Att visa den franska Ewa i Walla:n.

Ja, det var den här som kom i fredags. En silkes-Walla i två lager, inklickad på Ebay från en butik i Frankrike – och som alltid älskar jag den. Mjukare än de frasiga kjolarna, men med aningen mer attityd och en smula kaxighet. Men fortfarande silkesrinnande och sådär enkel i passformen som alla hennes plagg verkar vara. Och så älskar jag den där känslan, när man sätter sig ner och det är ett hav av klänning omkring en. Oh, my.
Här har jag gjort den fylligare med den första kjolen jag köpte hem, för att skapa mer volym nertill, och det är ytterligare en sak jag gillar med Ewa i Walla-kläderna; att de är så tacksamma att sätta ihop. Att de liksom hjälper varann.

Ebay har ett ganska bra utbud av Ewa i Walla; framförallt på de europeiska sidorna och med lite tur och en smula ihärdighet kan man verkligen fynda.

Jisses.
Jag är verkligen hooked.

87 kommentarer till “Att visa den franska Ewa i Walla:n.

    1. Ha ha ha. Jo just det. När jag blir 180 cm lång och dubblar min kroppsvikt varje gång jag äter 😀

  1. Åh nu blev jag religös, fan alltså, nu vet jag vad jag vill att du lottar ut iaf;) Men med tanke på hur många tiotal kilo för mycket jag har så tar det ett tag innan jag kan ha den. men den är helt underbar! VAckra kvinna!

  2. Love it!! Helt underbar klänning som verkligen klär dig
    Hoppas du och din familj hade en kalasbra kväll igår!
    Gott Nytt 2012!
    Kram Anna

  3. Snygga kvinna där!

    Om Wallaimperiet inte fångar in dig som deras modell så gör de ett misstag! (Jag smådör varje gång jag ser deras kläder i webbbutiker….. de ger mig rysningar, men icke du bruden!)

    Kram Caroline!

  4. Hur mycket kostade den? 🙂 Du är helt underbart i den! Fast det är du iof alltid, men du klär upp den väldigt bra!

      1. Grymt mycket pengar du tjänade där! Har du klurat ut vad du ska handla för dem? 🙂 Tjejmatte när den är som bäst! Älskar att man kan tjäna pengar på shopping!
        Snygga ihop är ni i allafall! Gott Nytt År fina frugan!

        kram Victoria

  5. Synd att modeller måste va så långa.. alltså, är det inte ovanligt att vara 180 centimeter lång? Jag känner ingen kvinna som är så lång. Synd att den ”regeln” finns.. Du skulle göra dig fint som modell. Vackra kvinna!
    /stabila 163 centimeter.

  6. Wow, vilken pingla!
    Du har smittat mig lite så jag sitter och tittar efter Wallor fast jag innerst inne vet att jag absolut INTE skulle passa i en. 🙂 Tror jag iaf…

    En liten fråga innan jag blir tokig. Vad heter betsen som du använt till ditt soffbord mm?
    Jag vet ju att du skrivit det en gång tidigare, men jag kan för mitt liv inte hitta inlägget.
    Please help!

    Kram kram
    Jeanette

    1. Den heter drivved och det är Jotun som har den! Men man blir beroende, bara så du vet. Innan du vet ordet av har du betsat hela hemmet…

      1. Ha ha, tusen tack!
        Kan lätt bli så förstår jag, för den är verkligen skitsnygg.
        Jag börjar nog med köksbordet så får vi se om jag kan hejda mig eller om någonting mer får sig en släng av betsen.

        Kram kram

  7. När man ser dig i Walla så inser man att plaggen är skapta för dig.
    Alltså inte sådär att ”-Åh vad bra de passar ju dig.” Utan att de faktiskt är skapta just för dig (och ingen annan vågar man skriva det?!?!). Alltså de sitter ju som en smäck på dig, som gjutet! Helt fulländat! Ja du fattar vad jag menar.
    Du är helt enkelt ursnygg i dem och vad skulle kläderna göra utan dig? Och jag tycker att det är så häftigt.
    Så det var bara det, men det var viktigt :).
    Jo, Gott nytt år (nu är det inte långt kvar till bloggträffen, det är ju faktiskt i år och inte nästa :))

  8. Önskar ett inlägg om hur du tar självporträtt! Suger själv så totalt på den punkten och det vore så kul att få sig en läxa av the master!! Sjukt fin Walla!!

  9. Oh my…

    Jag är ledsen men du toppar faktiskt min Kitchen Aid med dina Walla…så är det. Faktiskt.

    Du ser ut som en sån där en som bara stiger upp på morgonen och allmänt fabolous. Som knappt borstar tänderna utan bara raskt drar på sig gummistövlarna under Wallan, med studs i stegen nästan dansar ut i trädgården med krattan i högsta hugg och sjunger loss bland virvlande rödorangea höstlöv.. Ja, det är iaf den mentala bilden jag ser.. 😉 Jäkla vackra människa….*hytter med näven*

  10. Mycket tjusig – är storlekarna krångliga? Jag är drygt 170 cm lång men brukar ha storlek 36/Small i svenska storlekar, vad motsvarar hennes storlekar tror du? Stämmer det med vad du brukar ha?

    God fortsättning förresten! 🙂

    1. De är väldigt stora i storlekarna. Jag har en XS i denna och är väl typ en M nu annars. Och kjolarna har resår så där är de extremt flexibla. Det enda som kan vara lite kluxigt är klänningarna med ”helt” överliv, som den jag visade sist. Den fick jag ta i en M för att få plats med brösten.

  11. så glad att Du hookar
    på walla, ~ då får vi ju njuta
    av sanslöst mycket fint på
    Dig .. denna var magisk;
    färgen på Dig [*meow*] i
    kombination med andra
    in under .. *suck*

    hejja, ~ & vilket perfekt sätt
    att välkomna ett nytt år !

  12. Men hur photogenic får man vara egentligen? Urtjusigt.

    Tycker du säljer Ewa i Walla bättre än Ewa i Walla själv. När jag ser dina bilder vill jag också ha en Walla, när jag ser ”naturbilder” (inte studio alltså) på Walla – not so much.

  13. Varför envisas du med att gå i allt detta tyg?! Det är vackert på en 1800-tals dam på kort. Har man kropp så tycker jag att man ska framhäva den istället för att gömma den bakom allt detta tyyyyg 😉 Men det syns på bilderna att du tycker att du har klätt dig i något helt fantastiskt och nja, inte klänningen, men du är vacker!

  14. alltså. bilden nere till vänster. om man fokuserar blicken på ditt ansikte ser det ut som att du sitter i ett hav. tror det är underkjolen som gör det. helt fantastiskt fint! du borde för övrigt bli modell. eller förklara hur sjutton man tar så bra bilder på sig själv..

  15. Jag fick värsta städrycket i kväll så i morgon ska det storstädas (hoppas det känns som en lika bra idé då)

    MEN till saken hör att jag i samband med det fick ett enormt stort sug efter att testa de där Maison Belle-produkterna, är det någon som vet om de finns att få tag på i Lund/Malmö-trakten?

    Hinner ju liksom inte beställa dem tills imorgon 🙂

  16. jag känner att jag verkligen måste ha en frasig walla-kjol nu! du har framkallat ett ha-begär hos mig. det är farligt dethär med bloggar 🙂

  17. Ohh vilken snygging i denna skapelse! Du passar verkligen fantastiskt bra i Walla klänningar måste jag kläcka ur mig!

    Läste btw nyss (jaa jag vet är så efter) om bloggeventet i Feb, åh vad jag ska vara toksen! men så går det när man knappt bloggar och knappt läser några bloggar alls! Dags för mig att börja hänga med i bloggvärden mer kanske för attans vad jag blev sugen på att komma på ditt event!

    MÅNGA KRAMAR & GOD FORTSÄTTNING!

  18. Gott nytt år Emma!

    Hoppas att 2012 blir ett toppenår för dig!

    Så härligt att dra på sig en sådan vacker klänning när man är mammaledig! Det ska jag testa nästa gång jag också! Du är verkligen vacker!

    Kram Jennie

  19. om du fortsätter visa ewa i walla kommer oddmolly falla i poppisskalan…..walla är sååå mycket snyggare tycker jag…kan man föresten ha för mycket tyg…?

  20. Att du säljer Walla bättre än Ewa själv är ju givet. Hade inte ens hört om Ewa i Walla innan jag läste din blogg, och nu tar de slut i nätbutikerna innan jag hinner googla fram dem!
    Du är så superduperfin i dem också, att du lätt borde få bli deras frontmodell och bli superduper sponsrad med alla fluffiga kappor och kjolar och klänningar:)

    Själv var jag ju lite sugen på en kjol jag hittade på rea på nätet (en av de få som fanns kvar..hihi), men prövade en liknande på stan, och inser att med mina vansinnigt för många kilon, inte såg klok ut! Som kommandoran på meth ungefär. Min lagårdsdörr bak blev än mer gigantisk.
    Men sen. När jag mirakulöst (typ genom att jag börjar äta nyttigare och röra på mig) blivit smal. Typ år 2022, då ska jag frossa i dessa kjolar och klänningar.
    Jaa..jag tror banne mig att jag ska bo i dem då:)

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg