Att få en DJ att börja gråta.

Fördelen med att abonnera ett helt ställe är att man får vara enväldig härskare över musiken. Moahahahaha. Ni förstår ju vilken makt! Jag är alldeles rusig.

Och ni som har läst mig ett tag vet ju att jag älskar fuldans. Inget sexy lady-dansande här inte. Och för optimal fuldans behövs det en optimal fuldanslista, och jag kan inte riktigt lita på att en DJ skulle ha samma… eh… fingertoppskänsla som jag har. Och jag är ju faktiskt enväldig musikhärskare fram till klockan 23:30 då den ”vanliga” klubben öppnar.

Så nu sitter jag här hemma och sätter ihop en låtlista som med största sannolikhet kommer få den stackars DJ som får denna på mailen att börja gråta. Innehållande en vidd spridd samling klassiker som den här (bara att plugga in dansmovesen i videon så är man hemma) och den här, den här och den här.

Kommer förmodligen inte vara den stoltaste dagen i hans karriär, nej.

Men ändå.
Kom igen katten! Det svänger ju.

61 kommentarer till “Att få en DJ att börja gråta.

  1. HAHAHAHA!!!

    Älskar den låtlistan!
    Bara den får mig att börja gråta över att jag inte kan komma på eventet.
    Fuldans är ju det roligaste som finns, inget får en att känna sig så glad, lycklig och fri. Jag brukar se ut som den där killen i ”Can´t buy me love” (80-tals filmen). Hi hi. OM Ranelid suger (vilket jag är säker på att han INTE gör) så kommer ju ialla fall partajandet va på topp!!

    Ha så kul!

  2. Sååååååååååååååååååååå jäkla bra!!!
    Önskar att jag med på detta.. Min musik helt klart…och verkligen fuldans. Salt´n Pepa…..alltså jag kan liksom inte sluta le….och jag vill bara dansa…hahahha. DJ kommer också le…..
    Kram Malin

  3. Haha..återigen skulle jag vilja vara den där flugan på väggen när han spanar in listan:D

    Gissar att han aldrig kommer erkänna att det var HAN som faktiskt var DJ på det där eventet…”ööh..?..Event?..Näe jag gav mamma fotvård och lackade hennes tånaglar den helgen. OCH rakade hennes rygg! Event? Har inte aaaalls hört nått om det..!”;D

    Kram Susanne

  4. Spiggen undrar om Kapten Röd kommer spelas…ju mer de spottar. Han hoppas det säger han.
    Ja jag vet inte.Han ska ju inte dit och lär ju knappast märka ngn skillnad. Men vill man så vill man, antar jag.

  5. Psst! Jag var på vernissage i lördags och fick syn på en hög hästhuvuden i en hylla och då tänkte jag direkt att det nog skulle vara något för dig 🙂 (Det låter mer makabert än det är ;))

  6. Sötaste lilla frun. För optimal fuldans rekommenderar jag även följande:

    Born to be alive – Patrick Hernandez
    Da ya think I’m sexy – N trance fr. Roddan
    Fuck you – Cee lo Green
    Hot stuff – Donna Summer
    Knock on wood – Amii Stewart
    Kung fu fighting – Bus stop
    Me and my drum – Swingfly
    You sexy thing – Hot chocolate

    Då kommer tom ’kryckan’ skaka rumpa.

  7. Alltid fuldans, finns det ens findans : ) Eventet låter fantastiskt och det kommer ju vara makalöst kul, så synd att jag missar allt, men jag litar på att du rapporterar,
    Malin

    1. Du vet. När man skiter i att se snygg ut, man bara rockar loss. Lite som när Phoebe är ute och springer i Vänner om du har sett det avsnittet 😉

  8. Hehe jag tycker mest att DJ:n ska vara lycklig att h*n får spela för en hel hög med överlyckliga quinns och en och annan förskrämd herre. DJ:n kommer aldrig att vara med om en sådan rolig spelning igen. 🙂
    Play that funky music, crazy woman!
    Kram

  9. Halloj

    Jag var ute på galej i lördags. Skulle eg bara ut o äta + ngn drink, men slutade på Skeppsbron (i skjorta o kavaj, inte i tubtopp som resterande damer på stället…eeeeh, kände mig inte helt ungdomlig…). Kan behöva lite fuldans! Är laddad t max, har mkt innestående om man säger så….

    Kram

  10. Yes! Du har världens grymmaste dans-låt-list-smak! Det här bådar gott 🙂
    Tror inte det finns mycket att klaga på när 180 snygg-brudar rockar loss till ”hans” musik 😉 YEY!

  11. Försöker intala mig att jag ska ta det lugnt (med vinet bl.a) på lördag.
    Min Älskade fnös bara åt mig, log och sa ”Du gumman, ni är 200 brudar och det finns vin. Hur lugnt tror du att det kommer att bli? Egentligen?”
    Lite fuldans på det och söndagen kommer att gå till trötthetens tecken.

  12. Fuldans, love it! Kanske skulle man ta på sig sonens onepiece också… Som en mig närstående så träffande uttryckte det i sin blogg under rubriken ”Loud and Proud” – ”tumla runt tillsammans i en pinsam dänga från förra årtusendet utan att bry sig om hur det ser ut”. Glöm inte http://youtu.be/KQ6zr6kCPj8!

  13. Fuldans, jag vill ocksååååå-). Funderade länge om jag skulle försöka knipa sista biljetten.. men fixar inte att komma ifrån Schweiz till Sverige denna helg…

  14. Jag är också (ö)känd för att sätta ihop bra (finns meningsskiljaktigheter här) listor, så att ehh, jag blir lite danssugen här i soffan.

    Själv är jag svag för Carolas Gloria, Totos Africa (älskar trummorna, då brukar jag likt Bridget Jones drämma till med både armar och ben) eller varför inte Ruslanas Wild dances?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg