Att ha en M Night Shyamalan-dag.

Japp. Idag är en såndär dag då det känns i hela kroppen att man vill ligga under en filt i soffan och se M Night Shyamalan-filmer (tröttnar aldrig på The Village, aldrig, eller Lady in the water – åh det blir inte underligare eller vackrare) och äta gott och ha helg med varenda liten muskel. Så vi brände igenom Maxi och har nu kommit hem med kvällsmat och chipspåsar och choklad och ostar till en svulstig ostbricka och en massa annat som man är övertygad om att man absolut kommer orka äta men sällan gör, och ska slänga oss i varsin soffa och ta helg redan nu, och jag ska bunkra upp med varenda film jag kan hitta och njuta av att inte göra ett dugg.

En söndag på en lördag alltså. Varför inte, liksom.

22 kommentarer till “Att ha en M Night Shyamalan-dag.

  1. Tack för en underbar blogg. Skrattar många gånger igenkännande(dock inte till filmen i föregående inlägg!). Din blogg tillhör nu den mycket lilla skaran av bloggar som jag följer dagligen.

    Känner igen fenomenet köpa mer gott än vad an nånsin orkar äta… Hemma hos oss tränar vi idag på att öra så lite som möjligt så länge som möjligt. Måste säga att vi lyckas rätt bra.

  2. Tack för en underbar blogg. Skrattar många gånger igenkännande(dock inte till filmen i föregående inlägg!). Din blogg tillhör nu den mycket lilla skaran av bloggar som jag följer dagligen.

    Känner igen fenomenet köpa mer gott än vad an nånsin orkar äta… Hemma hos oss tränar vi idag på att öra så lite som möjligt så länge som möjligt. Måste säga att vi lyckas rätt bra.

  3. Åh, chips! Jag är besatt av chips! Och The Village är ju superbra! Jag måste ta och se Lady in the Water, alltså. Såg du förresten premiäravsnittet av den där nya serien Once upon a time i torsdags? Både saga och verklighet, jag tycker den verkar riktigt lovande!

  4. låter fullkomligt fantastiskt !

    [tycker också hans filmer är
    underliga & vackra .. men
    har blivit så sanslöst .. skotträdd..
    eller vad ska man kalla det?!
    lättskrämd. mesig. fjompig. 🙂
    tål inte nån’ skräck längre.
    får hjärtflimmer & mardrömmar.
    så jag ligger som prins valiant.
    fast jag låtsas-sover. och kan bara
    ö n s k a mig en stor, mjuk hund
    att gömma mig bakom..]

  5. Låter härligt. Jag tog mig en rejäl promenad i solen tillsammans med Maridören och kameran. Det gjorde gott i både kropp och själ.
    Kram

  6. Låter som ni hade en härlig lördag:) och tack för filmtipsen:)den ena har jag inte sett men annars brukar jag gilla M Night Shyamalan.
    Kram Kristina

  7. Låter precis som jag skulle vilja ha det. Vi har bjudit hem gäster och jag ångrar det redan. Inte att gästerna ska komma men jag är så sugen på en riktig filmkväll…….riktigt sugen på det.

    Ha det mysigt nu.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg