Att ro hem årets julpynt.

Då fortsätter vi Crazy Days med en tävling, tycker jag!

Idag kan ni se till att ro hem det grymmaste julpyntet tillsammans med Bloominghome. I bilden ovan har jag plockat ut mina personliga favoriter (äääälskar renen) – men du väljer själv vad du önskar vinna. Nu är det förvisso bara slutet av oktober, men är man juljunkie så är man och att kunna vinna precis vilket julpynt man själv önskar är ju hur bra som helst.

Reglerna är som vanligt inte ett dugg kniviga:

  1. Välj ut vilken produkt från julkategorin du skulle vilja vinna, klistra in länken i en kommentar – och motivera varför du valt just denna.
  2. Gilla Bloominghome på fejan (om du har fejan).

Sen är det bara att luta sig tillbaka och hoppas på tur! Tävlingen pågår tills på måndag, alltså den 31 oktober, klockan 20:00.

Kör hårt!

179 kommentarer till “Att ro hem årets julpynt.

  1. Det enda kniviga med den här tävlingen är som vanligt att kunna välja och vraka bland alla fina saker. Men efter lite beslutsångest valde jag dessa:
    http://www.bloominghome.se/se/art/bokstaver-god-jul-2.php
    Jag och min pojkvän har inte bott tillsammans så länge och har i vår nya lägenhet en öppen spis med en ”avställningsyta”..avsats…eller vad det kallas för? ovanför där dessa bokstäver skulle sitta fantastiskt fint under vår första jul som sambos 🙂

  2. För första gången i mitt 32år långa liv ska jag och min sambo ha familjen/släkten hemma hos oss på julafton. Jag har dock insett att mitt julmynt verkligen inte håller måttet för denna begivenhet så att vinna lite lyxigt sådant från Bloominghome vore super. 🙂 Jag föll särskilt för den fina ljusslingan Stars som jag tror blir fin i vår lilla gran. 🙂 http://www.bloominghome.se/se/art/ljusslinga-stars.php
    Givetvis har jag även gillat på fejan. 🙂
    Hoppas!

  3. Jag önskar mig denna underbart fina renen i julklapp av tomten :-). Den kommer passa som bästa pricken över i:et i vårt nyrenoverade tv-rum i lantlig stil. Den ska absolut stå brevid granen vid den vita ohyvlade träväggen.
    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

    Kommer att bli så underbart vinterfint. Tack för en underbar blogg. // En nyvunnen bloggläsare <3

  4. Är inte en sådan som överpyntar eller har tusen kartonger med julpynt i förråden.
    MEN, en och annan lite ju(v)lig sak tillsammans med en massa vackra ljus får göra det juligt hemma hos oss. Det är det stora i det lilla som gör det tycker vi.
    Som tex den här http://www.bloominghome.se/se/art/kotte-large.php?grp=343247 enkla men, i våra ögon, riktigt fina att ha hängandes någonstans i vårt, annars ej så pyntade, hus!

    Och yes. Jag har gillat på fejjan. Såklart! 🙂

  5. Älskar den bulliga kransen ”http://www.bloominghome.se/se/art/krans-christmas-holiday.php”! En sida man lätt addar på fejjan.
    Hoppas på lycka!

  6. http://www.bloominghome.se/se/art/adventsljusstake-rod.php

    Min favorit är den röda adventsljusstake. Min syster har efter 6 år gjort slut med sin sambo och flyttar in i sin nya lägenhet runt första advent. Så det hade varit den perfekta inflyttningspresenten. Dels för att den är så sjuk snygg och för att hon älskar julen. Sen vill jag hjälpa till att sprida julstämning i hennes hem så det ska kännas mindre ensamt sådär ibörjan.

  7. Hej,

    Jag önskar att jag vann den fina ljusslingan. Mycket för att jag är en sucker för ljusslingor eller egentligen all typ av julbelysning.

    http://www.bloominghome.se/se/art/ljusslinga-stars.php

    Jag vet precis hur det är med amningshjärna och tänkte bara påminna om att den 1:a november är på tisdag och inte på måndag i nästa vecka 🙂

    Tack för en härlig blogg!

    Lisette

  8. http://www.bloominghome.se/se/art/tomtenissar-och-nissor-maileg.php

    Ja, för att jag igår nämnde för min käre make att jag var sugen på att köpa en liten nisse eller nissa till jul och att jag till svar fick det där fantastiska ”Det är klart att vi ska göra det om du tycker att det är det vi ska prioritera nu…” och så världens charmigaste leende. Det där slår ju alltid som han vill hos mig och tänker till en extra gång! Jädra karl! 🙂

  9. http://www.bloominghome.se/se/art/stjarna-black-modell-l.php

    Hejsan!
    Jag och min sambo håller på att flytta från en lägenhet till ett hus på 180 kvadrat och vi har inte hunnit samla på oss så mycket att fylla detta med. Så jag har funderat på att man får prioritera bort julstjärnor i vardagsrumsfönstren i år eftersom vi har stor släkt och många klappar som ska köpas. Sen såg jag den här tävlingen och tänkte att det vore ju super om man kunde vinna en stjärna så kan man ju köpa till den andra så blir det inte lika stor utgift. Särskilt som båda har en svaghet för svart.

    Ha en fin kväll!
    Kram

    Passar på att tacka för många timmars underhållning när jag ändå skriver. Din blogg och ditt sätt att skriva är helt i särklass och jag följer den nästan slaviskt! 😉

  10. http://www.bloominghome.se/se/art/christmas-stocking.php En fin julstrumpa till min fina lilla tjej, som på grund av en massa stress (och annat) fick sin julaftonmorgons klapp under sängen. Vilket hon mindes när jag här om dagen berättade om tomten med stor mage som kom ner i skorsten och la paket i julstrumpan. Högt sa hon: MEN mamma.. Hos mig lägger han dom ju under sängen! 🙂 gillar på facet! Mysig kväll till er! Mvh Linda

  11. svårt att välja, så mycket fint, som vanligt!
    men det skulle nog bli renen http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php då om jag var tvungen att välja en grej.
    och den skulle jag ge åt min älskade svägerska. hon är den absolut största jul-junkien jag känner. hon berättade häromdagen stolt om sina 4 jultidningar hon redan hunnit köpa. och sedan hittade vi ett par till i affären när vi åkte och handlade tillsammans. hon fullkomligt knarkar allt som har med julen att göra. hon köper julklappar året om och vet precis vad hon skall ge åt vem. in till minsta detalj. och nu går hon omkring och räknar dagarna tills min bror ger henne tillåtelse att sätta fram julljusen xD
    ja, och hon skulle älska renen!

  12. http://www.bloominghome.se/se/art/stjarna-silver-modell-l.php
    Den här stjärnan blev jag lite kär i. Då jag och min dotter flyttat till en ny billigare lägenhet som jag inte kommer gå i personlig konkurs för. Men har hemska färger på väggarna. Så den här vita fina julstjärnan hade gjort sig fint i vardagsrummet vars färg är typ hemsk orange. Och jag kommer inte sätta upp mycket rött julpynt i mitt hem. Bli snålt med julpynt annars 🙂

  13. På min första jul fick jag min allra första tomte av min mormor. En underbart vacker tomte som jag varje år packar upp med omsorg och ställer så den får den bästa platsen i vårt vardagsrum. Varje jul efter det fick jag en tomte av mormor och det får jag faktiskt ännu. Men min allra första tomte är mig varmast om hjärtat. Den traditionen som min mormor givit mig vill jag nu fortsätta ge till min lilla dotter. Tyvärr glömdes detta bort förra året då jag var stinn av amning och skulle agera superjulvärdinnamamma( ??). Så i år skulle jag vilja ge min lilla tös sin allra första tomte. Varför inte då en tomtenissa från Bloominghome?!;)

    http://www.bloominghome.se/se/art/tomtenissar-och-nissor-maileg.php
    Nissa 3

    Kramar
    Ida

  14. Såklart jag vill vara med i denna tävling 🙂 Julen är ju snart här!
    Den där renen kan jag inte heller motstå, så om julklappen skulle hamna hos oss önskar vi oss att paketet har en form av en ren. Anledningen att jag önskar just renen är för min dotter på 16 månader fullständigt älskar att lära sig massa olika djur nu, men någon ren vet hon ännu inte vad det är. Jag kan inte tänka mig något roligare sätt än att hon får ha en stor ren på sitt rum vid jul. Hon skulle jubla!
    Kram Linda och Lilly

  15. Jag älskar Maileg. Och jag älskar Maileg. Maileg känns unikt. Förra året kom tomten fortfarande på besök men nu har barnen förstått att tomten inte finns ”på riktigt”. Så from nu kommer inte tomten att återkomma. Känns sorgligt på ett sätt men det är tur att Maileg gör dom finaste tomtarna/nissarna! Därför önskar jag mig en Nisse med rödbeigerutig skjorta från Maileg.

  16. Startsida » Jul 2011

    Krans – Frosty
    Amerikansk-inspirerad krans med riktiga små kottar, blad och bär.
    229:-
    Läs merKöp

    Ljuslykta – Strössel
    Röd ljuslykta med stjärna i vackra ”strösslade” färger.
    25:-
    Läs merKöp

    Stjärnor – Silver stars, 2 pack!
    Söta stjärnor i 2 pack. Modell liten och mellan.
    65:-
    Läs merKöp

    Stjärnor – Black stars, 2 pack!
    Söta stjärnor i 2 pack. Modell liten och mellan.
    65:-
    Läs merKöp

    Stjärna – Silver modell L
    Stilren och snygg pappstjärna med upphäng.
    298:-
    Läs merKöp

    Stjärna – Black, modell L
    Stilren och snygg pappstjärna med upphäng.
    298:-
    Läs merKöp

    Liten gran
    Liten gran planterad i terrakottakruka. Granen är strängad så den går att böja.
    149:-
    Läs merKöp

    Cardholder – Dream
    Korthållare för bordsplacering i form av en liten glaskula med plan botten.
    15:-
    Läs merKöp

    Hjärtkrans – Buxbom
    Söt hjärtkrans av buxbom.
    119:-
    Läs merKöp

    Kotte – large
    Snygg kotte av naturmaterial.
    89:-
    Läs merKöp

    Kotte – medium
    Snygg kotte av naturmaterial.
    59:-
    Läs merKöp

    Ljusstake/låda – Stars
    Gråtvättad trälåda/ljusstake med utstansade stjärnor.
    98:-
    Läs merKöp

    Christmas ball – stripe
    Söt julkula i trä med guldfärgad tofs. röd och vitrandig Ca: 3 cm i diam
    15:-
    Läs merKöp

    Christmas stocking
    Söt julstrumpa med ren. Material: Bomull och filt.
    79:-
    Läs merKöp

    LJUSHÅLLARE – CUIVRE ETÓILE
    Stjärformat fat med ljushållare i mitten, mycket fin. Höjd: 5cm, Bredd 23 cm.
    79:-
    Läs merKöp

    Ljusslinga – Stars
    Fin ljusslinga med stjärnprydda glaskulor.
    129:-
    Läs merKöp

    PLÅTASK – CHRISTMAS GIRL
    Söta plåtask med julmotiv. 10cm x 8 x 3,5 cm
    35:-
    Läs merKöp

    Bokstäver – GOD JUL
    Fina, svarta stående bokstäver med texten ”GOD JUL”. Höjd: 10cm
    149:-
    Läs merKöp

    Bokstäver – GOD JUL
    Fina, vita stående bokstäver med texten ”GOD JUL”. Höjd: 10cm
    149:-
    Läs merKöp

    Trälåda – GLÖGG
    Fin, vit trälåda med praktiskt handtag och med texten ”GLÖGG” på sidan.
    98:-
    Läs merKöp

    Träljusfat – GOD JUL
    Vitt ljusfat med plats för 4:a ljus och texten ”GOD JUL” på sidan.
    149:-
    Läs merKöp

    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

    Vad är det med renar egentligen? De är ju sä underbara. Denna skulle platsa fina bland mina två loppisfyndade småttingar.

  17. Hahaha! Jag älskar renen! Den är galen och knäpp och alldeles, alldeles underbar! Idag har jag kuggat på en tenta men ändå kunde renen få mig att skratta högt och spontant…sådär som bara galna mumierenar kan! Här hemma får den ett bra hem, tillsammans med två flygande grisar och en gatuhund från Argentina.

    Här är länken http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php och jag har, såklart, likeat på fejjan!

    Nu håller vi tummar och tassar för att mumierenen kommer hit!

  18. Jag är på!
    Har nu klickat på like på deras fb sida och har titta trunt efter vilket jupynt jag skulle vilja vinna (om jag ror hem vinsten).
    Det får bli renen! http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php
    Min motivation är att jag inte får tag i såna tjusiga saker härnere i NZ och jag saknar verkligen svenskt, fint julpynt. Vore super duper att vinna denna vackra juleting. =o)
    Ha en fortsatt fin vecka!
    kram

  19. OOO I löv Crazy Days!!!
    länge sedan jag kommenterade nu…
    men jag ”hälsar på” varje dag! =)
    åå jag älskar julen! det absolut bästa på hela året!
    och vilka fina tävlingar du anordnar! nice nice…
    skulle nog också välja renen…den var så där lagomt crazy och lagom ”färggrann” för mig. men nga gulliga julkulor av trä skulle inte sitta fel de heller, då man både har småttingar och kamikaze-katter som gärna leker i granen…=)

    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

    http://www.bloominghome.se/se/art/christmas-ball-stripe.php

    ha de gott sockertopp!

  20. Självklart gillar jag Bloominghome på face book och jag har även skrivit där att jag är med och tävlar hos dig. Tips till dig, vill du se hur jag, enkla nettan ser ut så är det ett kort på mig där 🙂
    Jag har inte ägt en fönster stjärna i hela mitt liv, har bara haft stående adventsstjärnor så den svarta stjärnan http://www.bloominghome.se/se/art/stjarna-black-modell-l.php skulle sitta jättefint till mitt nya hem med svartgrått kakel i köket som jag fullkomligt älskar. Tala om att det skulle matcha 🙂

    enkla nettan
    anette carlsson

    Jag följer dig på face book, läser dina inlägg i gott som varje dag.

  21. opps jag kom på att jag kanske skulle önskat vilken av tomtarna som jag vill ska komma till mig :
    och det ble en Nisse med rödbeigerandig skjorta, men jag älskar allihopa <3

  22. http://www.bloominghome.se/se/art/stjarna-black-modell-l.php

    Wow!! Vilken tävling! Jag är en riktig juljunke. Jag längtar så mycket att det nästan är pinsamt. Men jag står för det! 😉 Planerar och drömmer. Och detta blir första julen i vårt nya hus! Vilken lycka men hur ska jag kunna övertala sambon om allt vi bara ”måste” ha! Att vinna en stor stjärna till det stora fönstret på övervåningen hade inte varit fel! 🙂

  23. Hej hej!
    Självklart vill jag vara med och tävla!!!!! Det måste jag ju bara 🙂
    Jag vill vinna Maileg – det är alltid Maileg för min del! Jag har redan fyra tomtar (två av dessa som finns på bilden 🙂 ) och jag vill ha ALLA!!! Så om jag vann, vill jag ha ytterligare en tomtenisse eller nissa!

    Gillar så klart redan på fejjan (Maria Jimrell)

    Ha en härlig torsdagskväll!
    Kram Maria

  24. Jag är en julnörd, älskar helt enkelt det mesta med julen..familjen, vänner värmen som julen sprider, alla blir så mycket mjukare tull sinnet och hojtar God jul, liksom legitimt att kunna hälsa på vem som helst och så GRANEN:) Dessa vit och röda julkulorna är bara helt J U L för mig, Tomtens färger och de hade verkligen klätt vår julgran till sista kulan:)
    http://www.bloominghome.se/se/art/christmas-ball-stripe.php

    Längtar redan nu till December månad och kan i smyg berätta att jag spelade min första jul låt i dag …men jag var ju själv på jobb så då kunde jag inte låta bli:):) kram fina:)

  25. Tävlings kul!
    Åh vad mycket fint! Kan inte sluta titta på sakerna, längtar så till bitande kyla, fallande snö, ljus i fönstren och juldekor på Malmös gator!
    Här är mina favoriter!
    http://www.bloominghome.se/se/art/krans-frosty.php
    En otroligt vacker krans som skulle passa fin fint på min 20-tals ytterdörr!
    http://www.bloominghome.se/se/article.php?id=2154&art=9963719
    Så söt plåtask att lägga julgodiset i! Asken påminner mig om en ask min mormor hade när jag var barn. #minnnen

  26. Jisses vad folk tävlar här.
    Jag skulle gärna vilja ha:
    http://www.bloominghome.se/se/art/adventsljusstake-rod.php

    Jag såg att det var poppis i Sverige med nummer på adventsljusen förra året och ville också ha. Tyvärr fanns det inte att köpa när jag var hemma i somras, julsaker undanstoppade på alla lager.
    Men här ser jag en kalasfin adventsljusstake i rätt som är MIN julfärg OCH med nummer redan.
    Passar mig 😉

    Hälsningar
    Yohanna
    PS FEjjan gillad DS

  27. Har inte läst din blogg så länge, men jag måste bara säga att den seglat raka vägen upp till topp 1 på min egen privata bästa-bloggen-lista. Kram

  28. LJUSSLINGA – STARS
    För att jag bor i Melbourne och längtar hem runt juletid och tyckte att denna ljusslinga påminde om frost, mörker och allt julmys!

  29. Oj! Ännu en fin tävling, vad kul!!

    Min favorit är… julstrumporna!

    När jag var liten ÄLSKADE jag att, full av förväntan, tassa upp en tidig julaftonsmorgon och hitta julstrumpan fylld med paket som man FICK öppna innan middagen. Den känslan önskar jag föra vidare till mina egna barn!!

    http://www.bloominghome.se/se/grp/jul-2011.php

    Happy days!

    //Helena

  30. Wohooo, vad kul!
    Jag gjorde ett stort misstag förra julen. STORT (BIG mistake a’la Pretty Woman) misstag att försöka mig på att sy egna julstrumpor till barnen. För det första, så valde jag fel tyg. Sen sydde jag den första för trång, så jag fick inte ner julklapparna i den. Jag sket i att sy en andra strumpa.
    Så vad jag vill komma fram till är att jag vill slippa ännu ett trauma denna jul. Jag vill vinna julstrumpa till mina barn….

    http://www.bloominghome.se/se/art/christmas-stocking.php

  31. Krans – Frosty
    Amerikansk-inspirerad krans med riktiga små kottar, blad och bär.

    Svårt att välja ut bara en enda sak, men kransen såg liksom krispig ut, så där som snö kan vara. Så bara för att den är fin och ser ut just så vill jag vinna den.

    Tummen upp även på boken.

    Trevlig helg!

  32. Åh en jultävling!! Jag är juljunkie ut i fingerspetsarna och sitter redan och tummar på diverse heminredningstidningars julspecial, cirklar in, viker hörn och går längs raderna i affärer som redan plockat fram julgrejer och suckar och åhar mig. Nu har jag precis köpt vår första lägenhet ihop med min sambo. Vi har renoverat och fixat hela sommaren och nu börjar vi se ljuset i tunneln, därför skulle jag vilja vinna: http://www.bloominghome.se/se/art/ljusstakelada-stars.php ,för att äntligen få pryda mina nyuppsatta fönsterbrädor med vackra ljus och saker!!
    Jag har gillat bloominghome få facebook!

    Härligt med Crazy Days föresten!

    Kramar andreakarolina

  33. Hm, jag är inte säker på att min tävlingskommentar kom med?

    Jag gjorde iallafall ett stort, STORT misstag förra julen genom att försöka mig på att sy egna julstrumpor till mina två barn. BIG mistake. För det första så sydde jag inte i rätt material. För det andra blev den första för trång så jag fick inte ner de julklappar jag tänkt mig. För det tredje – det blev ingen andra strumpa…

    Så jag önskar mig http://www.bloominghome.se/se/art/christmas-stocking.php

    🙂

  34. Kikar in som vanligt här på morgonkvisten, funderar lite. Ska jag. Ja klart jag ska!

    Det är något speciellt med den där renen, tokigt söt men samtidigt lite creepy, som en mumifierad ren. Lite så. I allafall så skulle jag vilja ha en mumifierad ren under granen i jul! 🙂

  35. Ljudlösa klövar på skogstig knarra
    Snötunga grenar långsamt darra

    Gnistrande flingor leker i vind
    Värmande päls på buken trind

    Frasig rimfrost i grånat skägg
    Skymt av frost på timmervägg

    Knastrande vedspis, ljus i träd
    Mjuka kuddar, värmande pläd

    Skymd av skogsbryn han iakttar
    Trygg av värmen i julnatt klar

    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php
    När kylan kommer ska han på hedersplats få sprida julvärme i vårt vinterhem.

  36. Renen var ju helt grym! Den väljer jag.
    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

    Kan behöva lite extra snyggt julpynt här hemma eftersom vi troligen får fira julen mitt i vår kaos-köks-renovering som vi fick för oss att dra igång i förra veckan. Det ska vara klart till Bebis i februari men frågan är om vi tänkte på att det är en Jul innan när hela tjocka släkten ska komma. Blir ju lurigt utan kök!

  37. http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php
    Nu är det så här att jag har en nästan sjuklig fascination (bara nästan sjuklig) till Älgar, hjortar å andra fyrbenta djur med horn ute i naturen, och dem flesta som känner mig vet detta. Jag har alltid oturen att missa dessa djur även när älgarna var i min trädgård… men när jag ser en älg eller en hjort (bor vid Kinnekulle där det vimlar av hjort) vilket sker allt för sällan så blir jag som ett barn på nytt! har släpat med mina barn på eget älgsafari. Min stora tjej Emma säger t.om nu när vi åker bil att hoppas du får se en nu mammma så du blir nöjd någon gång! 😉

    Så denna skulle passa hemma hos oss, inte bara för att jag gillar djuren utan för att den är rysligt vacker med! Hedersplats på den!!
    Tack igen för en riktigt mågott blogg!

  38. http://www.bloominghome.se/se/art/tomtenissar-och-nissor-maileg.php

    Jag har aldrig varit någon som frossar i julpynt och dekorationer, inte riktigt förstått tjusningen med det hela. Tycker det räckt gott med adventsljusstakar, adventsstjärnor och julgran. Men nu, när mina små prinsessor hunnit bli 4 resp 1,5 år, så känner jag att det är klart att det skall vara tomtar och pynt både här och där – precis som när jag växte upp. Svårt när jag endast har EN tomte att plocka fram… Dessa nissar och nissor var det sötaste jag sett på länge!

  39. Ohh hoppas november går fort så man får plocka fram julpyntet snart! Min favorit bland alla julsaker hos Bloominghome är den lilla granen som man kan sätta i en kruka: http://www.bloominghome.se/se/art/liten-gran.php
    Min sambo är lite allergisk mot blommor och blader, men jag tycker det är så svårt att hitta ”fake varianter”. Den här såg dock väldigt fin och välgjord ut! Har så klart gillat Bloominghome på Facebook också!

  40. http://www.bloominghome.se/se/art/krans-christmas-holiday.php

    Nästan lite oschysst att be en juljunkie välja ut EN sak, jag vore ju glad oavsett vad jag vann. Men jag äslkar att ha speciella ting som plockas fram varje jul, och just dörrprydnaden har jag inte ännu hittat den där rätta som jag vill ha jul efetr jul, inte förrän nu då. Denna krans skulle bli en del av min jultradition och skulle hänga på vår vita ytterdörr jul efetr jul 🙂
    Ha de gött! //Denise

  41. Att välja julpynt.

    I mitt förhållande är val av julpynt lite som att springa ett maraton i snöstorm. Missförstå mig rätt jag älskar min sambo, men han älskar inte julpynt.

    Jag är inte en sådan som maniskt vill samla på keramiktomtar, men någon liten fin grej som andas jul skulle ju inte skada! Sambon är som en magnet till sådant som är ”häftigt” eller ännu värre så kan han göra det till en sport att hitta den fulaste pyntprylen som går att finna. För då är den häftig. Eller?.

    Jag blev därför stum av förundran att hitta ett julpynt som skulle passa oss båda. Den fantastiska renen! Häftig nog att godkännas av sambons ”häftiga-saker-radar” och i mina ögon alldeles lagom julig. Den är så fin att jag skulle kunna ha den på den bästa platsen i lägenheten året om. Men säg inget om det till min sambo.
    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

  42. Hej!

    Och tack för en supermsyig blogg!
    Jag har valt renen http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php.
    Jag och min sambo flänger fram och tillbaka under julen mellan Stockholm och Göteborg så vi har ingen möjlighet att njuta av en härlig julgran, men med den här renen. Lite granris inne och lite julbelysning tror jag att vi är nöjda, plus att det är så grymt fin!

    Trevlig helg!

  43. Hejja en jultävling, underbart!

    Renen är ju ett självskrivet val, sådär härligt charmigt och nordisk på något vis. Vi flyttar ju mitt i december, till en fyrarummare med trägolv och vitt stort vardagsrum. Renen skulle passa som handen i handsken där och efter att nu flytta från en betydligt mindre tvårummare så är jag i stort behov av lite mer julpynt för att julkänsla ska infinna sig i hela lägenheten.
    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php & på fejjan gillar jag bloominghome sedan tidigare.

    *tummhållning*

    Ha en skön Fredag
    Kram

  44. http://www.bloominghome.se/se/art/krans-frosty.php
    Heja julen!
    Julen är årets högpunkt för mig! Julpyssel, julkort, julbak, julskinka, julbord, julklappar, julglögg, julgranen, ja jag älskar ALLT! Jag har redan börjat inhandla julklappar och förberett aronia-likören!
    Och i år har jag tänkt ha en jul som går i vitt, silver, grått och beiget och då kommer denna fina krans passa bra in, på dörren, på bordet med ett blockljus i mitten eller i något av alla jularrangemang här hemma.

    Kram

  45. underbara Jul, stilla…,
    kärlek, barn, frid & glädje ♥
    ”http://www.bloominghome.se/se/art/krans-christmas-holiday.php”

  46. Lätt val: Renen! http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php
    Jag har alltid velat ha ett par renhorn på väggen, men efter att ha tvingats ta bort komattan från golvet, på grund av att bästa vännen vägrade sätta ner fötterna på den, inser jag att renhorn inte är att tänka på om man någonsin vill ha kompisen på besök igen. Och jag som älskar den där naturnära känslan… ”Fejkrenen”, däremot, hade utan tvekan accepterats! Den hade stillat mitt hornbegär och dessutom passat perfekt in i min och sambons ljusa lägenhet med grå detaljer!

  47. Åhh vilka bra sidor man får tips om på din blogg…jag älskar verkligen deras julpynt. Skulle jag få välja så blir det http://www.bloominghome.se/se/art/ljusslinga-stars.php…anledningen är att jag har blivit helt kär i ljusslingor den senaste tiden. Det blir sådär lagom myspys-ljust och juligt…och dessutom så vill inte 3-åring somna om man inte har något tänt i sovrummet. Så där skulle jag isåfall placera min ljusslinga om jag vann….hängandes i ett hörn…ja HURRA vad julmysigt.

    Kram Emma

  48. Nu kanske jag tar ut lite i förskott men jag tror vi precis har budat hem vårt första hus, (kontrakt skall skrivas på måndag) och då (förutsatt att kontraktet skrivs på måndag) skulle jag himla gärna kunna dekorera min första riktiga ytterdörr med denna underbart vackra krans http://www.bloominghome.se/se/art/krans-christmas-holiday.php

    Och enligt min mening är det absolut inte för tidigt att börja fundera på julklappar, juldekorationer, spela julmusik och drömma om meterhöga snövallar (så länge några meterhöga snövallar inte stör vår förhoppningsvis kommande flytt)

    Kram

  49. Halloj!
    Fräknis skulle utan att tveka klicka hem ett stort antal av dessa granar. http://www.bloominghome.se/se/art/liten-gran.php
    Varje år, jag har redan börjat nu i veckan, så smyger jag och barnen ut och tjuvar dikes granar. Där står jag och sliter så snabbt jag kan upp mini granar utan att någon ska komma körandes längsmed skogsvägen och se mig. Det har gått kanska bra hittils. Men för att mina barn ska slippa följa med på detta tjuveri (dom kallar sig grantjuvar, det är inte bra eftersom barn kan säga vad som helst i skolan & på dagis) så hoppas jag att jag vinner!

    GOD JUL!
    Kram Malin

  50. Himmel! Jag som bestämt mig för att inte titta på nytt julpynt för jag har redan så det räcker, men den här http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php var ju bara sjukt rolig! Jisses! En sån skulle jag kunna tänka mig under granen.

    Kan inte låta bli att även sukta lite över de rödvitrandiga julkulorna, de vita och svarta julstjärnorna, stjärnljusslingan… ja, nästan allt. Förutom bokstäver och Mailegtomtar, för det är jag lite mätt på.

    Håller tummar och önskar dig en trevlig helg!
    🙂

  51. http://www.bloominghome.se/se/art/stjarna-silver-modell-l.php

    Denna fina stjärna skulle jag verkligen behöva,jag har nämligen två stycken sådana men nu har jag en för lite som jag skulle sätta i vårat hjälpkök. Nybyggt egnahemshus och många rum att pynta då blir det att man måste satsa i en massa nya julpynt så detta hade hjälpt mig en bit på vägen..:) Jag har också gillat på fejjan. Nu håller jag mina tummar och hoppas på att ha tur i denna tävling,vill ha vill ha..:)

    survi_88@hotmail.com

    Kram Sandra<3

  52. Vilken mysig start på julmyset!
    Jag vill gärna vara med och tävla och vill i sådana fall vinna den fina adventsljusstaken: http://www.bloominghome.se/se/art/adventsljusstake-rod.php

    Smart som jag var, brände jag sönder min träadventsljusstake förra året när vi satt och njöt av julmyset en adventssöndag (fy fy, jag vet), så jag skulle gärna önska mig den röda adventssljusstaken av jultomten ”Emma & Bloominghome”. 😉

    Gillar redan på Facebook sedan innan (Emelie Eriksson)

    Kram Emelie

  53. http://www.bloominghome.se/se/art/liten-gran.php

    Jag är värdelös på att hålla växter vid liv. Jag satsar mer på att barnen ska få det de behöver. Så lite vackra fake-granar i vackra krukor skulle mina hemsydda tomtar nog må bra bredvid.

    Tack för så mycket ljuvlig läsning, Emma! Jag skrattar ofta högt åt det du skriver. Och så funderar jag på ett fjärde barn. Blir så himla lockad av din fina Leo!

  54. http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

    När renen och jag sågs för första gången, så va det kärlek vid första ögonkastet. Har bloggat om den förr, och är hopplöst förälskad. Dessvärre avskyr min man den, så han har förbjudit mig att köpa den. Så ingen skulle bli gladare än jag om jag istället skulle vinna den ♥ För då får den vara lycklig och bo hos mig, utan att jag själv har köpt den 😉

    Gillat bloominghome har jag gjort länge, även på fejjan 😉

  55. Hej! I maj i år flyttade jag och min pojkvän till Världens Finaste Gårdshus. Ett litet eget hus på 65 kvadratmeter, mitt på Östermalm. Två månader fick jag bo där, sen flög jag iväg till Australien för ett halvårs utbytesstudier (fullständig galenskap, jag vet, men fick för mig att när man är 22 år måste man göra saker bara för sin egen skull, och jag har ju haft en helt fantastisk höst, inget snack om den saken). I december kommer jag iallafall hem, och som jag längtar efter första julen i Världens Finaste Gårdshus! Efter att göra fint och fixa, sådär som jag älskar, och som det tyvärr inte riktigt finns utrymme för i ett studentrum på andra sidan jorden. Den här fantastiska renen är dessutom något som både jag och min pojkvän skulle tycka om. (Han är väldigt inne på orangea bumling-lampor… I’m not.) Den här renen skulle vi dock båda gilla, och den skulle passa alldeles utmärkt hemma hos oss!

    http://www.bloominghome.se/se/art/reindeer-decoration.php

  56. Min dörr skull behöva livas upp av Krans – Frosty då hela huset består av byggställningar pga renoveringar till följd av en brand.

  57. Jul… åh jag älskar JULEN!! Håller på o finular redan på om det faktiskt egentligen ÄR för tidigt att ta fram advent o julpyntet.. jag tror faktiskt inte att det ÄR det! 🙂
    Så denna.. I am going overboard with da kransar på julen.. så många jag kan komma åt.. O denna vill jag ha på hängades på spegeln, i hallen..Pltsen reserverades just! http://www.bloominghome.se/se/art/hjartkrans-buxbom.php?grp=343247
    Där ska den bo över jul tycker jag.. eller ja egentligen redan från nästa vecka då grejerna åker fram o jag kan njuta av alla fina mysiga saker man har alldeles för kort tid på året.

  58. Vad roligt att få tävla lite! Tack!
    Jag förälskade mig i de härliga bokstäverna! http://www.bloominghome.se/se/art/bokstaver-god-jul-2.php är alltså mitt val. I år har jag fått lust att pynta hela lägenhetet (kan man börja redan nu?) och köpte härliga julgardinerna. De vita bokstäverna på fönterbänket med de nya gardinerna skulle se ut hur fint som helst!

    Puss och kram till Leo, han är sötast!

  59. Tävlingar är kul. Klart jag vill vara med. Jag skulle välja Mailegnissan med rödvitrandig klänning om jag skulle ha turen att vinna. Den är lite fulsöt sådär och annorlunda mot de flesta andra tomtepynt. Därför gillar jag den. Jag gillar redan på Facebook.

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg