Att ha ett datum!

Äntligen är datumet för Blogg-Eventet spikat och det blir lördagen den 11 februari! Så ta fram era almanackor redan nu och boka in det dagen – för jävlar i min lilla låda vad det kommer hända grejer. Björn Ranelid himself kommer att dyka upp och prata om vänlighet (vad hade ni annars förväntat er för ämne?) och svara på frågor om livet, det kommer att bli galna workshops, mycket gapskratt och avslutningsvis en dundermiddag med underhållning på kvällen.

Mer information om bokning, hotellpaket och goodiebags (och fler heta namn) kommer inom kort, men fram tills dess får ni se till att spara datumet fritt.

Det här är något ni absolut inte vill missa!

Rekommenderade inlägg

61 kommentarer till “Att ha ett datum!

 1. Vad roligt!!! Men jag har en fråga, får man ta med maken? Vet inte om jag är så pigg på att åka helt solo när jag inte känner någon annan.

   1. Då blir vi två =) Så kan vi passa på att åka vidare till köpenhamn dagen efter eller nåt och fira två år som gifta =) Happii happii

   2. Åh jag vill oxå! men det är ju en bite ifrån mig och själv vet jag inte om jag vågar..hehe.. Får nog ta en koll med Emelie (ännu en flitig bloggläsare till dig från samma lilla by som mig) om vi kanske ska ta en tjejtripp till Malmö kanske..=)

 2. Underbara Emma vad fin du är!
  Antecknar i almenackan och hoppas jag inte fegar ut
  denna gången med…
  Björn Ranelid är ju den finaste av fina!
  Kram

 3. Åh vad jag hade velat. Men 5 dagar före beräknad födsel känns det lite väl spännande med en tur till Malmö. Om det varit i Stockholm hade jag suttit där även med värkar 😉

 4. Gaaahhaaa…. Emma, raring… Du får klara dig utan mitt sällskap… Vilket du så klart gör alldeles finnemang! Värre för mig, som missar detta evenemang… Sitter med familjen i alperna, som förvisso inte är helt fel det heller… 😉

  Kraaam Carin

 5. Skulle vara jättekul, synd bara att jag inte bor i Sverige. I och för sig är det ju inte ett problem, men det blir genast så mycket mera invecklat angående det praktiska. Men hoppas att ni får en superduper trevlig dag sen då det är dags 🙂

 6. Låter ju helt fantastiskt. Något man bara inte får missa..
  Men.. med beräknad födsel av bebis i slutet av februari bör jag nog hålla mig hemma ändå..

 7. goodiebag you say?? malmoe you say? fast jag är alldeles för osäker för att komma. men det låter skoj! nu bar iofs temat vänlighet eller hur? det kommer inte bli nån roast av det hela?

  1. Ha ha, enabrt vänlighet och snällhet och en himla massa humor. Ta med dig en vän att hålla i handen vetja! Eller håll i min 🙂

 8. Jaaa! Nu har jag en oslagbart vettig anledning till att besöka Malmö för första gången i mitt 39-åriga liv! Och då menar jag INTE herr Ranelid… 🙂

 9. Jaaaaa! Hur fantastiskt blir inte detta? Kommer inte missa det för något i världen…
  Tänkte att om, om där finns någon som inte kanske har råd med hotellerbjudande, så kanske vi som bor nära kan ställa upp med en säng eller två!
  Jag kan!

  Du är ju sååååå toppen!

  1. Såna som du Fröken Stök borde få medalj och tjusigt diplom! Så jäkla snällt tänkt! Får man boka en bädd på en gång *ler och ser jättejättejättesnäll ut*?

   1. Du är välkommen att boka sängplats hos mig! Vad roligt! Ska försöka serva med en fin frukost med!
    Cindhy

 10. Jag har bokat datumet. Om jag kommer får vi se. När har du nåt O.S.A?
  Och tjejer/killar – hur gör vi med samåkning från Uppsala/Stockholm?

 11. Nu ska det skrivas in i kalendern och lobbas med väninnan så att vi åker båda. Det här är såååå kanonroligt. Kramar Kicki

  Ps blir man inte gammal på eventet om man är typ 39 år…?

 12. Men! Det är ju på min födelsedag! (28 blir jag, mycket ointressant antal år) Åååå vad jag vill åka, synd att Malmö är så långt bort

 13. Inte gammal vid 39 såg jag, hoppas 47 oxå kan platsa:) Lite läskigt att gå själv, men i bloggvärlden är vi ju snälla! Vill absolut inte missa min gamle filosofilärare – herr Ranelid:):):) men inte heller chansen att få vara med om ett sådant event. Bra jobbat, du är grym!

 14. ooohhhh nej, jag kan inte det datumet! ska halsa pa brorsan som bor i SydAfrika. Och jag som tankte overtyga mannen att en helg hem till Sverige for att ga pa blogg event ar ett maste!! Men Emma, lova att du kommer att fixa fler sana har!?
  kram

 15. Fantastiskt !
  Jag blir berörd när jag läser hur gemenskapen frodas i bloggar. Speciellt denna fina.
  Den 11e är vikt i min kalender och maila mig gärna mer info när du har!

  Varma hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *