Att ha varit på galej.

Eller ja, galej är väl att ta i, men jag har varit på kundkväll hos Eggkids, det är därför det varit lite tyst här inne. Och så har ju mannen varit hemma vilket innebär att mer tid gått åt att pussas och mindre tid åt att blogga.

Hursomhelst, det var toktrevligt ikväll – jag fick träffa både vackra Nejlikan och den alltid lika tjusiga Doktor Molly (hur gör den kvinnan för att alltid se så fräsch ut?!) och så fick jag världens roligaste uppdrag; jag ska få fota deras nya kollektion! Roligt så jag svimmar. Tänk vad bloggen öppnar dörrar man inte ens visste fanns. Ibland blir jag så tacksam att jag tror att jag ska smälla av litegrann.

Men nu ska jag krypa ner bredvid en vaken silkesapa som snart, snart kommer sova som en liten mops i min famn och det vill jag inte missa för nåt i världen. Men imorgon ses vi igen. Fina ni.

39 kommentarer till “Att ha varit på galej.

 1. Ja bloggvärlden är ibland fantastisk! GRATTIS till ditt nya fotouppdrag!
  Jag har blivit kompis med två supergulliga tjejer genom bloggen och vi umgås privat, familjevis.
  Gosa silkesapa…. mmmm. Jag har gosat mina småkorvar till sömns för dryga timmen sen.
  Nu har mamman dyrbar egentid i soffan. Love it!

  Kram på dig charmiga Emma

 2. Ha ha ha! Och jag som kände mig sunkigast! Tänkte be om ursäkt för ev odör efter en dag halvhängandes in en en fuktig kuvös med svetten lackande i nacken! Tur jag inte tog av skorna om man säger så….

  Jättekul att se hela din fina familj! Och Eggkids är verkligen ett märke som jag tror starkt på! Ser framför mig dig prata fraggelröst, spela hip hop och fota en massa bebisar!

  KRAMAR

 3. Det ser ut som du är på G med julen, ser mycket bra ut. Jag håller med dig om att det är något knasigt med den här julen för min julstämning är tydligen segstartad i år. Kanske det är som du skriver att det varma vädret spelar roll för vi har haft spöregn här upp i norrbotten var och varannan dag?? Blåsten gör att mina små dekorationsgranar virvlar runt likt ökenbuskar nedför gatan….

  Och nog är det fantastiskt att man tack vare bloggvärden hittat vänner man aldrig trodde fanns och jobb man aldrig trodde var möjligt att få 🙂

 4. Ååå vad glad jag blir! Du är som klippt och skuren för det uppdraget, det vet jag. 🙂

  Förstår om du varit lite upptagen idag med pussandet, för det har jag också varit.
  Fick hem mannen från en femdagars vistelse i London igår kväll. 😉

  Puss på dig också!
  Jeanette

 5. GRATTIS!!! Jäklar vad roligt med RIKTIGA uppdrag!!! 😀

  Det är annat mot en annan… Som lullar runt här hemma och fotar….Soluppgångar… Hi hi… Men du tar verkligen superfina bilder!

  Kram Carin

 6. Tack för ikväll! 🙂 det blev lite shoppat iaf! Verkligen söta och ”barniga” kläder!
  Kul med uppdraget! & jättekul att se/träffa dig i 3D sas 🙂 och finger i rumpan diskussionen hann ju aldrig fördjupas färdigt helt och hållet men HaHaA iaf :-0 🙂
  Dottern sover nu gott snäll som ett lamm efter alla pepparkakor 🙂
  Tack för Galej!!! Kram

  Till er som undrar 😀
  JODÅ hon är minsann precis sådär trevlig, snygg och charmig som man tror hon ska vara! 🙂
  Inget lur här inte! Verkar vara äkta vara 😉 yes indeed!

 7. Eller fina du. Grattis, alltid kul med lite nytt och att bredda sig en smula. Det sägs att väldigt få människor är förändringsbenägna i grunden, men har på känn att du tillhör den lilla utvalda klicken som är det. Rätta mig om jag har fel 🙂

  Kram Cecilia

 8. Så komiskt, jag satt precis och tänkte på att du inte hade bloggat om Eggkids-kvällen. Har tydligen lite dåligt minne, det var ju ikväll. *s*

  Jag är så glad för din skull Emma. Att få uppdrag eller uppdrag tack vare din blogg. Hur kul som helst. Jag hoppas att jag en dag också kan få något uppdrag genom min blogg men första målet är fler dagliga läsare. Jag jobbar på det men det är just det där, det är ett jobb som ska skötas.

  Du är en av mina största inspirationskällor, det vill jag att du ska veta.
  Kram på dig fina du

  1. Ja, det va ju trist du inte oxå kunde komma.. Hade varit kul att ha träffat dig, du känner mig sedan lääänge ju 😉 som Thea72 på ett heeeelt annat forum. 🙂 Kram

   1. Men hej *vinkar stort*
    Åh vad synd att jag inte kunde komma. Tänk att få träffa både dig och Emma på en och samma kväll. Det hade varit stort. 🙂
    Kram

    1. Jag tror (?!?) att jag har mitt kontor typ 100m fr ditt arbete(om det är där jag tror det är) så vi lär springa på varandra förr el senare isf :))

 9. Grattis GRATTIS:))) De där Eggkids har ju helt makalöst roliga djur på sina kläder..Och dessa färger…~Har inte sett något sådär riktigt roligt och färgglatt tidigare faktiskt!!
  ALLA NI som har små barn, ni har ju ett underbart klädmärke att frossa i:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg