Att vara en fjäril på 70 kilo.

Alltså. Den här dagen blir bannemig bara bättre och bättre. Nu tycker jag att ni ska gå in och läsa det här inlägget igen. Och sen ska ni scrolla ner lite. Till sista kommentaren.

Ha ha ha! Ja, jävlar. Jag älskar’t!

/Sjuttiokilos-fjärilen

49 kommentarer till “Att vara en fjäril på 70 kilo.

 1. Hi hi hi!! Det är du absolut!

  Nu har jag kollat upp den där adressen! Den ligger ju för fasiken precis vid stationen i Malmö! Då fixar jag det nog även från Hbg! Jag ska verkligen försöka!! Kramar

 2. Amen shit! Det är du och Böna nu liksom. Det där med biskvierna och spettkakan är nog inte så långt borta nu :). Väntar med spänning på vart er nyvunna cyber-relation mynnar ut i :).

  KRAM

  // Inredningsfrun

 3. Nja… är lite tveksam till om det verkligen är Björn som skrivit det där, även om det låter som klockren Ranelidska. Men att Björn skulle stava fel på kommentera, det har jag extremt svårt att tänka mig.

 4. Så underbart! Han är bra den där Ranelid. Jag hoppas verkligen jag kan komma på bloggträffen men allt handlar om den ständiga konkursen här hemma;)

 5. Jäsiken! Blir alldeles rörd! Är ju bara så bra! Jösses vad häftigt! Tycker du får unna dig lite mer fjärilstavlor nu! Du är toppen Emma å får mig alltid på så gott humör!

 6. fina Björn! men fjäril eller inte, du har nog det vackraste leendet jag någonsin sett 🙂 och med ett vackert leende kommer man långt
  så keep up the good work 🙂

 7. Helt allvarligt, Björn och du… vilken combo. Det här kan bli något stort. Tänk att din blogg har fått mig att bli ett fan av Björn Ranelid. Vem trodde det när han dansade runt på TV4…

 8. God Morgon Fjärlilen! 😉
  Att få en kommentar så där utan förvarning, av sin idol, på sin blogg, det måste vara stort.
  Han kanske fick JÄTTEdåligt samvete när han såg hur det kunde tolkas och så fick du ett så gullugt extra-citat. Kan det bli bättre 😉

  Nu får jag verkligen ta och göra lite efterforskningar om den här Björn. För jag har verkligen inte en susning om vem det är som alla verkar så kära i.

  Men du verkar i alla fall ha fått hon om LITE kär i dig 😉

  Hälsningar
  Yohanna som förstår det där om att springa med tuttarna lösa. Det är liksom ingen ide att stoppa tillbaka dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg