Att vara på sånt humör.

Vaknade upp i morse med göra-om-klåda och en oemotståndlig lust att sätta designtänderna i något. Så idag tror jag att jag ska börja på en ny header, kanske? En annan edition av Att vara någons fru – en aningen mer utflippad designversion som kanske kan få ligga ett litet tag. Det kunde vara kul. Omväxling förnöjer.

Och så ska jag försöka visa sovrummet (måste vara vänta på ljuset) och bli klar med min välgörenhetstanke och sen hoppas jag att den där klådan är stillad för iallafall nån vecka framöver.

Jag orkar inte ge mig på att tapetsera vardagsrummet.

40 kommentarer till “Att vara på sånt humör.

  1. Kalas med sån känsla.
    Jag är mer inne på NNEEEEEEJ, jag vill INTE gå upp och gå ut. Jag vill ha MER lördag NU 😉
    Typisk måndagskänsla som jag gärna byter mot din känsla, som jag föresten hade igår.

    Hälsningar från Las Palmas
    Yohanna

  2. Ska bli så roligt å se hur det ser ut!
    Älskar oxå en plats i solen, och även det andra escape to the country, eller nått..
    Kramar Åsa

  3. Har också haft liknande klåda på sistone – men för lite tid att göra något åt det på. Hade behövt lite ledigt från jobbet..! 🙂

  4. Låter härligt! Försöker hitta känslan… Det lilla jag fångat får gå till arbeteskreativitet… Loggor kräver sitt också 😉

    Men det skulle ju vara himmlens kul om jag kunde komma till skott här hemma också… Longing….

  5. Ok…men jag gillar den här headern och den här bakgrunden…är liksom förknippat med dig. Men jag förstår om man vill förnya sig…ta det lite lugnt bara 😉

  6. Ja den klådan har jag också just nu…..har haft det en längre tid också. Problemet är att jag inte har en aning om var jag ska börja…Vill tapetsera, måla och fixa överallt i vårt hus.
    Pengar, pengar, pengar……kan ngn snäll please ge mig ett litet bidrag för min smak är inte gratis om man säger så.

    KRAM

  7. Men så härligt att vakna till en sådan dag och känsla! Det är underbart när man har energi till tusen och bara vill fixa och greja – lite lätt manisk kan man bli men jäklar vad man får gjort saker och ting! 🙂
    Kram.

  8. Den känslan skulle jag behöva – vi har en vägg som inte är riktigt klar i köket, men den hade jag tänkt skulle bli klar när resten av köket görs om, och det är en ekonomisk fråga.

  9. Fantastiskt spännande!

    Och jag ser fram emot det här med välgörenheten också, kan som sagt tänka mig att skänka om jag vet att det hamnar rätt. Hoppas på något inom djur.

    Ha en fin måndag!

  10. Heja, heja! Förändringar är av godo! Klart att du ska förändra bloggens utssende, det är ju skitkul att förändra sådant!

    Göra-om-klådan är en härlig klåda.
    Kram

    Ps. just nu bokar min kollega en tid hos Böddi på min inrådan eftersom du talar så gott om honom. 🙂

  11. Oj, vad spännande. Jag gillar ju också det utseende som du har nu på headern och bakgrunden. Men det är ju alltid kul att förnya sig. Jag skulle också vilja ha någon cool header som liksom blev mitt signum, men jag har aldrig tid att sitta och pilla med det, dessvärre.

  12. Leo är så fin. Så himla fin.

    För övrigt vill jag oxå göra om!!! Typ allt. Men det är tydligen ”ingen bra idé” (enligt vissa som är gifta med mig) när man ska åka bort om en vecka och sedan vara borta hela våren. Nähä. Jag har låååångtråkigt och stort köpbehov och ett kylskåp på toaletten.

  13. Låter härligt!! Ser fram emot både ny header och nytt sovrum, längesedan vi fick se vad du pysslat med där hemma :0)

    Här hemma ska det också fixas med en massa idag! Love it!!!

  14. Åh, du skulle mer än gärna få knåpa med en ny header till mig. Jag har försökt hur länge som helst att hitta någon som kan lite mer om allt sånt än jag kan, men verkar svårt.

    Bara så att du vet liksom. Det är helt okej för mig. 😉

  15. Vad härligt att vakna med go i sig. Det är oftast den bästa typen av dagar. Vi får hoppas att du har möjlighet att få utlopp för det idag då.

  16. Å vad härligt det låter med sån klåda 😉 Jag dras med en jäkla äkta klåda, graviditetsklåda. Tror jag river sönder huden på magen och ryggen snart, grrrr 😉

  17. Ååå vad spännande, jag vill också men har inte en aning hur man gör…kanske du kan tipsa? Alla har så fina typsnitt att skriva med, bilder och annat. Skulle vara jättekul med lite tips. Silkesapan är helt underbart söööt btw!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg