret.

    Tack för att du finns här ute i cyberspace.

    KRAM

    // Inredningsfrun
    Psssssssst….. Se till att kicka ass (med dina Frodo-fötter) nu på Mama-galan. Det är du sannerligen värd!!

  2. Emma! Det är vi som skall tacka dig! För att du delar med dig av allt! Och även får oss att skratta högt… 😉

    Kram på dig du fina! Carin

  3. Det är ett rent nöje att följa dig. Tack och lov för att du påar dina inlägg via fb så att jag inte missar en grej 😉

    Kram

  4. Det är inte pga oss varför ”vi” skriver fina kommentarer. Det är pga dig. Du är lätt att tycka om!

  5. Har ju ganska nyligen hittat hit och är helt fast. Tycker det finns något väldigt befriande med kvinnor som vågar ta plats, vara roliga, å vara mycket. Känns som att jag själv genom din och andras bloggar har hittat flera gelikar och det tycker jag är rätt fantastiskt.

  6. Det är med glädje jag varje dag klickar in hos dig och beundrar dina fina bilder, läser om din tillvaro som är så mysig just nu och det är en fröjd att få dela den med er.
    Du lyckas med konststycket att vara personlig och det känns nära, utan att vara direkt privat.
    Kram, Maria.

  7. Oj, nu blev jag lite lipig här på jobbet. Så när det blir varmt i ögonen och det spränger lite så där ont i näsan. Detta var ett så himla fint inlägg, även om jag inte är hormonell fast kanske lite sentimental ibland.

    Tack för att du är du, jag tror att hur mycket vi respekterar dig och varandra beror mycket på tonen i din blogg. Det ges inte utrymme för annat och förväntan är att vi alla visar respekt! Det är stort och vackert!

  8. Tack själv för att du bloggar! Du eller ja din blogg har blivit min morgonrutin till kaffet.. O några ggr efter det 🙂

  9. Läser varje dag hos dig, underbar blogg och vilka bilder. Jag blir alldeles varm i hjärtat av att läsa och titta.
    Tack för att du delar med dig och för att di orkar skriva så fint men samtidigt så vardagligt varje dag.

    Silkesapan är fantastiskt vacker, att få barn är en ynnest och ett lika stort underverk varje gång.
    Jag har två stora underverk hemma på 13 och 15 år.
    Inga små silkesapor här inte, snarare stora fantastiska småvuxna som verkligen vet hur man på bästa sätt retar upp sina föräldrar så att man undrar om borde blivit mamma..?

    Kram

  10. Japp det är vi som ska tacka 🙂 du förgyller dagen med dina mysiga, fina inlägg med vackra foton, och jag (och andra också vad jag kan se) hoppas att du vill fortsätta med det 🙂
    Kram till dig och din fina familj

  11. Det är du som ska ha ett stort tack för att du bjuder in oss till dig och din värld! Helt underbart! Tror att världen behöver fler som du!

  12. Och TACK för att du gör det stört omöjligt att vara på något annat sätt än vad vi är, för att du är du! Lyllo Leo att ha fått en så cool mamma 🙂

  13. O tack för att DU finns o för att du skriver så härligt!! Att följa dina inlägg är verkligen en ljusglimt i mammadagarna hemma! Har sagt d förr, du skriver så bra!!! Grattis igen och förlåt att jag ej kommentrerar oftare, tänker att det är så många som gör det att min kommentar inte tillför ngt extra. Men, jag finns o jag läser allt från amningssoffan – vad gjorde man utan iPhone?? Lille Leo är så fin!!

  14. Tack själv!! Det är ett nöje att titta in hos dej! Du är alltid där med ett leende
    eller med glimten i ögat, det är skönt att veta! Du är en del av dagen 🙂
    Tack igen 🙂

  15. Jag håller med alla föregående talare, det är vi som ska tacka dig Emma. Tacka för att vi får ta del av ditt liv, av dina fantastiska texter och bilder. Tacka för att du gör så att vi skrattar och gråter tillsammans omvartannat. Det är sååå härligt!

    Tack.

  16. Tack själv! Tror det beror mycket på sättet du skriver, att det liksom alltid är så bra avvägt… Gällande limhamnsbomberna i tidigare inlägg, blir du nog aldrig avvänjd från dem (och varför skulle man vilja det egentligen) men 7 per dag kanske är lite att ta i/ Limhamnsbo

  17. Vet du att du ger lika mycket tillbaka? Har jag en dålig dag, en ledsen dag, en tråkig dag och även en glad dag, letar jag mig alltid in hit för att få skratta njuta och läsa fantastiskt skrivna texter. Varje gång jag ser att du uppdaterat tjuter jag till av glädje för mig själv, och sedan sätter jag mig till rätta och läser. Om någon börjar prata med mig kan jag inte snabbläsa färdigt, utan måste pausa, för att sen kunna fokusera på allt du skriver!

    Du är helt jäkla underbar!

  18. Men oh så fint.
    Och ja, jag blir så glad av att det finns en plats där kvinnor hjälper och stöttar varann i stället för stjälper. Som vi behöver varann.

  19. Det är verkligen en fröjd att det finns sånna här bloggar, där det inte kommenteras en massa elakt eller någon döms.
    Det är så det ska vara, överallt.
    Kvinnor( å mammor) borde överlag hålla i hop å stötta varandra mer.
    Den här bloggen å stämningen visar att det är möjligt! <3

  20. Du ska ha tack, för att du bjuder in oss på allt det här, du känns som en vän nu (hittade din blogg för kanske fyra veckor sen, och har lusläst den) och blir lite ledsen ibland när jag inser att vi inte kan ses över en fika, för jag känner dig ju inte ”på riktigt” liksom 🙂

    Jag håller din blogg högt och just nu är det en gudagåva som livar upp mitt liv, och extra kul då jag har min lilla plutt född sista september.

    All lycka med er lille charmör!

  21. Hallå där!
    Jag kom förbi här av en slump och kikade lite.
    Stort grattis får jag säja till den stora skatten som kommit, eftersom det är min fösta gång här. Jag läser och kikar runt här. Verkar mycket trevligt.
    Ta hand om er och om hormonerna. DE är INTE att leka med 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  22. Emma, det är Du som ska ha tack! Vi gillar ju dig, precis som du är 😉 Det är svårt att låta bli!

  23. Säger som många andra. Det är du som ska ha tack Emma, tack för du vill dela med dig. Du är som en kär vän som jag ”pratar” med varje dag, flera gånger per dag. Mysigt att känna ett band till en annan person utan att man setts.

    Du inspirerar mig så mycket!

    Tack Emma, tack!

  24. Först och främst vill jag tacka dig, för att du så gärna delar med dig av ditt liv. Det är otroligt intressant, händer saker hela tiden och det går faktiskt inte att sluta läsa dig. Inte såhär efter 11 månader. Följt dig i snart ett år, otroligt!

    Även om det här kanske låter… helt knäppt… så måste berätta att jag ser upp till dig. På riktigt. Och du vet inte ens vem jag är. Du är lite som en idol. Nu kanske det blev lite läskigt? Men det måste du veta. Du ger mig massa inspiration till att göra sånt jag vill och ge allt när jag gör det. Du vet, ”Fake it til you make it.”

    Och jag är så glad för er skull, med Leo och allt. Det lär inte finnas något mer underbart.

  25. Fina fina Emma!

    Så fint du skriver! Så skönt att ”trollen” håller sig undan, för är det något jag inte klarar av så är det troll.

    Älskar din blogg som får mig att skratta högt här i soffan varje kväll plus att du tar vansinnigt snygga foton och har en väldigt bra inredningssmak!

    Ha det så roligt på galan! Hoppas verkligen att du vinner!

    Kram Jennie

  26. Åh, vad fint. Det är för att du förtjänar att bara ha fina, trevliga bloggläsare. Det har du själv sett till och det är befriande att som läsare titta in här och slippa såväl syrliga kommentarer från andra läsare som ursäktande martyr-inlägg från blogginnehavaren. Om du förstår vad jag menar.

  27. Jag svarar nu när jag är lite mer stabil, är hemma och har allt på plats! Jag läste din blogg idag på jobbet, jaha, som vanligt så kom det en liten, eller två tårar. Du är så underbar i din skrift, ja, ja kanske sentimental heter det!

  28. Å tjejen vad glad jag blir att du är glad för oss:) Vi gillar ju dig, och din blogg är verkligen dagens höjdpunkt!
    Just nu behöver jag din fina och sjukt roliga humor. Har fått ett tungt besked om en anhörigs hälsa, och vill bara tänka roliga och trevliga tankar!
    Så tack till dig också. För att du lyfter mig genom dina inlägg:)

    Kram Susanne

  29. Det man ger får man tillbaka du vet. Det här är en skön plats man gillar, som ett mysigt fik man återkommer till. Där du står för kladdkakan. 🙂
    Du vet med klet i mitten och man vill bara ha en liiten bit till.
    Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg