Att fylla på igen.

Jamen nu är det väl ändå dags att fylla på den där potten igen, va?
Så här kommer Ecoandstuff och tjongar till med inte mindre än två vinster! Ecoandstuff är en snäll webbutik som bara har miljövänliga, fair trade, ekologiska saker och de har beslutat sig för att lägga in följande:

 1. En tjusig rådjurstrofé i betong som jag bara älskar. Kolla här! Och
 2. Ett badrumspaket med världens härligaste produkter från L:a Bruket bestående av tvålkopp, flytande tvål, doftljus och hård tvål. Den som vinner detta kommer inte dofta hönshus kan jag lova – detta är top notch tommy-produkter.

Ho ho ho. Underbara vinster.
Och det kommer mera!

32 kommentarer till “Att fylla på igen.

 1. Har alltså fått ett problem… Inte vad jag ska ha på mig, utan hur jag ska förklara att jag drar iväg med en tom resväska… till Malmö…?! För med Goodie Bags och ev vinst, hur i hela världen ska jag ta mig HEM TILL LILLA YSTAD MED TÅÅÅÅÅG???! 😀

 2. Ohh, det renhuvudet har jag på väggen här hemma och man tröttnar aldrig på det. Älskar texten, formen och att man själv får välja horn 😀

 3. Du är för härlig, tack för tipset med huvudet, vi gillar att göra betonggrejer!,,,, Det blir fint till uterummet 🙂

  Kram
  Elisabeth

  PS. Jag skall lägga upp lite betongtavlor som vi gjort på min hemsida till helgen, hinner jag så gör jag det ikväll!

 4. Ha, ha nu när jag läser detta ser det ju inte riktigt klokt ut, vi har inte gjort betongtavlor på hemsidan.. 🙂 Men det kommer lite kort snart (eller imorgon) på vilka tavlor vi gjort! Så skall det vara!

 5. Nej, nu får du sluta lägga upp massa finheter som jag kommer gå miste om (vilket jag förstås hade gjort även om jag kunnat vara med på eventet. Jag har ingen tur i spel.). Annars kommer jag sluta att läsa din blogg! 🙂

 6. Å..du vet den där Triwa Nevil Brown klockan. Som jag skulle kunna döden dö för? Jag behöver inte dö.
  Jag fick den imorse i 40-års present av mamsen och min morbror med fru:D

  Aj äm in hävven:D

  Och dessutom fick jag en Nikon D90 av Tommy och barnen!!!! (Som jag nu måste försöka förstå mig på!). Åsså event nästa helg som pricken över i! Är detta den bästa februari ever eller what!!!!
  Susanne

 7. Supervinst ju!! och omg vad snygga bilderna för TinTin är, ja du också såklart! Klem från Limhamn

 8. Vilka fina vinster, båda dessa saker står på min vill- gärna- ha- lista. Nu vet jag snart inte vilken fin vinst man hoppas mest på!! Ska bli såå kul, nu är det inte långt kvar!! Kram

 9. Följer dig på face book, en härlig tradition. Ibland hinner jag läsa mer i din face book och blogg och ibland mindre. Är gärna med och tävlar och jag älskar allt som doftar gott, nästan halvt beroende av det särskilt nu när vintern är den tristaste tristaste sort av vinter eländers skiten.

  anette carlsson

 10. Följer dig på face book, en härlig tradition. Ibland hinner jag läsa mer i din face book och blogg och ibland mindre. Är gärna med och tävlar och jag älskar allt som doftar gott, nästan halvt beroende av det särskilt nu när vintern är den tristaste tristaste sort av vinter eländers skiten.

  anette carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg