Att avsluta julen.

Har ni det bra? Här hemma avslutar vi julen på bästa sätt; med pizza och Criminal Minds iförd långkalsonger och tjusiga tossor jag fick av Svåra Lena. Snygg som bara den, alltså.
Och så filar jag naglarna på silkesapan – de växer som ogräs och får mig nästan att börja fundera på om det där med att dricka bröstmjölk inte är en så dum idé ändå trots allt. Uppenbarligen gör de underverk för manikyrunderlaget.

Men nä. Mer spänning än såhär står inte den här familjen för idag.
Förbaskat skön söndag är det, iallafall.

32 kommentarer till “Att avsluta julen.

  1. Här råder ungeför samma aktiviteter, väldigt avslappnat, äta julrester (mums) och gotta ner sig i soffan och bara va!! Det är livet!!

    God Jul och en god fortsättning Emma!! Söt han är din silkesapa, man vill lixom bara ha en till när man ser honom 🙂

    KRAM

  2. Låter som en alldeles förträfflig avslutning på julen. Här ska vi moffa upp oss i soffan och kolla på Love Actually och överkonsumera Alladin. Älskart!

    KRAM på dig du fina

  3. Avsluta? Nu? I min värld är det minst en veckas julmys kvar.
    *smuttar lite på Lingonglöggen* Men det var attans fina tossor och framför allt långkallingarna.

  4. Åhhh både pizza och Criminal Minds, två absoluta favoriter här. Och de två tillsammans, kan absolut inte bli bättre så njut gärna lite för mig också, som är julmatsrullig och inte har CM på min tv just nu… Kram!

  5. Låter jättemysigt. Men inte är julen slut än! Vi julmyser vidare fram till nyår iaf 🙂
    Criminal Minds har vi slutat titta på, det blev för verklig-läskigt för mig efter några år. Vi käkar julmatsrester och softar idag, imorgon är det mer julfirande inplanerat så det gäller att försöka vila upp sig lite i mellan…
    Ha en skön kväll!

  6. ~Kan knappt röra mig..har tryckt i mig en portion av julgröten…..å arma mig:))))) Nu ska jag bara moffa ner mig ordentligt i soffan till jag är rörlig igen:))) BautaKramar i mängd:)

  7. Ja här blev det alternativ Jul ensam hemma med sjuk 2åring. 🙂 men eft planen ju va att vi skulle åkt iväg alla hann vi fira minijulafton m familjen här innan så känner mig faktiskt inte så berövad på julen ändå. Har ju såklart saknat sambon (som motvilligt/pliktskyldigast bokade om och åkte upp julaftons morgon) men jag och lillpluttan har haft det så himla mysigt, och gjort en hel del totalförbjudna saker 😀 såpass att jag knappt vågar skriva det här av skam inför andra nog mer ordentliga mammor, men kul har vi haft!
    God fortsättning!

    1. Nu kände jag ett plötsligt behov att försvara min sambo så inte ni omtänksamma här inne undrar vad det är för tok jag lever med som lämnar sin familj på självaste julafton ;-D men det är svarfar som är dålig/sjuk & då känns det ju angeläget speciellt vid jul… jaja iaf 🙂

  8. God fortsättning. 😀
    Så härligt det här låter.. 🙂
    Jag längtar verkligen efter en såndär slappedag.
    Här fortsätter firandet även i morron å sen väntar det tre dagar med jobb.
    Men på fredag, då ska här mysas!

  9. Jag köpte något liknande till mig själv, jultossorna har jag dumt nog döpt dom till. Antihalk under, precis som till barn, och alldeles alldeles lurviga på insidan. Mys!

    Ikväll blir det till att redigera några av dom 200 bilderna som vi tog igår, sambon spelar WRC2 på PS3 och sen ska jag fortsätta trycka i mig massa julmust och känna mig så där liten som jag var när jag och morfar bälade i oss massa julmust. 🙂

    Ha det mysigt
    Kram

  10. Ser härligt ut. Långkallingarna går då inte av för hackor 🙂 Här blev vi våldgästade av en liten älskad 2,5 åring så jag och pappa dricker öl och kollar på Pippi Långstrump på rymmen.

    God fortsättning!
    kram Victoria

  11. Låter väldigt skönt det…

    Här ska jag försöka smälta ännu ett julbord för att snart krypa ner hos snarkande små gullungar…

    //Emma

  12. Som det ska vara helt enkelt. Här ligger jag nedtryckt i soffan med magen alldeles stinn av Julgodis och julmust. Juldagen kan vara en av de bästa dagarna…
    Kram och fin fortsättning på Julen

  13. Så mysigt och vi körde pizza idag också efter akuten där vi INTE fick något utrett. Men pizza fick vi, ja fixa själva förståss. På närmaste pizzeria ja. DET är ledighet 😉

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg