Att fördriva tiden olika.

Jag älskar slödagar. Det är därför vi har dom mest hela tiden.
Ni vet; dagar när man inte gör något direkt vettigt utan mest fördriver tiden. Flickorna genom att sola i soffan, mannen genom att beställa plåtbitar till Något Nytt Projekt, silkesapan genom att maniskt utöva sin nya färdighet att vända sig från rygg till mage, och jag genom att sitta som en pösmunk i mina jultossor och sniffa på doftljus och tjata om hur sugen jag är på ost.

St aguuuur” tjatar jag.
Saltiiiiiner
Åååå, en vacheroool

Tills mannen skrattar rakt ut och beger sig till affären för att köpa ost.
Så det är det vi ska fortsätta med här hemma nu. Fördriva tiden.
Och äta en himla massa ost.

22 kommentarer till “Att fördriva tiden olika.

  1. Härligt! Jag älskar också ost och handlar den allra helst på Limhamns Ostbod, men så är jag ju också Limhamnsbo´och därmed lite (läs extremt) partisk gällande shopping där. Klem från Limhamn alltså. 🙂

  2. Alltså, jag önskar att jag älskade slappa dagar, men det känns som om jag får myror i brallan. Jag har bestämt att jag ska ha en lugn dag idag men ändå går jag bara runt och ser allt jag borde göra.., hur göööör du människa? Några bra tips?

  3. Ost är himmelskt och slödagar fantastiska …
    Jag är dock fantastiskt glad över att min påtvingade ”slödag” sovandes hela förmiddagen (grym huvuvärk, ledvärk och ont i halsen) nu resulterat i att jag i varje fall sitter upp i soffan och slipper kisa för att solen är framme. Ah, den lurar inte mig idag … det må se ut som vår om man sitter här inne men jag hör hur det viner runt husknuten och temperaturen visar endast 2,7 plus – då är det inte vårkänsla i luften!
    Önskar dig en trevlig stund med ost och härlig slappardag!
    Kram Suz

  4. Onsdagar är sköna! Men de går alldeles för fort! Snart är det fredag!
    Vad händer annars om dagarna, Emma! Provar Du alla recepten vi skickat in ;-))))
    Du måste ju fått en massa supergoda recept från oss.
    Kramen

  5. Har en liten fundering, eller ett sug rättare sagt. När du var gravid så åt du väl en hel del kladdkaka om jag inte minns fel? Har du något bra recept?

    Ha en fin kväll fina <3

  6. Älskar sista bilden. Och näst sista … äsch allihopa. Du tar fantastiska bilder som jag bara njuter av. Och njut av osten – bland det bästa som uppfunnits.

  7. Apropå ost, jag är också en riktig ost-fetischist men som nu blivit gravid (jippie!) och jag har sådana ost-cravings att jag nästan går i bitar. Det hade jag visserligen innan graviditeten också, men då var det ju lite lättare att åtgärda. Min fråga är alltså om ni har något tips på ostar man kan trycka i sig med gott samvete under en graviditet? I vanliga fall går jag loss på blå Castello, Vacherol och min nya senaste favorit Brie de Meaux (to die for) så fetaost och parmesan doesn’t really do the trick. Tack och kram!

    1. Du får lov att äta mögelost och den har kokat. Gör som jag; pasta med äldelostsås typ 5 dar i veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg