Att vara lite puckad.

Nu stoppar vi in oss i bilen och åker till Ilva. På en söndag. Med säkert 5000 andra söndagsuttråkade familjer som har anger issues och tar ut dom på medshoppande med sin kundvagn. Varför man ens utsätter sig? Där finns två stora kuddar som jag har fått för mig nog absolut behövs till sovrummet.

Japp.

Kan gå lite hur fan som helst, faktiskt.

33 kommentarer till “Att vara lite puckad.

  1. *ASG* Jag ”tvingade” min man att åka 50 mil en fredagkväll för att gå på ILVA en lördagförmiddag för att det var ENDAST där det fanns en brunsvart skinnsoffa vi bara MÅSTE ha. Hyra en ”hämta här och lämna där – kärra”, köra 50 mil hem med soffan. Jag är nöjd och glad och då är alla nöjda och glada… Enkel filosofi.
    Trodde det var en kvinnas rätt att göra så. Jag förstår om Du absolut behöver dessa.

    Må gott och lycka till.

    //Britt

  2. Önskar er styrka, men det är i varje fall inte lönehelg – så en del människor mindre är det säkert. Dessutom verkar ju solen komma fram i Skåne nu, utesluter en del till … och så vi som absolut inte orkar lämna soffan och vinterstudion utan liksom degat fast med fika och eld i spisen och endast orkat ta sig ut i trädgården för att fylla på mat i fågelbordet 😉
    Men ha en skön söndag och hoppas det blev superkanon med kuddarna – förstår precis vad du menar!
    Kram Suz

  3. å, önskar att vi hade ilva här också, men det har vi ju inte. vi har inte ens ikea, men jag är inte bitter inte 😉
    hoppas ni kommer hem med kuddar iallafall!

  4. Sv; Den komplimangen slår högt från en kreatör som du! Tackar fina du 🙂

    FYI: Tack vare dig är jag nu med tre Wallor..det enda som hörs här hemma är prasslet 😉 Löveli!!’
    Lycka till på Ilva!

  5. Vi var på Ikea igår och det var förvånansvärt lugnt!! Så kanske kanske ni slipper bli prejade av massor med kundvagnar ( eller preja andra för den delen, själv har jag sjukt svårt för det sengångartempo många har på de där ställena)

  6. Å hade jag haft Ilva runt knuten hade jag inte tvekat en sekund:-)

    Du, bye the way – inte har vi fått se ert sovrum..?
    Piffa med kuddar så har du en anledning att visa det sen!
    Jag har precis fått hem mitt tokfynd, sammetsöverkastet från Day som jag köpte för 1000 spänn istället för 3499, Yey! Måste bara köpa breda hotellkuddar först och pumpa lite innan jag fotar, sen så. Kram!

  7. Va precis på IKEA sidan om…
    Shit va me folk & fä!
    Skönt att va himma i soffan igen 🙂
    Hoppas du hittade det du sökte.
    Ha de bäst!

  8. Hejsan!
    Hittade hit och vilken härlig blogg både läsning och bilder! Läste hela din förlossningsberättelse och jo vist är det helt tokigt vad ont det gör! Men det är lätt att göra om det igen och igen;). Tycker att det gör mindre ont för varje gång, det är som ungarna banar upp vägen för varandra;)
    Lycka till med kuddinköpet!
    Hälsningar Lina

  9. Läste precis som Victoria ”Att vara lite packad” i rubriken:) Nog för att det kan vara jobbigt att ränna på stan en söndag, men SÅ jobbigt att man måste vara lite packad för att stå ut är det kanske inte 😉 Och frågar du mig så tycker jag inte ens att det är puckat att dra iväg efter ett par kuddar man anser sig behöva, en kudde kan ju göra hela söndagen (två ska vi inte ens prata om). Ha en skön eftermiddag!

  10. Sambon slängde ur sig ett ”ska vi sticka till IKEA idag” men när han såg att jag nappade på insåg han vad han hade sagt och kom med ursäkter.
    Det är ok med mig för vi tar igen det en annan helg och då även en runda på Ilva. 🙂

    Shoppa lugnt.

  11. Hihi, jag tycker Leos min säger nästintill allt om era planer! Hoppas ni fick tag på rätt saker. 🙂 Jag, precis som många andra, önskar Ilva fanns på lite närmre håll. Det finns så mycket fint där ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg