Att ha en Beach House-tomte.

Vi älskar Beach House.
Och till min enorma glädje har Beach House drabbats antingen av tidig vår-yra eller sent tomte-vansinne för nu kommer de in och utökar prispotten med ännu mer tjejen-vi-kan-gå-ut-och-göra-upp-om-det-här-om-du-vill-för-dessa-har-mitt-namn-på-sig-vinster till eventet! Jag får nästan nypa mig själv.

Förutom det underbara dubbelsängs-setet Fold Rose (som jag nu äntligen kan visa och ni får se mer eller mindre först av typ alla):

och det nattlinne som redan ligger i potten går de nu även in med följande två vinster till:


Ytterligare ett ljuvligt nattlinne Frill fast nu i färgen White, samt

ett oemotståndligt baby-bäddset i krispigt vitt!

Ni kan se mer av babysetet här och av nattlinnet här. Oprah Winfrey har sagt följande om jerseysängkläderna:

”Since I found T-shirt sheets, sleeping has not been the same for me… nothing has made me feel better than these sheets.”

Uj, uj, uj. Förstår ni hur många av er som kommer att kunna lulla hem efter den elfte och vältra er i Oprahs favoritlakan; antingen som nattlinne eller som bäddset?!
Nästan för bra för att vara sant.

Och ps; en liten fågel har viskat i mitt öra att det även kan tänkas finnas en liten Beach House-present i några av goodiebagsen… så har ni dundertur kanske det är just er påse som bjuder på en extra överraskning 😉

31 kommentarer till “Att ha en Beach House-tomte.

  1. *spottar i nävarna och kavlar upp ärmarna* Kom igen tjejer det här bäddsetet ska jag ha! *s*

    Hur lyckas du Emma? När jag blir stor vill jag bli som dig. 🙂

    Kram

  2. Va bra att du lyckas fixa presenter åt alla de andra deltagarna Emma, nu när jag har bestämt att jag ska vinna Wallan 😀

    Vill ju inte att de ska bli sura på mig, men med dessa vinster tror jag inte en kotte kommer vara besviken efter den här kvällen (& då har vi inte ens börjat tala om vad som ska hända på eventet, de riktigt spännande sakerna).

    Kram Helene

  3. Wow. Tänkte bara upprepa att du är grym Emma! Och säga att jag blev lite glad när jag läste kommentarerna. inget gnäll än! Har reagerat lite på att många av oss som inte ska med på eventet låter så tråkigt avundsjuka. Klart man får sucka lite av avund hemma i soffhörnan, men måste man gnälla? Nej du, jag tycker bättre om människor som unnar varandra lite glädje! Och eventet verkar kunna glädja ordentligt! Nu ska jag knåpa vidare på min ”Palla” Lovar att publicera bilder när den är klar.
    Kram till er allihop!

    1. hahaha *skrattar så mannen undrar vad jag håller på med* Jag har läst lite i kommentarerna igen, och det är ju ingen som gnäller… inte förren jag nyss. Guuu vad håller jag på med? Måste haft negativa glasögon på mig när jag inbillade mig gnället, inläggen är ju faktiskt bara skrivna med ett” längtansfullt åhh i blicken”. Nu tar jag natt. Kram igen

  4. Ojojoj, vilka priser. Funderade på att boka två biljetter och tvinga mannen med bara för att öka vinstchanserna. Gjorde aldrig det och har ångrat mig många gånger sedan dess. Verkar ju som om det där biljettpriset kommer betala sig många gånger om ÄVEN om man inte vinner ett endaste pris.
    Men Fold Rose! Så snygga så att klockor stannar ju. Har trånat efter Beach House- lakanen i en evighet men inte ens bra tjematte har fått mig att lägga ut pengarna. Tror dock den nya färgen slog undan alla kloka argument om att hålla i pengarna.
    Kan ju alltid hoppas att just denna vinsten letar sig till mig.

    Du träffar mitt i prick med ”tjejen-vi-kan-gå-ut-och-göra-upp-om-det-här-om-du-vill-för-dessa-har-mitt-namn-på-sig-vinster”. Den ena är ju bättre än den andra.
    Åh, vad jag ser fram emot eventet. Priserna så klart men allra främst för att träffa alla gulliga och underbara tjejer där ute.

    Måste även skriva en sak som jag tänker på varje gång jag är här inne och läser.
    Emma, så klart är du unik i ditt skrivande och får mig att skratta så tårarna rinner. Älskar att läsa din blogg. Men det allra bästa är den underbara stämning och kommentarerna som följer. Att du, Emma också fortsätter diskussionen med att lägga in svar här och där gör hela grejen.
    Tack alla.

    … och tack Emma för titten hos mig.

  5. Jösses vilket pris, det finns liksom inga gränser för vad som trillar in i den där potten! Eventet verkade fantastiskt redan innan alla priser och det blir bara värre och värre (bättre och bättre?)! 🙂 Tänk att få träffa massa härliga tjejer OCH ha chansen att vinna finfina grejor. (Japp, ångrar mer och mer att jag inte vågade anmäla mig för att försöka få en plats. En annan gång så.)

  6. Hej Emma,
    Hur är det med reserv, reservlistan finns det fortfarande chans att komma med eller är det helt kört?
    Helt fantastiska vinster btw 🙂

  7. Å jösses vilka dröööömgrejer! Jag vill ha både Böddi och lakanen…ja detta får inte misstolkas!;D
    Suuuperbraiga Emma!

    Kramar
    Adela

  8. Nej, nu vill jag inte höra mer om eventet! Det kommer ju att vara rena rama julafton och jag är inte där ;(. Du är imponerande Emma vad du fixar och står i! kramis och ha en mysig måndag med silkesapan 🙂

  9. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih jag blir så lyckligt!!! Har alltid velat prova på något från Beach House, helst söngkläderna offkårs, men vem tackar nej till något annat? Inte jag! 😀

  10. Jisses vad fin den nya färgen är! Och Beach House i några goodie-bags, jag som inte trodde det kunde bli bättre! Fy farao vad jag längtar tills den 11:e!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg