Att fortsätta i samma anda.

Sugen på ett par nya glasögon, kanske? Eller ett par solglasögon? Linser? We fix for you!
Nu går nämligen 24optics.com in med två presentkort a 2000 kr – det är alltså två vinnare som kommer kunna flåda till sig riktigt ordentligt nu inför sommaren och med tanke på hur bra priser 24optics.com har så får man en hel del för 2000 kr kan jag säga.

Ett par Gucci-solisar till exempel hade ju inte gjort ont. Uj uj uj.
Dessutom var de extra crazy idag och ger ALLA 10% rabatt på hela sortimentet! Man behöver inte ens vara eventsbesökare, alltså. Det enda ni behöver göra för att få rabatten är att gilla 24optics.com på facebook här och sen ange kampanjkod ”gillaemma” så dras 10% på fakturan. Koden gäller från och med idag till och med 20120531.

Heja!

12 kommentarer till “Att fortsätta i samma anda.

  1. Nu börjar jag blir riktig smågrön av avund på er som ska på bloggeventet. Ni kommer att få så kul! Emma, jag är riktig impad över ditt engagemang och vad du lyckats med. Har du bestämd dig om du ska vara med i reportaget för Walla? Jag ska vara med för ett annat märke, så jag hoppas det blir bra.
    Kram

  2. ooooo vad jag vill vinna det här! Mina favvobrillor gick sönder på Halloween och nu har jag ett par som ser okej ut men osköna och ett par fula men sköna.
    Och ett par slipade solbrillor – me LIKE!!!

  3. Yes-Nya solglasögon skulle det bli på direkten då de förra ej överlede dotterns detaljstudie 🙂
    Känner du dig inte som tomten/ophra lite nu? 😉 sammanslaget måste ju summan vara STOR vid det här laget på att du ger bort! Så härligt att få göra så många glada på lördag! Även om vinsterna bara är en del av det hela, men ändååå. Du kommer vara mentalt event-bakis i en vecka efter! & vi också 🙂

  4. Hej Emma! Ville bara berätta att jag gillar din blogg så mycket att den finns med i länklistan på min nya blogg! Hoppas det är okej! Kramar från Skåne/Tyskland/Världen

  5. ÅÅÅH!! Jag som är i akut behov:)
    Mina repiga och slitna gluggar har sett sina sista dagar helt enkelt. Eftersom jag inte ser typ nått utan, så måste jag dessutom använda dem varje dag. Trivs INTE i linser.

    Å andra sidan kan jag kanske överleva ett tag till med dessa, men om jag då kan lägga slantarna på ett par solglasögon med anpassade glas i så vore lyckan gjord:)
    I like this presentkort!!

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg