Att göra Style of the Week.

Så sjukt nervöst! Nu finns min Style of the Week ute på TINTIN. Jag fick alltså välja fri outfit ur butiken (jag veeeet – snacka om Pretty Woman, tyvärr skulle ju allt tillbaka sen) och göra en egen tolkning utifrån det.

Så nu finns jag (som nån slags version av Gordon Gekkos dotter) till allmän beskådan här. Ja ni fattar. Vansinnigt ovant och pirrigt  för nån som är mest bekväm bakom kameran och inte framför, men herrejisses vad roligt det var att komponera ihop bilderna.

Hoppas, hoppas att ni ska tycka om det.

133 kommentarer till “Att göra Style of the Week.

 1. lika bra framför kameran som bakom!!! du har så mycket fina bilder på din blogg…riktigt duktig fotograf…du borde sälja dina bilder som posters…finns flera jag hade kunnat tänka mig ha på mina väggar här hemma

 2. Så där skulle jag lät kunna gå kläd i vår!!
  Och Emma du är lika fin som alltid 🙂

  KRAM

 3. Tjusigt tjejen!! Jag tycker att du har lyckats jättebra med bilderna. De känns riktigt levande och naturliga ut. Roligt! Det skulle kanske inte ha skadat med lite mer ljus i bilderna men denna årstid får vi ju vara tacksamma för de strålar vi får 🙂

  KRAM

 4. åhhH assnyggt ju! 😉 ingen körberg i sikte här inte!! Du är supersnygg i brillorna också! Jättefina bilder! /Kram

 5. Så in i norden bra gjort!!!!! ÄLSKAR´T är inte tillräckligt starkt! Jag önskar jag hade en uns av din kreativitet 🙂 Kan ju börja med att köpa mig ett stativ och en fjärrutlösare iaf 🙂

 6. supercool.
  stilen påminner mig så mycket om amerikanske tjejer … (har du kikat runt på några av de större amerikanske bloggarna, så förstår du vad jag menar).
  du är cool du!

 7. Klart vi gillar det! 🙂
  Fick precis nyhetsbrevet från Tintin och var ju tvungen att klicka in och kolla på bilderna. Bra jobbat!

 8. Jättefina bilder! Blir så inspirerad!
  En fråga ang. skorna… (ahhh… skorna… *askungesuck*). På hemsidan finns de i ”Coral” och ser ganska bleka ut, men på dina fina bilder ser de väldigt härligt hallonröda (bästa röda) ut. Vilken är närmast verkligheten, eller finns det två färger?

 9. Shit pommes frites vad snygg du är människa?! Är du säker på att silkesapan inte är adopterad, för det ser absolut inte ut som om du ganska nyligen fött barn?

 10. Asså, sååå sjukt snygga bilder, OCH snygg modell, du är ju ett pro! 😀
  Gillar stämningen i bilderna, lite så där ruffigt och mysigt på samma gång…
  Och väggen är ju to die for!

 11. Snyggt jobbat! Skorna tänk om man kunde röra sig i dom! Überläckert! PS Jag var på Walla igår jag hade gärna burit jättepåsen därifrån men en liten rackare till påse blev det iallafall! Stora kramen!

 12. Du är en gårrsnygg (dialektord från grannlandet i öst, OBS positiv betydelse) människa! Bara så du vet 🙂 och kläderna är verkligen fina, vill ha!

 13. DU ÄR SÅ GRYM på att ta bilder och stylingen är superb!! Dessutom är du bara SÅÅÅ sexig på bilderna, maken måste vara nöjd med omslagstjejen där hemma ;-D
  Ja, nu lät det nsätan lite obsent å så men jag tror du förstår vad jag menar eller hur ;-D
  KRAM!!

 14. Bakom eller framför… Du är så himla cool Emma!!!
  Fast det där med lilla, lilla gnutta humor. Det stämmer ju inte nå´n stans!
  En med mer humor får man leta efter! Och den gör din blogg beroendeframkallande!
  Otroligt snyggt!

 15. Kanonsnygga bilder, snacka om Pretty woman!

  Gillar verkligen hur du fångat det femenina men klätt det i maskulina kläder.
  Jag lyfter på hatten

  Hej hopp

 16. Såg bilderna tidigare idag på Tintinstyles blogg. Riktigt snyggt! Förstår om du vill behålla skorna. Läckert till din outfit.

  Anita

 17. Vilka snygga bilder! Coolt!! Kul att du lånat makens fåtölj och brillor! Jättesnyggt med den maskulina stilen och så de superfeminina pumpsen. Skitsnyggt! 🙂

 18. Ser väldans proffsigt ut bara måste jag säga! Känner igen mig i det där om att vara mer bekväm bakom än framför kameran, vill ju ha koll på hur allt ser ut! Hehe 😉

 19. Så jäkla snygg du är och så jäkla snygga kläder! Vill bara köpa rätt av! Och den ljuvliga silkesapan måste du ha burit på ryggen, för vem kan tro att du nyss varit höggravid?

 20. Vrålsnyggt Emma. Snyggt, både du, miljön och kläderna. 🙂 Åsså gillar jag glasögonen som får mig att inse att jag borde köpa nya…

 21. Vilka läckra bilder! Du har verkligen lyckats med ”style of the week”, inspirerande och fräscha, nytänk … och så var det det där läppstiftet som jag inte riktigt kan släppa;) färgen är såå fin.
  kram

 22. O-M-G kvinna! Du är så fantastiskt duktig både bakom OCH framför kameran att jag nästan vill slå något hårt i huvudet på dig så att du blir lite mer normal som vi andra ;D. Å så har du en snygg-gen dessutom. Får jag adoptera dig :).

  Syns snart darla!

  KRAM

 23. Jag är imponerad, du ser ju riktigt supercool ut. Gillar verkligen sammansättningen av kläder… ja hela locken liksom =) Du är bäst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg