Att ha tid som går i raketfart.

Oj. Klockan är redan 12. Det är helt galet! Känns ju som jag nyss gick upp. Men det är ju alla-hemma-onsdag idag så i har ätit frukost ihop och sen var jag tvungen att fixa lite kring eventet (och herreguuuuud vilka grejer som kommer in, slänger upp en grej idag som nästan fick mig att svimma!!!) och sen var jag tvungen att ringa lite samtal och sen vart visst klockan tolv. Hur nu det gick till.

Just nu ligger mannen på golvet och låter silkesapan slita honom i håret, jag har beställt en sak åt Tooka som ni kommer skratta ihjäl er sen när ni får se och det är till och med antydan till sol där ute.

Onsdagar är fasiken veckans bästa dag.

23 kommentarer till “Att ha tid som går i raketfart.

  1. Åå vad härligt med alla-hemma-onsdag!

    Själv har jag precis jobbat klart dagens kontorspass och har nu ventilationsförkortningar på näthinnan medans jag packar ihop mina saker för att åka till läkaren. Ska dock ge migsjälv en god subway-macka på vägen ner, magen börjar kurra här.

    Vad spännande med ÄNNU en grej till eventet! Du är ju helt otrolig Emma! 😀

    Även spännande att se vad Tooka ska få! Kan det passa till katter också mån tro? då kanske jag slår till! De behöver nåt skoj nu i detta vintermörker.

    Trevlig fortsättning på mys-dagen!

  2. Han är verkligen söt eran lille silkesapa.
    Å vad jag hoppas att jag kommer med på eventet jag går väl in på min mail och kollar ca 100 ggr om dan ungefär.
    Ha en kanonskön onsdag med familjen. kram Camilla

  3. Hej Emma!! När körde hemifrån idag vid halv åtta var det s k i t väder!! Sen nu vid halv ett när jag gick ut från min terapi sken solen!!!! Underbart!! Det blir en dag på stranden….. Ha en mysig dag alla tre!! Kram Lisa S i H viken

  4. Åh. Härlig dag! Här är det full sol och +5 på min ära. Men jag hade hellre haft snöstorm. Sån är jag.
    Jo jag tänkte att om du upplever det som ett problem med goodiebagsen, det blir bar FÖÖÖÖÖR mycket, så kan du alltid skicka en till mig. Jag är alltid redo att ta emot goodiebags. Är väldigt snäll på det viset.

    Och ps, väldigt fint självporträtt igår. Vilka ögonbryn du har! Skitsnygg.

  5. TSS.. onsdag är en bra dag, håller med. 2 arbetsdagar kvar och det blir roligare och roligare ju längre veckan går. Bilderna är ljuvliga precis som vanligt, intressant också med ”självporträttskolan”. Nu längtar man ihjäl sig lite tills det är dags..nervöst och spännande men framförallt roligt ska det bli. Och ja, nu skiner minsann solen också! Ha en fortsatt fin dag/ Madeleine i Limhamn

  6. Så fin han är er lilla gosse! Njut av tillsammans-onsdagen! 🙂
    Jag har en fråga, håller själv på och försöker få ihop lite saker till goodiebags för olika event, och jag vet inte om det beror på mej, eller att det helt enkelt kanske inte är lika vanligt i Finland att man delar ut goodiebags, men det är helt jäkla omöjligt att få människor att sponsra med BRA saker! HUR gör du wonder woman?!

    1. Tur och beslutsamhet 🙂 Goodiebagsen är ju lite knivigare eftersom det är så många artiklar som ska med. Därför har jag ju lagt stor krut på vinsterna främst, men goodiebagen fylls på mer och mer efter hand. En del företag hör själv av sig, andra jagar jag och försöker sälja in konceptet.

  7. Spännande det låter då!!! Om DU nästan svimmar, vad ska då vi göra?!

    Och alla dessa fina bilder på silkesapan! Tänk vilken skatt för honom. Det är annat det än de där halvtaskiga ful ljus bilderna vi har på barnen.
    Gör en fotobok till honom för varje månad vettja:)

    Kram Susanne

  8. Jag råkade nästan snubbla in på din blogg och nu är jag fast!!
    Du har sunt förnuft och integritet och ett hjärta av GULD känns det som, för det finns så mycket värme här och jag är KÄR , det rimmade dessutom… KRAAAM!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg