Att tacka för stödet.

Herregud vilka kommentarer ni skriver! Jag har skrattat så det har varit fara och färde med aulan, det kan jag lova. Jag vet liksom inte vad som är roligast, om det är Sara Lovisa och skeden eller om det är era spin off:er på varann, men jag skrattar rakt ut när jag läser er. Tänk vad bloggvärlden är förunderlig egentligen  – tack vare den är nu en kopiös mängd kvinnor engagerade i mitt anus. Det kunde man inte tro när man började blogga. Nej, nej. Och jag har ju förstått att om jag nu någonsin tänker gå och låta nån annans man peta mig i rumpan så måste det bli en utförlig rapport efteråt, och absolut. Det ska ni få. Jag kan bjuda på det. Jag kan ju till och med be om en manual, kanske? För er som vill freestajla lite hemma.

Inatt har jag haft världens mest verklighetstrogna och bisarra dröm. Jag drömde att jag skulle göra en intervju för tidningen Kupé med Carolina Gynning angående att hon blivit preggo. Vi träffades på ett hotell och hennes mamma var med, och sen satt vi alla tre på en säng och hade sjukt djupa diskussioner med varann. Riktigt bra intervju om jag får säga det själv. Carolina hade gillat det.

Men nu ska jag gå och leta upp min julkrans som jag tillverkade förra året och försöka få upp den på dörren. Jag har inte ens börjat pynta ännu, förstår ni. Usch. Det är ju så man borde skämmas. Men idag! Idag blir det pynt. Minsann.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “Att tacka för stödet.

 1. Haha, ja det är underhållande läsning härinne just nu. Det skulle vara roligt att få läsa den där intervjun du gjorde med Carolina i din dröm. Eller varför inte se till att få till en intervju i verkligheten i stället, du om någon skulle nog kunna få till det med en intervju med henne.

  Nu ska jag fnissa vidare bland alla härliga inlägg och kommentarer.

 2. Ja skrattet är i full gång när man läser här! O den intervjun borde du få till in real life!! Pyntet måste vi få se sen!

 3. Och på tal om drömmar, så drömde jag för ett tag sen om dig. Att jag hade en ledig dag och skulle och fika med dig på förmiddagen. Så där satt jag i din soffa med silkesapan i famnen och snicksnackade och skrattade med dig, om livet och Ranelid. Vi hade riktigt trevligt, vi!
  Så verkliga drömmar kan vara…

 4. På tal om drömmar, i natt drömde jag att jag övningskörde och skulle köra igenom en vanlig tunnel i stan, tittade på hastighetsmätaren och körde visst i 151 km/h, tappade kontrollen och krockade med ett flertal skyltar i tunneln, voltade med bilen och kraschade till sist i en annan bil där en tjej som jag nyss träffat satt och hon dog. Jag klarade mig dock och det enda jag var intresserad av var att se om min olycka kom med i tidningen. Sen vaknade jag av väckarklockan. Usch!

 5. Diskussionen kring din mans vara eller ickevara i dina bakre regioner påminner om en diskussion jag hade med en kollega några timmar innan jag skulle till gynekologen. Jag sa till min kollega ”Usch, idag ska jag fläka upp mig inför en vilt främmande person!!”

  När jag kommer till MVC där undersökningen skulle äga rum öppnas dörren och ut kommer en mamma till en klasskompis i högstadiet. En kvinna från samma ort jag kommer från, som man mycket väl kan springa ihop med på ICA! ”Är det inte du som gick i Calles klass?”

  När jag kom till jobbet dagen efter sa jag till min kollega ”Det är aldrig kul att fläka upp sig inför någon man faktiskt känner”. 🙂

  PS: Aulan!!? Hur roligt låter inte det? Här hemma går aulan under benämningen ”grillen”.

 6. Men herregud, sitter inte Carolina i en aula?! Kolla hennes blogg. Det måste vara ett tecken på att du ska göra intervjun! Tack för en underbar blogg o många skratt! Erika

 7. o jag, jag drömde om dig!

  vi var i ditt hus o skulle ut o gå med dina hundar o så var det så himla mycket argsinta älgar i krokarna så det var som värsta actionäventyret, med hundar, koppel, älgar o barnvagn.

  o mitt upp i allt kommer din man med sina kompisar i badbyxor o vill vara med, så tillslut är vi ett helt gäng som springer för älgarna.

  liiite konstig start på denna annars så gråa tisdag.

 8. Det är galet kul att läsa allt, alla knäppa förslag och tokiga kommentarer! Det är underbart, älskar när man släpper på sina gränser och skriver precis vad man tycker och tänker om saker, mer sånt!
  Och det är ju tack vare dig Emma som det sker!

 9. Det er helt herlig å lese her inne. Selvfølgelig dine fine, herlige og morsomme innlegg, men også kommentarene fra leserne. Man må bare bli glad. 🙂

 10. Du är på många sätt en sann förebild i självdistans och livsinställning. Du verkar ha insett att ganska få har dött av att ta sig själva på för litet allvar medan ganska många strukit med när självallvaret blivit för stort. För att inte tala om de kolossala mängder människor som går omkring och mår dåligt eller får andra att må dåligt för att de har så svårt att skratta åt sig själva. Dessutom skriver du kanske den mest välskrivna bloggen av alla i bloggvärlden. Och tar så vackra bilder. Ja… Jag tror att jag försöker säga att du är inspirerande och bra på många olika plan!

 11. ÅH carolina är min absoluta favorit bloggerska och jag har följt hennes blogg sedan första inlägget.
  Här snackar vi om en tjej med skin på näsan som vågat och vågar gå sin egen väg.
  Verkligen roligt att hon är gravid på nytt och snart har vi coolaste mammabloggen i Sverige.
  Carolinas mamma har jag haft en del kontakt med eftersom hon förvarade vår tavla som vi köpte vid utställningen i Ystad tills vi kunde hämta den.
  Väldigt olik Carolina till sättet måste jag säga, så lugn och väldigt sansad kvinna 🙂 fast det tror jag minsann att även Carolina håller på att bli.

  Kram Mrs G

 12. Ha ha vilken bra start på morgonen att få komma in här och läsa lite om fingrar i analen och Göran och gud vet vad. Det blir nog bra med ett besök hos Göran men vill också meddela att det tar låång tid för svanskotor att läka. Jag vurpade själv på skidor för några år sen (och det är inte lika hemskt som en förlossning jag vet) men svanskotan fick sig en rejäl smäll och det tog ETT HELT ÅR innan mina känningar av den smällen var borta och jag kunde sitta längre stunder utan att få ont. Hoppas iaf att det löser sig för dig.

  Stor kram F

 13. Det är hur underbart som helst att kika in här och få sig dagens skratt och kommentarsfältet är lika roligt att läsa som dina inlägg. 😀

  Ha en fin fin pyntdag!

 14. Haha, ja det är verkligen en grej som är så fantastiskt med din blogg, alla roliga kommentarer (men alltså, så hade det ju aldrig blivit utan alla roliga inlägg från din sida)

  jag har tidigare sällan läst kommentarer till bloggar eftersom det mest är gnäll och pikar, men kommentarsdiskussionerna här är ju ofta helt underbara!

  Det är för övrigt även din blogg och din sätt att uttrycka dig som gjort att jag äntligen tagit tag i mig själv och tagit mig tiden att skriva igen, SOM jag saknat det! Tack för det!

  kram Maria

 15. Ja, du verkar ha de mest livliga kommentatorer! Kul!

  Har också haft otroliga drömmar på sistone..

  (Förresten fick jag massor av nya läsare då jag hade RÖV med i ett inlägg! )

 16. Hihihi då har man lärt sig nytt idag igen! ”Analmanual” OCH ”Grillen” är storfavoriterna än så länge!! HahaHa! & skeden! ;~) hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *