Att tillslut ha klart med Eftersläpp.

Hann du inte få en biljett till den elfte? Bor du i närheten och vill ha en kväll att minnas? Jamen heja heja! Efter mycket påtryckningar har vi nu äntligen fått klart med eftersläpp!

Biljettpris: 150 kr

Då ingår: inträde till Skeppsbron, bättre priser i baren mellan 22-23, en White Tiger Slim samt att du slipper stå i nån nasty kö.

Du får komma in klockan 22:00 då det fortfarande bara är en himla massa fina bloggare och bloggläsare på stället och kunna mingla tussen (= rumpan, inget annat) av dig och ta del av lite av det skojiga vi har planerat för kvällen. En eftersläppsbiljett bokar du här.

Dessutom har alla som skaffar en eftersläppsbiljett chans att vinna en porträttfotografering med sjukt begåvade Louise Alexandersson! Det är en timmes fotografering, inklusive 5 bilder – värde 1000 kr. Såhär säger Louise:

Porträttfotografering 1 timme utomhus (gravid inomhus om man vill) i Helsingborg eller i närheten till Helsingborg. Val av plats bestämmer vi tillsammans.
Styling och klädval väljer modellen själv efter konsultation med mig.
Fritt valt bland dagens bästa bilder får modellen 5 st högupplösta lätt redigerade bilder på CD, att använda för privat bruk.
Fler bilder kan köpas till.
(minimiålder för eftersläppsbiljett – 18 år)

23 kommentarer till “Att tillslut ha klart med Eftersläpp.

  1. Frestande nu när jag börjar inse att min andra idé kanske inte är så idéaktig. Särskilt när det inte blev nån Walla! 😉
    Lite väl långt bara för kvällen bara…
    Ni får helt enkelt ha det helt underbart och fota och filma järnet hela kvällen och lova att berätta ALLT!
    När min dotter kommer hem på nätterna sitter hon på sängkanten och berättar ”allt”. Ungefär så, fast verkligen ALLT!!!
    Kram

  2. Jag kör fuldansen i eget finskt vardagsrum, för inte får jag godkänt av revisorn på en adhoc flygresa till Malmö bara sådär. (det är jag som är revisorn). Jag förstår att det kommer att kännas som att något viktigt fattas, men ni får helt enkelt klara er utan skånskfinskan. Försök ha lite roligt, iallafall.

  3. Ouch, det sved. Ordentligt.
    fan fan fan.
    *går ut och trycker ilsket på fläkten med långfingret* (jepp, där får man räcka finger…)

    Sablars skidresa.
    Åh vad jag hade köpt en biljett om jag inte skulle ägnat natten åt att köra bil Sälen- Malmö.
    Nu får ni banne mig ta och ha en underbar kväll!

  4. Gaaah 🙁 Hade så gärna velat komma hela dagen. Men jag är ingen utetjej och är långväga… snyft! Jag skulle jättegärna komma, för jag råkar vara ledig! Buhuuu… det finns ingen möjlighet att kunna vara med under dagen…?

  5. nästan så jag kan tänka mig att leta hus nere hos dig istället! säkert stora odds att jag hittar ett, hinner flytta och lyckas nalla en biljett…lr hur! =)
    idag var det skitkallt ute 17- och jag trodde att bilen skulle paja ett antal gg och nog hamnade jag bakom plogbilen i stormen också. såg int na!!! tur jag tog mig hem…(svor ett antal gg) nu har jag nog konstaterat att jag INTE är en vintermänniska…alls faktiskt!
    nattinatti

  6. Ah!! *biter mig i läppen och funderar en kort stund på att ändra alla andra tusen planer vi har den dagen*
    Det hade varit så förbaskat roligt att få ta del av denna magiska kväll, men jag hoppas på nästa gång? För den kommer väl va? *fniss*
    Hoppas ni får en underbar kväll, du är grym! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg