Att ha två vinnare.

Ja, det blev Liv som kammade hem Ewa i Walla-klänningen, och Curlingmamman som vann presentkortet hos Kidelin. Båda har fått mail.

(Så himla synd (?) att jag bara gjorde ett felköp den där kvällen – ni var ju massor som hade en tvååring! Det blev slumpgeneratorn och inte Tooka som fick jobba – hon hade dubblat sin kroppsvikt om hon skulle äta så många snittar).

Nu ska jag passa på att äta hela-familjen-frukost, boka en massage, njuta av det fantastiska nästan-vår-vädret och se om mina flickor vill ner till havet och springa av sig lite. Sen blir det den klassiska storhandlingen när man åker till Maxi och svär med en massa andra stackare och får kundvagnar på hälsenan och glömmer bort typ hälften av vad man åkte dit för att handla från första början. Fördelen? Man kommer alltid ihåg det goda. Som den där chokladen, ni vet. Och osten. Och cheeseballz. Och en bytta glass med browniebitar i.

Heja storhandling!

21 kommentarer till “Att ha två vinnare.

  1. Jag tror jag skiter i att handla idag……jag kör nån gammal keso och lite avokado till lunch. Sen får mannen ta det ansvaret. Jag måste ju plugga.

    Grattis till vinnarna!

  2. Åhh, du underbara människa, tack för vinsten den satt fint i den skrala kassan 😉
    Storhandlingen den skickar jag iväg mannen på 😉 medans jag själv gottar mig i soffan med en bra bok….kramar i massor Diana

    1. Grattis till vinnarna! Du emma, det verkar som att det inte går att skriva i eventets logg. Jag har skrivit två ggr att vi har en plats i vår bil om någon behöver skjuts, men det syns inte på sidan. Det kanske är någon inställning?

  3. Jabadabadooo!! Så lycklig för vinsten och kan knappt vänta till den kommer. Tack snälla Emma, du är allt en fin och osjälvisk människa du! Nu måste jag börja jaga den perfekta mamma-Wallan som matchar!
    Trevlig helg allihopa!

  4. Heja storhandling! Jag brukar tappa kontrollen och bli så inspirerad att jag planerar massa flådiga maträtter. Så kommer jag hem med halva affären men har liksom inget att äta ändå för att ha glömt en massa som ska va till.

    Kram påre

  5. Handling på maxi är vårt söndagsnöje 🙂 Då slipper man ofta kundvagnar på hälsenan, för när det är just det jag vill ha drar jag på kärringrally på gekås 🙂

  6. nästan-vår-väder?! redan?! här har vi full snöstorm och tydligen har inte snön riktigt hittat hit förren runt nyår (då jag njöt av +30 och sol) så här lär det nog vara vinter ännu i flera månader. önskar jag hade nästan-vår-väder istället!!!

  7. Hörrni ”Walla toka” Det ligger en Walla kjol på tradera nu !! Stl 42-44. auktionen går ut 16 07 – tror jag det var !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg