Att tävla med Kidelin.

Visst skulle det sitta ganska bra med ett presentkort på 1000 kr att handla barnkläder för just nu? Extra fint med tanke på att det är rea och man kan tillämpa tjejmatteprincipen till absolut max. Och nu kan du vinna just det av Kidelin.se. (Och där finns Lite Kalabalik minsann, om nu mamma skulle kunna tänka sig att stoppa med nånting åt sig själv i shoppingkassen också).

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är:

  1. Gilla Kidelin på Facebook här.
  2. Motivera varför just du ska vinna, och kommentera gärna vad du skulle köpa för presentkortet.

That’s it!

Tävlingen pågår till och med fredag 13/1 klockan 12:00.

55 kommentarer till “Att tävla med Kidelin.

  1. Jag skulle vilja köpa lite fina glada kläder till min nästan alltid glada bebis som vuxit ur allt hon fått i present från snälla vänner och släktingar då hon föddes. Enda nackdelen med att vara en åttakilos prakttös som nyss fyllda fyra månader.

  2. Att handla barnkläder är en av mina absolut största svagheter… Större än choklad nästan! Tyvärr finns det sällan utrymme i plånboken för att köpa det man verkligen vill ha, så att vinna den här tävlingen vore riktigt roligt!!
    Om jag vinner så kommer dottern (1år) få kläder från mini a ture och sonen (2,5 år) skulle få den fina hoodien från katvig. Sen får vi se vad som bli kvar:-)

  3. Men Emma, vad hande med den andra tavlingen du hade innan jul? Den dar ifall tomten finns eller ej? Har inte sett nan vinnare men har kanske missat. Kram

        1. Det var lyckosamma jag som vann ett presentkort på 600:- på cutiepie!! Gissa om jag fick mycket för pengarna när de hade 50% rea:)

  4. Men SOM jag skulle behöva shoppa lite till Batman. Han växer ju som en galning och alla kläder vi hade är för små och att ge sig ut på stan och shoppa nytt = sååååå jobbigt! Jag skulle köpa en massa fina saker från Småfolk!

  5. Hej!

    Jag har två tvilling flickor på tre år, deras största intresse är kläder och spenderar sin fritid vid datorn med mig och tittar på fina klänningar som de oooar och ojar sig över. Kan du tänkta dig hur dyrt det blir. De har en speciell förmåga också. Jo minsann, de kan lukta sig till den dyraste barnaffären och vidare till den dyraste klänningen. Därför önskar jag att mina tjejer kan få gå in på kidelin.se och få köpa den finaste klänningen de kan hitta utan att jag behöver säga nej.
    Självklart gillar jag på Facebook!

    För övrigt vill jag tacka för en kanon blogg.

    Lindha

  6. Att alltid få gå i ärvda kläder kan väl vara kul till en gräns, min lilla sötnos skulle klä sig så fint i klänningar från How to Kiss a Frog!
    Ett armband från Kalabalik skulle slinka med åt Mami oxå 🙂

    Kram

  7. Medan lilleman sover middag sitter jag i soffan med 5-månaderskulan i vädret och surfar runt i söndagslugnet. Längtar efter att få shoppa bebiskläder igen och skulle mer än gärna göra det hos Kidelin!

  8. Jag har gillat på fejjan och nu skulle jag skriva en riktigt maffig motivering. Men det är söndag och det är min hjärnas vilodag. Men jag har en liten trollunge här hemma som skulle behöva lite annat än sina gamla urväxta paltor. Hon är en sådär 4-årish som har ett modeintresse som hon nog har snappat upp från mig (eller möjligvis sin trollmamma). Och hon kollade in Bernie dress och jag kan hålla med om att den är superfin. Så om inte annat så skulle nog en sådan kunna få komma hem och bo hos oss om vi skulle råka vinna.

  9. Jag har nu sett något jag aldrig sett förr,
    som att öppna en oväntat rolig dörr.
    En dörr till landet ”till mamma & barn”,
    smycken, tavlor, inredning & kläder av vackert garn
    Med 4 månader kvar till att föda,
    kan jag i detta land låta pengarna flöda.
    En klänning från ”How to kiss a frog” eller
    kanske en tavla med en söt liten bulldog.
    Tja, det är pengarna som begränsar mig nu
    Så därför hoppas jag på dig ”Att vara någons fru”

  10. Tjohooo!
    Visst är det bästa som finns att klä sina barn i nått riktigt fint! Oftast finns tyvärr bara utrymme för trista dagiskläder som mysbyxor och fläckvänliga tröjor. Men tjohoo, mina barn skulle få varsin snygg outfit(för de ääälskar att se fina ut) Det är ju sååån skillnad i passform på märkeskläder!!
    Tack för fiina tävlingen!

  11. Har nu gillat kidelin på Fejjan.

    Jag skulle vilja vinna av den anledningen att min dotter på fyra månader har ärvt i princip alla kläder av sin tre år äldre syster. Givetvis roligt att få användning av bebiskläderna igen, men kul om Agnes kunde få några fler plagg till sin samling (Har fått för mig att alla kläder skall sparas och plockas fram den dagen när de själva får barn, eftersom jag själv svurit över att min mamma inte sparat många saker från det att jag var bebis)

    Är lite sugen på denna bodyn: http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodys/katvig-body-tutti-frutti-mini-apple.html

    Håller mina tummar!!

  12. Färgglada kläder från Geggamoja, Katvig, Moonkids, Novastar eller småfolk skulle hamna i kundkorgen till mina två trollungar.
    Jag vill gärna vinna för att jag älskar att vinna 😉 Samt för att studiebidraget sällan räcker till barnkläder 🙂

    Ses snart! 🙂

  13. Jag har gillat på FB, och min motivering är förstås min otroligt usla helg:
    Vi har varit utan vatten i 2,5 dygn, min bil startar inte och jag vill helst bara skrika arga ord. Jag förtjänar helt enkelt att få lite medflyt nu! Och att skämma bort mina fina ungar med lite nya kläder, och kanske pigga upp mig själv med ett fint armband från Lite Kalabalik (vars namn stämmer så sjukt bra in på livet just nu…)

  14. Har gillat deras sida på fb…

    Vi behöver verkligen vinna för att undvika ekonomisk krasch…
    Jag har nämligen en dotter hemma som liksom dig får fjärilsfladder och andnöd av prassliga kjolar o lager på lager av klänningar.
    Hon piper av förtjusning som bara en dramatisk sexåring kan när hon dreglar över How to kiss a frogs kollektioner…

    Med stora ögon hänger hon över min axel när du lagt ut bilder på dina wallor och vill att jag lägger ut hennes dagens prassliga klänning med.
    Att få fylla upp hennes klädställning med dessa underbara skapelser vore en dröm…

  15. Åh vilket toppenpris!
    För en tusing skulle ju min Lova5år få en härligt prasslig kjol från How to kissa frog, min Theo2år en cool Småfolkströja med buuuussar! på, syrrans fortfarande-i-magen bebbe skulle få nån cool body och så Lite kalabalik på det…! Alla nöjda!

  16. Åh jag skulle vilja vara med och tävla om detta superpris! Men jag har inte Facebook alls och kan inte gilla där 🙁
    Skulle vilja shoppa loss klänningar från How to kiss a frog till min lilla groda!

  17. Jag antar att presentkortet gäller på Kidelins alla avdelningar och i så fall skulle jag handla inredning. Nästa måndag går nämligen flyttlasset till större och min lilla donna får sitt första egna rum. Jag tycker att bulldoggstavlan http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnrumsinredning/dude-design-painting-bulldog.html med matchande lampskärm är underbara och skulle sätta tonen i ett rum som annars( med en mycket hjälpsam farmor ;))lätt blir liiiiite för gulligt.

  18. Halloj,jag blev farmor igårkväll till en liten grabb,Lexus och då förstår du ju vad jag skulle shoppa om jag vann…;)) Tuffa grabb kläder såklart…;))

    Kram och ha en mysig kväll..

  19. Jag skulle köpa mjuka och sköna kläder till min bästa väns dotter som tragiskt nog har fått leukemi för andra gången:( och kommer behöva genomgå många, långa och svåra behandlingar för att bli frisk…

  20. Åhh. Skulle hoppa upp och ner av lycka om jag fick vinna och handla i finaste butiken till mina tvillinggrabbar!!! De har växt jättefort och nya kläder behövs verkligen. Kram.

  21. Min treåriga dotter har nyligen börjat intressera sig för vad hon ska ha på sig och numera är det endast klänning eller kjol som gäller. Varje dag. Anledningen är att de kan snurra och hon ääälskar att dansa och sjunga i sina snurrande favoriter. Plaggen hennes bedöms efter hur snurrvänliga de är. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle jag utan tvekan köpa en klänning och en kjol till dottern från How to kiss a frog. Det svåra blir att välja för de är så fina allihopa. Jag stod häromdagen och höll i ”Rocky skirt” och det är utan tvekan den mest snurrvänliga kjolen jag mött 🙂

  22. Ha, ha….min motivering blir som den brukar i dessa dagar…för att det är j-vligt synd om mig!! 😉
    Närå..bara fetgravid med två tjejer i magen, kan knappt röra mig utan att få sammandragningar,helttidssjukskriven sen många veckor, har en härlig 2,5-åring hemma som bara vill leka (gosungen), måste hitta en typ minibuss för att vår kombi är för liten och x antal inköp till tvillingarna tär på sparkontot.
    Så visst sjutton tycker jag att jag är värd ett presentkort som jag, utan dåligt samvete, kan shoppa upp och efteråt tänka att jag har TJÄNAT en massa pengar. I löööv tjejmatte!!!

  23. Jag skulle verkligen vilja vinna något till min stora tjej Maja, motiveringen är att hon är en så snäll och hjälpsam storasyster! Hon har en lillebror på 8 månader som tar mycket tid och som får mycket fokus och en bror som är 8år som hon dagligen tar sällskap med till skolan. Det är dags för min förstfödda att få lite uppmärksamhet och cred för det hon gör. Maja är 11 år och jag tror att hon skulle bli superglad för ett Lite kalabalik armband.

    Jag gillar på FB såklart!
    Kram Frida

  24. Jag tycker att jag skall vinna så minstingen får en garderob som inte är arvegods enbart. Har man sex syskon varav tre av dem är tjejer får man stå ut med det 🙂
    Jag gillar på FB med

  25. Håhå… ja jag har ju spenderat våra shoppingpengar på en Walla så det skulle sitta perfekt med en vinst =)
    Det finns så mycket fint att välja på men dessa tre grejer skulle få flytta hem till oss.
    Tröja – http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/huvtrojor/smafolk-smafolk-motor-cross.html
    Byxor – http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-denim-xl-aw11-light.html
    Armband till mig – http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/lite-kalabalik/lite-kalabalik-lite-sofi.html

    Kram på dig.

  26. Gillar på fejjan (nummer 1523)

    Om jag vann skulle det shoppas kläder till pojken min (bland annat den urfina tshirten Houses från småfolk med bussar, bilar och hus på) då jag har märk att i princip alla hans kläder är näst intill urväxta. En hel del behöver alltså fyllas på så att vinna ett presentkort skulle vara väldigt lägligt 🙂

  27. Att shoppa är kul! Ännu roligare blir det om man vunnit det man shoppar för :0)
    Katvigs kläder är fantastiska i kvalitén, så en red/navy t-shirt hade det blivit till min son. Jag är även nyfiken på SKRW sweatshirten i grått. Tycker den är för dyr egentligen, men om man vinner…!
    Sist men inte minst skulle jag behöva ett ursnyggt armband (till) från Lite Kalabalik!

    Hoppas på tur!

  28. Jag skulle vilja vinna för att kunna klä mina pojkar i dom fina ullunderkläderna. Sen kanske det skulle slinka med en lite sak till mamman också :). Gillar såklart på Fejjan.

    Häls. Mini

    1. Motiveringen glömde jag i all hast.
      Vi är tre generationer som fyller år efter jul- och nyårshelgen, men innan januarilönen 😉 Spännande början på varje år!

  29. Då mina egna små är för stora för dessa söta kläder, skulle jag självklart göra min plikt som faster, och skämma bort min brorsdotter Lilly som föddes i december:)

    Jag skulle satsa på Mini a Tures byxdress Lua Baby. Underbar med spagettilinne och smock!
    Skulle också köpa Joha´s sköna pyjamas Star i rosa.
    Pengarna som blir kvar skulle jag köpa ett par söta bodysar för:)
    Har gillat på facebook!

    Kram Susanne

  30. Då vår lilla bebis tvingades ut ur magen med akut kejsarsnitt tre veckor för tidigt hann vi inte med att köpa det där sista man behöver och ”behöver”. Vi tvingades även stanna på sjukhus de första veckorna och nu har lille Henry strumpor på händerna, en stickad mångfärgad mössa på huvudet och blir mobbad av grannbarnet som är färdigkittad.

    Vi skulle köpa lite färgglada och icke ärvda kläder till Henry så att han skulle kunna bli lika tuff som grannen.

  31. januari-februari-mars-plånbok+knakväxande snart 7åring som bara vill ha ”danny” kläder+ en liten 4åring(idag-hurrahurra)som gärna oxå vill ha nytt och inte bara ärve…tom jag som minsann nyss gått matteB får inte ihop den ekvationen,andragrads eller ej, roten ur det hela är :mission impossible-och prinsarna går i urväxta dagiskläder när de egentligen vill va coola katter;(
    snajdiga kalaskläder står högst på listan!
    gillar på fb!

  32. Då mina egna barn tyvärr är för stora för dessa fina kläder skulle jag som faster och gudmor till den sötaste lilla tjejen som snart firar sin 2-års dag ändå vilja shoppa loss i denna underbara webshop.

    Hon skulle absolut få denna i födelsedagspresent av faster…
    http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/how-to-kiss-a-frog-bahia-skirt-grey_powder.html
    Hur ”Eva i Walla” är inte den då. 😉
    Skulle nog ge mig själv en liten present också…armbandet Lite Ibiza skulle sitta finfint.

  33. Efter otaliga försök till att få ett litet kärleksbarn verkar det nu gått vägen. Är nu mer än halvvägs in i graviditeten och kanske, kanske är det dags för mig att försöka mig på det där att börja blicka framåt och våga köpa lite söta kläder till vår lilla som ska kika ut! 😉
    Skulle nog börja med att klicka hem denna gobiten: http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodysuits/smafolk-bodysuit-monkeys.html

    Tack för en fantastisk blogg… (som jag följer slaviskt varje dag)!
    //Elin

  34. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att denna gången kunna unna min lilla tjej lite nytt. Hon har vuxit nästan 10 cm det senaste året och jag börjar tröttna på alla ärvda kläder till henne 😉 Dessutom ska tösen nu äntligen få eget rum då vi blivit klara med vårt nya sovrum, så lite lampor, tavlor, kanske ett av deras fina lek-kök skulle vara alldeles perfekt till den ”lilla mamman” som hon är här =)

  35. Hej!
    Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har gillat på Facebook.

    Motivering: Jag har nyligen blivit mamma, och min lilla dotter är tre veckor gammal. Än så länge vill hon amma hela tiden, och jag har ingen möjlighet att ta mig upp på stan. Men jag är otroligt shoppingsugen och vill såklart köpa en massa fina kläder till mitt lilla hjärta, så det vore helt perfekt att vinna ett presentkort på 1000 kr hos Kidelin! Jag har aldrig handlat där förut, men om jag skulle vinna och bli nöjd med kläderna så skulle jag definitivt handla från Kidelin igen! 🙂

    Om jag skulle vinna skulle jag välja en massa fina kläder av märket Geggamoja! 🙂

    Håller tummarna!
    Kram

  36. *gillar*

    Har en stor kula på magen som det stökas och bökas i för fullt. Beräknad till början av februari och vi har inte tagit reda på om det är en Selma eller en Bosse som bor där inne (nä, inget av namnen är nog aktuella, vi börjar få lite namnpanik!) De kläder vi hittills köpt är därför någorlunda ”könsneutrala” så en eventuell tävlingsvinst skulle gå till att beställa de mest stereotypa urgulliga kill- / tjejkläder som jag kan hitta så snart vi kommer hem från BB. Man är väl inte riktigt fit for fight att bege sig ut på stan det första man gör riktigt.

  37. När nu sonen växer som gräs,
    han behöver i snajsiga kläder kläs.
    Jag tror han skulle bli galet fin
    i en outfit inköpt hos Kidelin.

    🙂 Och jag gillar såklart Kidelin på fejjan.

  38. Jag vill vara med och tävla!
    Gillar redan Kidelin på Facebook, såå klart!
    Hmm, varför behöver jag vinna… Jo, min son växer tyvärr snabbare än min plånbok och eftersom han är en lång, ståtlig kille, utan både mage och rumpa, så ja… det är helt enkelt lite krångligt att hitta kläder 🙂
    Men med presentkort kan man trolla till sig en riktigt fin garderob 😀

  39. Oh jisses amalia vilken kanontävling!

    Nu Emma ska du får höra. Maken skulle tvätta häromdagen, det var majoriteten av lillgrabbens (snart åtta månader) ljusa, fina bodys/tröjor etc. Mycket nytt som han fått i julklapp av släkt och vänner. Jag vet att det inte var meningen, men surt är det ändå för med i tvätten följer en julröd knästrumpa….need I say more?
    Okej, jag är skyldig till den julröda strumpan men maken var den som missade den i högen (hur f-n kan man missa en STOPPRÖD strumpa bland små ljusa bebiskläder?)

    I vilket fall som helst så bär numera min lilla pojkes kläder en nyans av ljusrosa…
    Blekningsmedel? Jodå, jag har tänkt tanken – bara det att alla mörka detaljer på kläderna skulle blekas även dem…
    Har jag turen på min sida (vilket vore helt uuuuunderbart!) skulle jag gå lös på nya fina bodys typ denna: http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodys/joha-body-star-blue.html

  40. De senaste månaderna är det bara VAB och sjukdagar för fina familjen. Hua! Samtidigt växer sonen så in i baljan mycket och byxorna hänger på halv stång. Så nu behöver vi ett uppsving i familjen, något kul och färgglatt som gör lillen ännu finare 🙂 och ja… Mamma skulle nog också få en liten godbit!

  41. Spiggen skulle vara snygg i :http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodys/koolabah-body-dotted.html

    Sjukt fin prickig body. Prickar är grejen tycker Spiggen(s mamma)

    Blir det några stålars över så kanske kanske skulle det ramla ner ett litet kalabalikarmband till den ömma modern också. Ett Ibiza i såfall.

    Tycker vi förtjänar att vinna. Spiggis ha tandsprickning och är sur (synd om) = ställer ett till ett herrans liv för mamma som i sin tur då förtjänar ett armband. Helt Enkelt.

  42. Gillar på Facebook.

    Min niomånaders bebis går bra att shoppa med, sitter tålmodigt medan mamma handlar. Därför skulle jag vilja belöna honom med en shoppingtur mindre, och en lekstund här hemma medan mamma shoppar följande på nätet: Supercool Hoodie från Katvig och hälftiga byxor Pants Blue, också Katvig. Han skulle bli coolaste killen i stan i dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg