Att fylla på med nåt fantastiskt.

Nu smäller jag av. På riktigt. För vet ni?
I potten ligger nu en sånhär kjol från Ewa i Walla!!!
Jag veeeet, det är helt galet!

Det är en Tine och färgen är än så länge superhemlig (för den tillhör vårkollektionen och kan inte visas ännu, hooohooo) och storleksmässigt är den onesize så den ska passa alla.

Är det inte crazy cat?!

80 kommentarer till “Att fylla på med nåt fantastiskt.

  1. Underbart!!! Hade så gärna kommit med på blogg eventet men var redan uppbokat med annat som inte går att boka av, därav har jag inte anmält mig. Men lyllos Er andra som får gå. Det blir stört härligt tror jag och vilka priser som lottas ut, heja heja.
    Kram

  2. NÄÄÄÄ!!!! Gu va jag blir avis nu! Fy va lycklig någon av er kommer att bli…eller i alla fall lite lyckligare 🙂

  3. Totally crazy 😉

    Jag var in på meinto.se och kikade och där fanns ju en klänning som hette Liselott, nästan lika stavning men ändå. Men jag vet inte om jag törs eller ens passar i den och du har sagt att kläderna är stora i storleken…Men lite kul vore det ju 🙂

  4. Åhhh, den vill jag vinna!

    Jag dööör så fin den är. Även om jag är en jeanstjej galore så vill jag också vara romantiskt fin & Ewa I Wallaig någon gång.

    Heja, heja Emma.

    /Heléne

  5. Ååååååh fantastiskt ,jag är lycklig ägarinna till en sån kjol & den är heelt underbar,jag älskar den på riktigt & angående Liselott så hade jag även den men fick sälja den då den var alldeles för stor,så just den modellen ÄR stor
    kram

  6. Häftigt! Som du har haussat deras kläder, borde de nästan fylla på med något klädesplagg:) Någon kommer i alla fall bli väldigt fin till vårens fester!

  7. Kalas!
    Även om inte jag kan komma så är det ju kanon.
    Hur lyckades du med det. Fast med så mycket reklam som hon får på din blogg så är det kanske inte så konstigt 😉
    Superfin.

    Hälsningar
    Yohanna

    1. Jag mailade och frågade 😀
      När jag gick ut på fejan och kollade av vad folk ville vinna låg Walla högst i topp. Så då tänkte jag försöka iallafall. Och de sa ja!

  8. Men herregud människa. Nu får du väl ta dig i kragen! Du kommer utklassa alla andra bloggare..

    Jag tror verkligen att det kommer bli en så grymt rolig kväll. Tyvärr var jag inte riktigt med på att biljetterna skulle gå fullt så snabbt, så jag hann inte med första vändan. Nu står jag på reservreservlistan, och lär således inte komma med. Men om jag gör det? Då kommer jag. Trots att en av mina närmsta vänner firar 25 år den dagen. Det här smäller tammefan högre.

  9. Nä nu så har du till och med fått mig att gå in och kika på Ewa i Wallas hemsida. Jag som aldrig skulle passa i en Walla ( jag skulle se ut som trollmor själv). Det är bra jobbat det. 😉

    1. men tänk vilka snygga trollmödrar vi skulle vara när vi svassar omkring i en EiW därhemma. För jag skulle nog aldrig tordas gå ut i den. Alla skulle ju titta på mig!

      1. Äsch, jag springer på ICA och stan med mina hela tiden 🙂 Med en grov kofta till är de ju verkligen inte uppklädda! Tror aldrig jag har fått så mycket frågor om ”var-har-du-köpt-den” på något plagg.

        1. Haha, för en som oftast går i jeans eller mjukisbrallor är långkjol uppklätt. Känns lika ”vanligt-klädd” som balklänning på gymmet.
          Justja, jag går ju inte på gym… 😉

  10. Jisses. Fortsätter du i den här takten och fixa fram nya vinster kommer vi definitivt gå därifrån med (minst) varsin vinstlott. Fast vi som lyckades knipa en entrébiljett är ju redan vinnare!

    Ja jisses…

  11. Du är makalös! Förmodligen skulle jag inte se klok ut i en Walla (troligen mycket för kort i rocken och med alldeles för mycket hull) men de ser ju helt underbara ut!!! Tänk att få svepa iväg i en sådan …
    Jag är så lycklig att jag lyckades norpa åt mig en reservbiljett 🙂 spännande!
    Kram Suz

  12. Holymacaroni!
    Är det något som jag verkligen vill vinna, av alla fantastiska priser, så är det ju denna!
    Fantastiskt!
    Du är entreprenör ut i fingertopparna!

  13. Nä men den är ju ljuvlig!!!! Och just på den där bilden så är modellen så snyggt stylad! Precis så bör man framhäva den där nderbara fras-saken! 😀

  14. W.O.W!!! Vilken vinst.. Grattis till den som kniper denna. Själv har jag ingen biljett, så om jag vill ha en sådan skönhet får jag allt köpa en egen 😉

  15. Alltså hjälp! Universum öronmärker den åt mig as we speak… 🙂 Jag drömde nämligen att hela bloggeventet var i en dimmig skog och att du hade lånat Wallor åt alla! 🙂 Härligt!!!

  16. Näe, men nu sätter jag mig ner och bölar lite.. av avund alltså eftersom undertecknad inte är på den där alldeles fablösa festen. Crap deluxe.

  17. Jag blir ju alldeles galen – jag vill också, vinna, vara med, vara där! Kan du inte ha ett sådant här event si så där varannan månad 🙂

  18. Kul att du lyckades med det, tyvärr är jag en av dom som inte hann med att anmäla sig, jag vill jättegärna, men snälla Emma gör ett event till!!!!! Minna

  19. Å du är ju en fixare av rang!=)
    Lyckliga den som får vinna en sån sötsak, måste väl nästan vara det finaste vinsten! Nu håller vi alla våra tummar;)

    Kram i kvällen!
    Adela

  20. Med guuuud vad roligt! Bra jobbat. Grymt imponerad av dig.
    Jag ska åka ett extra åk i skidbacken (som jag egentligen inte alls uppskattar) bara för er den dagen. Så jag känner att jag får valuta för att vi valde just den veckan till skidresa 🙂

  21. Helt galet, underbart, fantastiskt och roligt! Och du med, Emma! 🙂
    Jamenar för mig är det en vinst att få åka iväg en helg helt ensam (fast jag kommer sakna småterroristerna förfärligt mycket:), gå på bloggevent, träffa alla andra underbara människor, bo på hotell och i Malmö av alla ställen, och så kommer du med goodiebags och vinster uppe på detta. Snacka om grädden på moset. UNDERBART!
    TACK! 🙂

  22. Hej,

    Åh, den är otroligt vacker!! Som en dröm men…

    Alltså jag förstår verkligen storheten i det hela. Tro mig, det gör jag 🙂
    Men när använder man egentligen dom där plaggen?
    Vill se ett vardagsreportage så jag förstår hur dom kan användas, haha. Nu känns dom nästan som något jag vill spika upp på väggen och ha som prydnad ev. något vackert att fota.
    Förstår du hur jag menar? 🙂

    Ni kommer få en kanonkväll! Bra jobbat Emma och tack för en fantastisk blogg som inspirerar på många områden.

  23. Jag är sååååå glad att jag o min väninna fick var sin biljett!!! Coolt, galet och alldeles, alldeles underbart!! See U om en månad!!!

    Förresten vilken klädkod gäller??? Molly, Eva, Frack eller Casual?? Ombyte?

    Kram Anna

  24. jag som är lite praktiskt lagd och går byxor/jeans vareviga dag tycker det vore lite ”opraktiskt” med de där kjolarna.
    blir de inte väldigt smutsiga? så som de sveper fram?

    men måste säga att du är väldigt fin i dem! jag skulle nog se ut som en enda valla som är ute och går (1.59 cm) … *skratt*

    ha en riktigt mysig kväll.
    bada – gud så mysigt!!!!

  25. Jo Emma, det är sjukt!
    Och nu börjar jag fundera på att visst är det möjligt för mig att ta mig till Malmö den där lördagen, även om det verkade väldigt klurigt att få till när du först skrev om det. Och visst måste det vara möjligt att på något sätt ta sig in där utan vad det nu är man behöver ha för att komma in där…
    Joserduatt! Det ska nog lösa sig på nåt sätt, eller??? 😉
    Kram på dej!

  26. Men ärligt – (inte för jag egentligen vill va nån cynisk gnällkärring, för jag är ju en glad gamäng egentligen) – kräver inte wallorna sin längd liksom? Och eventuellt en tunnare sak upptill? Jag tänker på mig själv som är enochenhalv åt alla håll (och alla yttre tecken tyder på att jag egentligen är en anka), är det inte lika bra och kasta in handduken och konstatera att en walla för en gångs skull är nåt som jag faktiskt kan säja ”näe, den vill jag inte ha?” Å andra sidan, vad ska enochenhalvorna ta på sig då, om man ska börja tänka på sånt? Sopsäckar? Det är ju charmigt. Alternativet är ju ett eget flashigt märke efter egen åtråvärd design. ”Duckie”. Håll utkik mina damer.

  27. Åhhhhhh nice!! Jag kan se den framför mig på mig själv tillsammans med ettenkelt vitt linne och ett par toksnygga skor med höööög klack. Håret Fältat till en lång tjock fläta mha massa lösgör och på huvet har jag en liten nätt tiara. Ihanden håller jag en sån där minimini bukett med vita rosor och liljekonvalj och på fingrett en stor diamantring……. Med andra ord den kjolen eller kanske en klänning från Walla känns som ett hel rätt plagg att gifta sig i, i vår. Ska bara fråga min kära sambo om han vill också förstådd och det är faktiskt skottår!

  28. Herre min skapare! Om jag vinner den där kjolen så finns det två alternativ och bara det ena av dem är lämpligt.

    Ett: jag börjar dansa balett.

    Två: jag spikar upp den på väggen.

    Den är så fin, så fin att jag tror att jag dööör lite grann!

  29. Men lägg av!! Detta är ju totalt Crazy Cat!!! Och ja,nu har jag ju fått ytterligare ett favoritpris från potten ju! Resor i all ära, men när man inte har körkort och bara är en mamma och en son, så blir det inte så mycket bilsemester… Men japp – Wallan ligger i favoritpotten, tillsammans med massor av andra saker ju, så klart 🙂

  30. Oh herre gud, jag dör! Du är ju fantastisk! Jag fattar inte hur du lyckas, förstår varför så många ville gifta sig med dig!!

  31. Jösses för varje dag ångrar man lite till att man inte slog till på en biljett till årets största kick-off. Detta tar bara priset! Kramar

  32. Magiskt fin! Och denna är ju inte volangig på samma sätt som den jag nu ska skicka tillbaka, så kanske kan tom jag sporta denna? Om minus x antal kg i alla fall.
    En fantastisk morot om något:)

    Och istället för den ljusblå dröm-Wallan jag köpte, och skickade tillbaka, har jag idag handlat annat fint:)
    Sneakpeak på bloggen;)

    Kram Susanne

  33. Det var inte dåligt jobbat! Jag fortsätter att gräma mig åt att jag så sent har förstått att detta är något jag vill vara med på.

    Jag funderar lite på Tine. Jag köpte min på rea i somras, vilket torde tyda på att den är från förra våren. Den känns liksom lite längre och inte fullt så fluffig som de på senare produktbilder. Undrar om det är så eller om de bara har stylat dem lite mer.

    Det är väl så att alla har betalat nu så att enda chansen att komma med är om någon ber om att få sälja sin biljett?

  34. Wow, en Walla i potten. Du är ju helt otrolig!
    Hoppas verkligen de fixade en extra till dig. Det är du klart värd så som du inspirererar oss med dina Wallor.
    Kram/Jenny

  35. Efter detta så hoppas jag verkligen att du håller ett event till och då ska jag verkligen avboka allt inplanerat. Sen skulle man kanske börja använda kjol lite oftare ser jag. Gu så snygg den va. Damn. Kjol it is.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg