Att kunna vinna en Ti Mo.

Okej ladies, medan jag packar bilen och drar till Simrishamn hoppas jag att ni sitter där hemma och är lite sugna på nåt nytt i klädväg. Nåt nytt som kommer i prassligt silkespapper och doftar gågata och är något ni kanske inte skulle unnat er själv. Ser ni det framför er? Hm? Jag också. Och jag tror det är en …

… få se nu…

En alldeles egen by Ti Mo!
Yeeey! Vissel och applåder!

Det är tillsammans med TINTIN Style  som inte mindre än TRE personer kan vinna varsitt valfritt plagg från by Ti Mo. Och det är en bit kaka att vinna. Kolla här bara. Det enda du behöver göra är:

 1. Surfa in här och hitta ett plagg du skulle vilja vinna. Det finns inga begränsningar, du väljer helt själv (men se så att din storlek är kvar – det som finns i shoppen är det som finns).
 2. Klistra in länken på vilket plagg du skulle vilja vinna. Motivera varför du valt det plagget. Skriv också vilken storlek du önskar.
 3. Känn dig fasligt nöjd över dig själv, för nu är du minsann färdig och kan glatt invänta vem som vunnit.

Så en kort sammanfattning; ni är tre personer som vinner varsitt plagg, det gäller bara by Ti Mo och tävlingen pågår till och med nu på fredag den 6/4 klockan 12:00.

Lycka till!

262 kommentarer till “Att kunna vinna en Ti Mo.

 1. Åh! En Twist CoSi dress hade varit finfint till sommaren. Min sommargarderob behöver definitivt förnyas efter förra sommarens tält(gravid) outfits!

 2. Den här underbara koftan skulle jag gärna bära i vår!
  Varför? Jag är väl lite som mannen i beiget i ”Roy och Roger har en mack”, älskar den naturfärgade färgskalan och tror att kofta skulle passa perfekt till mina slitna jeans eller till vårkjolen. / Lisen

  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508

 3. Playfullknit jacket i vitt är så fin! Kan komma på tusen olika tillfällen när jag kan använda den.

 4. Åh! En TwistCoSi Dress (m) är precis vad jag skulle kunna ”bygga bo” i – på stranden, på jobbet, på stan, på tjejmiddag, i båten, på hundpromenaden, på grillpartyt på… ja tror ta mig tusan nästan att jag skulle kunna sova i den! Lovely. :O)

 5. Hmm… svårt att välja! Men en TwistCosi Dress skulle sitta ruskigt fin till härliga sommarkvällar som väntar!

 6. Åh, vilka fina grejer. Jag ska börja jobba snart, efter snart 3,5 (!!!) års föräldraledighet. Må tro att min jobbgarderob är dåligt uppdaterad. Skulle mer än gärna komma första dagen till jobbet iklädd en SilkGeorgette Blouse!

 7. by Ti Mo
  Basic Strop Top
  XL
  Man kan aldrig få för många bas plagg, och detta linne i från By Ti mo kommer att bli en favorit som kommer att användas var och varannan dag. Älskar By Ti mo´s kvalitet och passform. Make my day och låt mig vinna linnet!

 8. Underbart!! klart jag vill mumsa på denna kaka…=)

  jag skulle vilja ha denna,
  http://www.tintinstyle.se/silkchiffon-skirt/p/488.
  stl L( om det inte är stora storlekar? i så fall en M)
  denna underbara kjol skulle väl vara perfekt i sommar, till ett linne och massa buddahalsband! tror nog att jag skulle känna mig otroligt vacker och bekväm i denna.=)
  både till vardags och till fest!
  och det är väl det bästa!, när man känner sig vacker…

  massor av kramar och hoppas du får en toppen visit!

 9. by Ti MoKhakis Chinos (xs) föll jag för på en gång! Skulle kännas jättelyxigt och få glida runt i de snygga byxorna i sommar 🙂 Så nu håller jag tummar o tår!! Tack för en fantastisk blogg.

 10. Jag skulle vilja vinna en TwistCoSi Shirt (http://www.tintinstyle.se/twistcosi-shirt/p/502)! Sedan vi köpte hus unnar jag mig baske mig ALDRIG kläder! Jag handlar till sonen, men ytterst sällan till mig själv. Och kläder i den här prisklassen går tyvärr bort helt. Visst är det självvalt att gå ner i arbetstid för att ha mer tid med sitt barn, och lika självvalt att skaffa hus, men jag saknar att ha råd med så här fina kläder! 🙂

 11. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-shirt/p/502 storlek L
  Jag blev så förtjust i denna fina blus! Jag skulle ha den just till smala jeans och höga klackar. Blusen har just lämplig längd och tror att volangen sitter jättefint därbak också på en rumpa i stl L 🙂
  En vacker blus, som jag kan ha i sommar på en trevlig uteservering i kvällssol med ett glas vitt och glitter på havet…jaaaa!

 12. Men åh så härligt! Jag skulle välja ett Luxury Pearl Singlet – eftersom det, tillsammans med ett par stora solisar och ett par flipflops skulle göra sig heeeeelt fantastiskt på Korsikaresan jag ska iväg på snart!

  1. Men vad sjutton, hur svårt ska det vara att komma ihåg tre punkter? Amningshjärna… 🙂 Storlek Small, ifall jag skulle ha turen att vinna!

 13. http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508
  Åååååhh denna underbara kofta i M i härliga fäegen Earth skulle sitta fin fint.
  Efter att fött 2 guldgossar så vill ju inte magen riiiiktigt dra sig tillbaka och då är en sådan här kofta perfekt att gömma den i. Härlig till våren och svala sommarkvällar!

  Tack för en fantastisk blogg, den enda som verkligen får mig att skratta!

 14. Åh, dennahttp://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/513 i storlek S för den skulle passa perfekt med mina nya skor från Minna Parikka. Jag skulle vara så tjusig när jag trippar omkring i slutet av maj på Irland i denna och även på jobbet för den delen 🙂 Hoppas, hoppas och håller tummen hårt!

  Hoppas solen lyser även på er idag!

 15. TwistCoSi Dress
  Den 14 augusti firar jag och min älskade att vi varit förlovade i tre år med att smita in på rådhuset och gifta oss! Enkelt och intimt och till detta ögonblick skulle klänningen passa perfekt! Gärna i storlek L eller M.
  Håller tummarna 🙂
  /Malin

 16. Efter en viktresa nedåt med 37 kilo behöver verkligen nya godingar hitta in i min garderob och denna gång utmanar jag mig själv med att önska en vit ViscKnit Cape. Notera vit! 😉 Att bära vitt har alltid varit ett dilemma för mig men nu utmanar jag mig själv och tänker men klart jag ska ha en vit. Om jag vinner vill jag ha en storlek S. Hoppas hoppas hoppas jag får ta mig an denna utmaning och komma förbi mina dumma fobier. Nu är jag ju smal och kan självklart bära vitt!

  Trevlig tur till Simrishamn. Där var vi i höstas. Underbart mysigt!

  Kram

 17. Åh vilken härlig tävling, jag skulle gärna vilja ha en Retro V-Neck i färgen champange stl L. Ser ljuvligt skön ut och ger utrymme för att mumsa en extra glass i vårsolen 😉

 18. Jag fastnade för SilkGeorgette blouse (st L)!! Ja har gått ner 20 kg och därför skulle det vara kul att få en sån fin blus att ha på sig som en belöning för allt slit med övervikten 🙂

 19. En vit CasualCo Wrapdress strl S.
  Min motivering då… För att det är så kul att få vinna, något som bara är till mig själv. Något som gör att man blir så där nyfiket pirrig! Lyckan att få läsa sitt namn bland vinnarna och känna sig utvald.
  Pirret börjar nu!

 20. Oi, vilken härlig tävling! Det var en underbar överraskning att upptäcka det i morse! Jag har drömt om den vackra CasualCo Wrapdress i flera veckor nu och önskade, att jag var i Sverige för att kunde köpa den. Men nu finns den inte mer i min storlek, tyvärr.
  Men denna Cape http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508 gör mig också lyckligt att titta på. Den kunde jag tänka mig att ha på (i storlek L) för att fira att jag snart flyttar till Sverige! Det blir grejer det!

 21. SilkChiff Strapdress
  Jag tänkte bara ta mig en snabb titt, men så såg jag denna och blev kär. Blått i alla nyanser är det vackraste som finns, och den här får mig att tänka på havet, det ser ut som om det bara kryper upp längs klänningen. Jag kan känna doften och solskenet när jag tittar på den.
  Storlek S
  http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495

 22. Jag har alltid fantiserat om att få skrota runt i den här Odd Molly koftan (stl 0) under min föräldraledighet. Låta den sitta med mig på en uteservering och läppja svart kaffe och bläddra i ett glossigt magasin i vårsolen. Well, nu är dottern 2 år och oddsen att hon skulle ge mig chansen att sitta still och få slötitta i ett magasin är lika med noll, men den skulle nog passa bra att ha när jag jagar henne över en gräsmatta också….

  http://www.tintinstyle.se/lovely-knit-233/p/2406

 23. Hej! Jag älskar denna underbara tunikan. Har precis gått ner 10 kg (eller egentligen 9,4 men det såg lite bättre ut att skiva 10 ;)) och behöver därför verkligen fylla på garderoben med en massa nytt. Detta härliga plagg i storlek L skulle göra sig snyggt på mig 🙂
  Kram Therese. L

  http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-blouse/p/519

 24. Khanis chinos i medium ser ju ut som den ultimata byxan. Finns det nåt svårare än byxor? Och när graviditet förändrat kroppen och provrumsljus är obarmhärtigt och barnet ylar som besatt så fort man går in i en klädaffär? Så det hade vart rackarns trevligt att ro hem ett par såna!

 25. Jag är jättegärna med 🙂

  Jag skulle bli så glad om jag vann denna otroligt fina klänning i stl S : http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503
  Har sen i augusti förra året gått ner 20kg i vikt och har inte så mycket fina kläder som passar längre… plånboken är ju inte så jättetjock när man är mammaledig plus att precis köpt hus.
  Sen har jag även en STOR dag i sommar att fira ordentligt och då hade denna klänningen passat toppen 🙂

  Jag hade blivit sååå glad om jag vann 🙂
  Ha nu en toppen helg.

 26. hei
  jeg vil gjerne vinne Khakis Chino str L ser ut som gode fine vår/sommer bukser:))
  hilsen Ingrid

 27. Åh, jag vill vara med å tävla.

  Skulle vilja vinna denna underbaring http://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/515, CasualCo Wrapdress (strlk M). Den ser så himla skön ut. Äger ingen Wrapdress eller by TiMo kläder, men en fin underklänning som skulle passa till 🙂
  Min motivering är att jag gärna vill vinna för att jag snart är klar med sex års läkarutbildning utomlands, och det har varit tufft men samtidigt väldigt kul, så skulle vara kul med en liten belöning 🙂
  Tänk å få svischa runt i den där wrapdressen på föreläsningarna, det vore något, va?!

  Trevlig helg!

 28. Hej Emma 🙂 Det är inte bara till godo som jag följer dig i din blogg…Massor av köplust sköljer över mig titt som tätt då jag blir så inspirerad av dig! Inte så bra med min ekonomi kan jag säga … Brukar tyvärr aldrig vinna men skam den som ger sig…någon gång kanske det är min tur. Så jag skulle så gärna vilja vinna en fin vit kofta att bära till de vackra tunikor och klänningar som jag köpt.
  ghttp://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506 i storlek M hade suttit fint 🙂

  Hoppas du, din man och din fantastiska son får en ljuvlig minisemester i Simrishamn. Kram från Angelica

 29. Hittade en fantastisk tunika http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516. Storlek L tror jag passar mig. Nu håller jag tummarna för att turen är på min sida. Och varför skulle jag ha turen på min sida? Beacuse I’m worth It? Kanske? Bra motiveringar är inte min starka sida utan mest för att det skulle vara kul att få vinna och vad fin jag skulle bli i den på sommarens alla kalas jag hoppas att få gå på.

 30. Tack fina Emma och Tintinstyle för sååå fin tävling som ger lite spänning i tillvaron:)

  Den här skulle jag gärna vinna i strlk S http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506. En vit sommarkofta passar ju till allt och man kan ha den typ forever. Dessutom inser jag att jag faktiskt inte ens äger en vit liten kofta så det skulle verkligen förgylla min garderob. Att det dessutom är världens bästa kvalitet på By TiMos kläder gör ju också att de känns fräscha lääänge

  Kram
  /Vivvi

 31. Ååååh, dessa ( http://m.tintinstyle.se/by-ti-mo/s/85?redir=1) härliga byxor skulle jag vilja ha. Skulle passa perfekt när jag och dottern ska utforska skog och mark i jakt på fina löv eller bär.
  Jag är ganska liten i storleken så small vore en superbra storlek för lilla mig!

  Hoppas hoppas jag vinner, jag kommer lida av sömnbrist tills tävlingen är över!

 32. Jag vill vara med!!
  Jag äääääälskar min lagom prassliga By Ti Mo-klänning!

  Och till denna tävlingen tänkte jag: MOD! Jag är ganska feg av mig och kör mest basplagg i garderoben… Något som hänger kvar sedan riktiga småbarnsmammetiden och en ointresserad sambo. Men nu är det ju inte så längre – jag är singelmorsa, sökandes efter nya skratt och ny kärlek och då måste jag våga paketera mig själv i snygga modiga kläder!!

  Så jag skulle sååååååå gärna vilja vinna SilkGeorgette Blouse i storlek L!!!
  I DEN skulle jag ju definitivt rocka järnet på dansgolvet och kunna visa upp mig med bravur! Och ändå vara sockersöt när dansgolvet stänger kl 3 och man ska gå hem 😉 Eller bara vara supersnygg när man går på en ”first-date-fika” någon lördag när jag inte jobbar!

  Så nu håller jag tummarna!! http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-blouse/p/520
  And have a greeeeeat weekend i Simris! Vinka lite till Ystad och en nysande, snörvlande tokpollenallergisk Mamman i Stan när ni åker förbi!

 33. Åhhh, jag skulle välja:
  by Ti Mo
  SilkGeorgette Tunic
  2349 SEK

  Känns som det kan vara den perfekta sommarklänningen utan konkurrens. Skir, sval och helt oemotståndlig.

 34. Den här önskar jag mig 🙂
  http://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/513 (strl s)
  Jag hade en snygg omlottklänning för några år sedan som jag i ett plötsligt infall av generositet gav bort till någon annan. Sedan dess har jag tänkt att jag borde skaffa en ny eftersom jag verkligen gillar omlott-modell, så detta vore ju ett ypperligt tillfälle 🙂

 35. http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516
  Skulle vilja vinna denna SilkGeorgette Tunic i vackra färgen desert (strl M).

  Varför? Våren är snart här (ja, jag bor i norr så det är liksom på gång här uppe) och så snart mina ögon föll på denna tunika så kunde jag se det hela framför mig. Vår. Sol. Fågelkvitter. Jag sittandes på ett café iklädd denna tunika, men sandaletter på fötterna. Ansiktet vänt mot solen, en kopp kaffe och inga måsten alls. Kan vara bra med den tanken. Som tärna har jag tusentals saker att förbereda och en syster som gifter sig i slutet av maj. Och jag älskar det! Mia

 36. SilkGeogetteTunic L
  Älskar det tunna och skira och de underbara detaljerna.
  Skulle känna mej som en sommarälva i denna kreation!
  Håller tummarna hårt!!!

 37. Jag tror att denna (http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506 ) vita koftan (XL) skulle göra sig alldeles perfekt till den där kvällen, då man först tillbringat hela dagen på stranden och sedan känner sig sådär härligt frusen. Med en alldeles ny stramande bränna i ansiktet sitter man där vid grillen med sommarklänning, sandaler och en snygg, skön kofta att dra över axlarna samtidigt som man smuttar på vinet och bara älskar alla sommarkvällar man har framför sig!

 38. Oh vad roligt med tävling!! Min önskeklänning är TwistCoSi Dress i storlek S, hade passat perfekt då jag har lite kalas att gå på!!! Fixar fortfarande inte att länka men hur svårt kan det vara egentligen?! Kanske till nästa tävling har jag klurat ut det!!!minna

 39. Uj uj uj, vilken tävling! Å så mycket vackert, så svårt att välja… Men efter mycket sucktande så har jag bestämt mig! Jag skulle vilja ha en ChillNorway Claire tunika (http://www.tintinstyle.se/claire-tunica/p/2297) i storlek M. Jag skulle bo i den hela sommaren, underbart vacker med sina blå & vita ränder. Jag skulle vilja vinna den då min sommargarderob är minimal nu då jag äntligen lyckats bli av med 15 kg övervikt!

  Ha en fin helg!!

 40. Åhhh va roligt och sååå mycket fint!
  Men om jag fick välja så skulle det bli denna.
  http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503
  Då gärna i XL och så va det ju det här med motiveringen, som jag är så dålig på, men eftersom jag är hemma med min lilla minsting fortfarande så är inte klädkontot fett om man säjer så och jag skulle så rysligt gärna vilja kunna glida runt på sommarfesten i den där superfina, TwistCoSi Dress och låtsas att jag är precis så glamurös som klänningen…

 41. SilkGeorgette Tunic skulle jag så gärna vilja ha,
  det är en lyxig tunika man vill bära varje dá.
  Glammig till tusen och så himla fin,
  i en sådan skulle jag känna mig som en liten pralin.
  Ett vackert klädesplagg får mig att känna mig vacker och snygg,
  något annat än mjukisbyxor som bara får mig att känna mig trygg.
  Hoppas, hoppas jag vinner, det skulle vara en skräll,
  om så blir fallet vill jag ha en ljuvling i storlek XL.

 42. by Ti Mo
  ViscKnit Cape
  1999 SEK
  I xl är den jag önskar vinna, blir så fin över bröna minna.. 🙂 Nä men allvarligt, det hade varit en dröm att få ha en ti amo nu när våren kommer.

 43. TwistCoSi Dress
  Denna vackra sommardröm hade ju vart fantastisk att vinna. Till vår och sommarmys på min västkustklippa 🙂 Skulle paddlare extra bra just nu oxå då jag måste införskaffa en ny garderob efter att ha gått ned nästan 20 kg i vikt. Vad passar då bättre än en ljuuuvlig klänning 🙂 Åh vad lycklig jag hade blivit.

  Storlek – Large 🙂

  1. Hopplöst att skriva på ajfånen.
   Skulle passa extra bra ska det stå… Inte paddlare. Haha 😀

 44. Åh jag skulle så gärna vilja vinna http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503 för den är så otroligt fin och ser sådär underbart prasslig ut och jag har tyvärr ”växt” ur hela min gamla sommar garderob och är arbetslös så har ingen inkomst att köpa något nytt till denna sommaren 🙁 så det hade vart underbart att ha denna fina klänningen i alla fall!! 😀

  (storlek S)

 45. Ok, hear me out!

  Jag skulle vilja ha (behöva) ett par Khakis chinos i storlek M (http://www.tintinstyle.se/khakis-chinos/p/534).

  Varför?

  Jo jag har nämligen lagt på mitt lite i vikt senaste året, så när jag provade mina förra vårbyxor, ett par gick till knävecket och ett par som tidigare var pösiga satt som ett korvskinn, gick inte att knäppa och absolut inte att sitta i.

  Jag är annars nöjd med att ha lagt på mig lite, äntligen lite junk in the trunk! MEN. Hur ska jag kunna vara nöjd när jag i nuläget har ett par byxor att ha på mig och inte riktigt råd att köpa ett till par? JO! Genom att vinna brallor från dig och tintin! Så, pretty please. Låt mig vinna, this once!

  Puss

 46. Jag skulle vilja vinna denna underbara kofta…
  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506
  …för den skulle vara så användbar i sommar. Till vardags med ett par snygga jeans eller till festen över den vackra sommarklänningen. Jag skulle bli så lycklig om jag vann den – är man glad och lycklig blir man vacker. 🙂

  Kram kram
  Jeanette

 47. Vilken bra start på dagen med en sån här trevlig tävling!

  Efter att i ett halvår mått ganska dåligt så börjar jag nu känna att livet är lite enklare och ljusare. Jag orkar bry mig lite mer om vad jag sätter på mig och om hur jag ser ut och jag är innerligt trött på jeans och långärmade tröjor. Nu vill jag dansa barbent i det daggiga sommargräset och känna solen värma mig.

  & det vill jag gärna göra i TwistCoSi Dress http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503. I storlek S.

  Hoppas Simridshamn bjuder på sitt allra vackraste jag.

  Kram

  Heléne

 48. http://www.tintinstyle.se/looseknit-flared-jacket/p/128

  Denna skulle jag vilja ha! Ja ja jag vet att vi går mot varma sommardagar med sol och bad men sommaren bjuder ju faktiskt på lite svalare kvällar och jag skulle kunna tänka mig att detta är en kofta jag med än gärna skulle vilja krypa in i framåt kvällskvisten, när solen gått ner och man sitter ute och myser runt en sprakande eldstad 🙂 Ah ser du vad jag menar?! Bilden är rysligt tydlig i mitt huvud just nu 🙂

  Fanns visst bara L kvar men det ska nog gå alldeles utmärkt det också 🙂 Nu knyter jag alla tummar och tår och väntar med spänning!

 49. by Ti Mo ViscKnit Cape Färg: White stl s hade varit en drömmmm… att få ha på sig i vår och sommar!
  Efter att ha pluggat på distans i fyra år och arbetat samtidigt så tar jag snart min examen och vad vore snyggare än denna kofta till ett par fräcka byxor och höga klackar då?!
  Kram M

 50. Men Emma då! Vilken härlig tävling 😀
  Jag föll för den vita klänningen direkt! http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503
  Det är ju den ultimata sommarklänningen 🙂 Matchar med bruna ben, rufsigt hår och bara fötter.. o så ska jag springa runt på en äng och se ”osvår” ut 😉
  (M i första hand, annars L)

 51. Hej! Första gången jag kommenterar här, men en sån här http://www.tintinstyle.se/retro-v-neck/p/532 skulle vara underbart att vinna. Den skulle passa för våra svala sommarkvällar som vi har här i Norrland. Skulle verkligen behöva lite extra pepp i helgen då vi fick ställa in vår weekend i Sthlm och min väns 30års fest då vår lille son fick vinterkräksjukan… Sånt som händer men riktigt surt ändå. Älskar förresten din blogg! Den förgyller min vardag. Kramar Anna

 52. Ooo man tackar, vilken utlottning!! Alltså, ögonen föll direkt på den underbara skapelsen i blått silke. Att få ikläda sig en sådan när bebismagen försvinner om någon månad och när man möts av sommaren, det vore grejer det. Jag verkligen längtar efter nya ”vanliga” kläder efter alla mammajeans och stödstrumpbyxorna som jag levt i i månader nu 🙂

  Det är denna klänning jag drömmer om i S (första hand) eller M (andra hand):
  http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495

 53. Wow alltså!,

  Efter månader i säckiga tunikor! längtar jag efter ha figursytt, eftersom 10cm fett har försvunnit från min midja!
  Modellen
  by Ti Mo
  CasualCo Wrapdress
  skulle nog sitta som en ”smäck”! Str large blir nog kanon i vitt!

  Nu håller jag tummarna!/ Anna

 54. Läser dina härliga inlägg varje dag! Jag skulle hjärtans gärna önska mig en ViscKnit Cape i storlek L! Har letat efter en fin vit sommarkofta och den här har ju allt! Har några byTiMo plagg sedan tidigare efter att ha läst om dem i din och Tindys bloggar.
  En än gång, tack för din underbara blogg, kan inte se mig mätt på den lilla godingen Leo:)

  Kram AnnaKarin

 55. Den här: http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/507 skulle jag hemskt gärna vilja vinna! För att jag nyss fått världens sötaste bebisflicka och hon har lämnat en pluffsig bulldegsmage efter sig som jag gärna skulle piffa upp lite. Och den här koftan skulle ju passa till precis allt. Stl: degmage… ehh… jag menar förstås XL 😉

 56. Åh, vad jag skulle bli glad om jag vann en Twist CoSi Dress (i stl L)!! Jag kämpar på med min vikt genom att trampa på varje dag till jobbet, och det skulle vara såå kul att traska i något annat än jeans vareviga dag!
  Carro

 57. SilkGeorgette Tunic skulle bli underbar att få bära, när bästa vänninan sin nya make ska ära.

  Maj bröllop står på agendan, tänk att få med detta underbara plagg täcka ändan!

  Skämt åsido, en xl för mig tack! <3

 58. En luxury pearl singlet.
  För att detta vackra klädesplagg skulle passa min bullemage!! 🙂

 59. Åh, en Twist CosiDress i strl S skulle bli så fin till sommaren. Användbar till mycket. Stranden, grillkvällar, vinkvällar…. Helt underbar!

 60. Det finns en tröja som är perfekt. Den passar till jobbet, den passar till fest. Men framförallt passar den mig. http://www.tintinstyle.se/retro-v-neck/p/532
  Om jag hade vunnit den hade fått hänga framme så jag kunde titta på den, låta fingrarna löpa över den och sen när jag hade tagit till mig att den faktiskt var min så hade den fått följa med mig på äventyren jag har framför mig.

  Lycka till alla

 61. Hej!
  Efter jobbig graviditet och en ännu jobbigare traumatisk förlossning känner jag nu att jag äntligen börjar komma tillbaka till livet och allt vad det innebär. Nu känner jag att jag är värd att känna mig lite snyggare än att bara gå omkring i lite för stora mammakläder hela dagarna och jag blev helt kär i denna underbara tröja:
  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506

  Jag skulle bli den lyckligaste vinnaren!

  Tack för en underbar blogg.

  /Kitty

 62. En Silk Georgette Tunic i strl L vore underbart att få bära till sommaren, dessutom är det min födelsedag på fredag och en bättre present skulle jag inte kunna tänka mig!

 63. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503

  Åhh, den här klänningen skulle jag så gärna vilja ha till sommaren! Till brunbrända ben, nylockat hår och solisar 🙂 Nice! (Strl. M)
  Min garderob skriker efter nåt nytt och härligt. Förra sommaren var det gravidkläder som gällde och på senaste tiden har det mest varit mysbraller men nu j-klar måste det bli ändring…

 64. Hej!
  Om jag skulle ha turen att vinna denna gång vill jag ha en TwistCoSi Dress i Strl S. Därför att jag har svårt för att unna mig lite dyrare plagg nu när vi renoverar hus. klänningen skulle dessutom passa fint när vi ska döpa vår lilla tjej!
  /Elin

 65. Efter en hektisk vår med massor av plugg känner jag mig välförtjänt av nåt så urtjusigt som den här.
  by Ti Mo
  SilkGeorgette Tunic
  Storlek M skulle sitta fint!

 66. Efter ett drygt år som mammaledig och totalt 3, 5 år med småbarn är jag så vansinnigt trött på att klä mig praktiskt! Kläder i skira färger som kommer i prassliga silkespapper har lyst med sin frånvaro på tok för länge!
  Så i rent (trettiotreårs)trots så hade jag velat vinna fantastiskt fina http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516 , i storlek M.
  Opraktiskt material, opraktisk färg, opraktiska detaljer (eftersom ettåringen kommer vilja äta upp bollknapparna och treåringen kommer bli grön av avund över de glittriga blommorna längst ner), men åååhhhh vad jag VILL vara opraktisk nu! 🙂

  /Maria

 67. Jag är ingens fru, men jag har läst här ibland och tycker bloggen är bra. Jag tänker inte vara med och tävla, bättre att någons fru vinner istället! 😉

  Kram

 68. Mitt by Ti Mo val: http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516 i XL

  <3 <3 <3

  Min motivering: Jag går oftast klädd i fyra nyanser av svart-vitt-grått på jobbet och längtar efter att bryta mig loss och hitta en mer lekfull och mjuk stil som ändå är 'business' och passar 'klädkoden' på kontoret. Denna SilkGeorgette Tunici storlek XL skulle kunna vara den hjälp jag behöver på traven för att ta ut svängarna och våga testa!

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 69. by Ti Mo
  SilkGeorgette Blouse
  Vill jag så gärna vinna i färgen desert! Sitter hemma o tycker synd om mig, legat sjuk i influensa nu ett bra tag, har svårt att koppla bort jobb o alla måsten o bara tillåta mig själv att vara sjuk, typiskt kvinnligt antar jag, en ursnygg blus i storlek xs hade piggat upp mig o min garderob! Så nu håller jag tummarna!

 70. Åh okej. Nu måste jag hålla mig för att inte skriva en novell, för denna tävling vill jag _verkligen_ vinna. Alltså nu pratar vi VERKLIGEN. Det är nämligen så att jag har fått äran att bli gudmor åt världens finaste lilla tjej (hjärtat bubblar över av bara tanken!). Min allra finaste storasyster ska alltså döpa sin lilla tjej i Maj, och som moster har jag fått äran att stå där framme och då vill jag ju verkligen både se och känna mig sådär vansinnigt fancy! Hallå, Malou ska ju kunna se tillbaka på korten och säga DAMN! vilken moster jag har! Och vad hade inte varit bättre än en vit vårdröm?! Jag menar såklart http://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/513 i storlek L och jag hade klätt mig i denna fina vita skönheten och gjort stora lockar i håret och om jag vinner så kan jag spara mina slantar och köpa något extra fint till mitt lilla gudbarn. Nu håller jag alla tummar och tår!

 71. Hej Emma!

  Väldans fina tävlingar du ordnar. Jag önskar mig en Slublinen Singlet hette den visst. St S.
  Jag älskar kläder, ja de är en del av ens personlighet. I denna skulle jag känna mig vacker en fin strålande sommardag! . Det är min motivering helt enkelt. Kläder har alltid så länge jag kan minnas betytt mycket för mig.

  (P.s som tillägg, hör inte till tävlingen. Jag är nybliven salukiägare!Vi har en alldeles egen svart salukivalp från kenneln Zarabis nära Åbo i Finland. Hon heter Zaminah är alldeles bedårande söt och VILD).

 72. http://www.tintinstyle.se/khakis-chinos/p/534
  Efter att år efter år efter bara drömt om att kunna komma i ett par byxor från fina exklusiva märken. Efter att prova drick – dig – smal, ät – dig – smal och sluta – äta – dig smal. Så har jag nu fått tid för en operation. Och bara tanken på att jag kommer avsevärt förbättra min hälsa är fantastiskt men också tanken att jag snart kommer kunna gå in i mina favorit butiker och veta att jag kommer kunna ha byxor från favoritmärket och inte behöva fundera över att inte ens XL passar och att dem dessutom kick my ass , det är otroligt motiverande. Så tänk att få ta på sig dessa underbaringar i sommar fräsch, hälsosam och fantastisks kick ass snygg. Därför borde jag vinna dessa byxor i strl L om de är något stora i storlekarna så strl M.

  Schysst tävling Emma och tin Tin.

 73. Åhh…

  http://www.tintinstyle.se/luxurypearl-singlet/p/526
  Jag skulle blir så lycklig om jag fick snurra omkring i denna underbaring i sommar… Har knappt köpt mig något sedan tvillingarna kom, då varken tid el ork funnits… Med en stundande spanienresa vore det roligt att få känna sig en smula vacker i denna finafinafina. Hoppas. (stl M)

  Kram
  LindaB

 74. Föll pladask för denna underbara klänning: http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503
  Förra sommaren förnyades inte min garderob direkt, eftersom lilltjejen kom i slutet av maj och kroppen inte riktigt återställde sig under sommaren, konstigt nog… Men i år är det förnyelse som gäller, och då passar denna i storlek L perfekt! Håller tummarna. Kram Tina

 75. Å, jag hade så gärna velat vinna denna blus i färgen desert och stl S http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-blouse/p/520
  Vi påbörjar äntligen behandlingar för att få en bebis, så förhoppningsvis händer det i vår eller sommar, och då har jag tänkt att ha den här typen av blusar som är snygga och samtidigt kan dölja en mage som kanske först är lite svullen av behandlingen och sedan hoppas, hoppas, växer med ett nytt liv.
  Stort tack för en fin, härlig och lyxig blogg! /Johanna

 76. Kalaskul!
  Tänkte att nu går jag in och väler ett plagg som jag verkligen har nytta av i sommar och så kan jag skriva en jättebra motivering om just att jag behöver det plagget. Men när jag kom in på sidan och såg denna:
  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506
  så föll jag pladask och ville ha just denna. Inte för att jag behöver den, eller att den passar in med min övriga garderob, utan bara helt enkelt för att jag förälskade mig i den.

  Hälsningar
  Yohanna (Storlek M)

 77. http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495 stl M.

  Denna klänning en grillkväll på stranden. Sanden är ännu varm av solen och axelbanden skaver lite småskönt på axlarna efter dagens strandäventyr. Bara fötter som njuter av friheten. Det jag, mina kära och underbara vänner. Ett glas rosé i handen och jag känner mig verkligen som den vackraste i denna stund.

  Håller tummarna!

  Med vänlig hälsning,
  Heléne

 78. Ja, åh ja, det är precis vad jag skulle behöva! Har haft en riktig shitty dag så nu hoppas jag verkligen att jag har lite tur så kanske humöret svänger så småningom. Jag skulle bli vansinnigt glad över att få sporta den här i sommar:
  http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503

  Håller tummarna nu! Ha en fortsatt mysig helg!

 79. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503 i XS
  Den är som en liten sommardröm, vilket jag verkligen skulle behöva efter en fruktansvärt jobbig vår. Det där lätta tyget som fladdrar precis sådär livsbejakande och mjuka skor på dagen och höga sandaletter på kvällen. Vill föreställa mig i den skuttandes över solvarma torg skrattandes i sommar. Önskar så innerligt att jag får tillbaka mina skratt till sommaren i alla fall, vit sommardrömmande TiMo-klänning eller inte.

  Kram!

 80. Fin tävling!!!
  En sån här tunika skulle jag hemskt gärna vilja vinna: http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516
  Sååå fiin!!! Jag älskar siden och den skulle vara underbar att bära i sommar som en kort klänning eller tunika tillsammans med ett par snygga byxor. Tror det skulle bli en favorit på sommarfesterna! En midsommarafton i denna vore klockrent! Gärna ett ex.i stl S, så den passar 🙂

 81. Oj vad kul med en tävling igen!

  Om jag skulle ha turen att vara en av dom tre lycligt lottade skulle jag jätte gärna vilja ha ViscKnit Cape koftan som kommer att sitta underbart runt min runda mage i sommar, stylad och fin som jag vill se ut trots min allra allra första (och mycket spännande) graviditet (jo det är pirrigt, ou jee..!). Dessutom är den perfect till att ha efter födelsen till att gömma något som knappast försvinner under en natt. Man vill ju liksom se fin ut 😉

  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508 (storlek M)

 82. Efter att ha fått två barn med väldigt kort mellanrum är jag nu fasligt trött på klänningar och allt vad det heter. Förra våren köpte jag mig ett par chinos men skickade tillbaka dem eftersom min mage redan hade blivit på gränsen till för stor när de kom fram. Detta SKA bli min chinosvår och därför håller jag mina tummar stenhårt för att jag är en av de lyckliga som vinner dessa ursnygga chinosarna i storlek M
  http://www.tintinstyle.se/khakis-chinos/p/534

 83. Jag drömmer om att doppa fötterna i salta Medelhavet och gå runt och bara vara vacker i
  http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495
  i solnedgångar, hand i hand med stilig man.
  Nu är jag ju småbarnsmor som får nöja mig med att doppa fötterna i barnens badpool men har jag tur kan jag kanske ändå få gå runt och vara vacker i den fantastiska By ti mo skapelsen, hand i hand med min man.

  Kram Jennie

 84. Åh jag skulle verkligen vilja ha denna i stlk xs:
  http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516

  Den har en underbar färg och man kan bära den året runt i olika kombinationer. Det skulle vara så otroligt roligt att vinna denna då jag som föräldraledig inte shoppar något just nu. Kul med nytt i garderoben på våren, synnerligen något så vackert:)

 85. Det skulle helt klart bli en SilkGeorgette Tunic http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516 i storlek S eftersom den helt tydligt talade till mig genast då jag såg den, skrek nästan! Mycket snart kommer jag att börja jobba i en ny affär i Helsingfors som säljer bland annat by Ti Mo, så varför inte få alla kunderna att dregla av avund efter den här tunikan på mig som helt klart skulle bli min trognaste arbetskompis:) Åker hoppeligen till Franska rivieran i sommar och vad skulle vara bättre än att vandra runt omkring där på strandbulevarderna i den här fantastiska fladdriga tunikan som jag skulle ha till saltlockigt hår med några guldspännen i och lätta sandaler. Perfektion<3

 86. Åhhhh!

  Denna vill jag gärna vinna;
  http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516

  I storlek S.
  Färg: Desert
  I denna ökenfärgade klänning skall jag uppleva min sommar med alla sinnen. Jag hoppas att det blir en sommar både på stranden och i staden, med sand mellan tårna och en latte i handen som båda matchar klänningen. Längtar efter att sitta och känna mig fin i denna klänning!

 87. Åh jag hittade ju en helt perfekt dansklänningen!
  Vit, mycket vidd och väääldigt fin! Jag och min dotter älskar att dansa (fuldansa) här hemma i köket och det skulle vara så roligt att få snurra och dansa i den här! (och ja, hon är ännu så liten att hon tycker att det är roligt och fint att se mamma dansa, så det gäller att passa på!)
  Här är länken och jag tror att en M skulle passa!
  http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503

 88. Denna (http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495) dress ( stl S) står det ju banne mig ”Inredningsfrun” på!!! För visst skulle jag vara värd minst fem kameler i den?? Minst :).

  En klänning som tilltalar mitt hjärta på rätt sätt
  och så får mig att längta utan sans och vett.
  Till ljumma kvällar och dimmiga morgnar utan dess like,
  jag hoppas inte att jag ramlar ner i något dike (jamen det vore ju dumt att trilla och smutsa ner sin nya fancy schmanzy dress liksom).
  Vackraste klänningen gjord av 100 % kvalité och siden är,
  jag tror banne mig att jag är lite kär!

  KRAM

  // Inredningsfrun och mycket tvivelaktig rimmare 😀

 89. En styck sådan här skulle sitta som en fläskläpp kan jag tycka http://m.tintinstyle.se/by-ti-mo/s/85?redir=1. Undrar hur jag lyckades med denna länkningen egentligen:/ Retro V-neck i vitt meddelar jag för säkerhetsskull. I en stl S tack.
  Varför skulle vara att jag blir smoking hot i den? Lite vitt som fladdrar till i vårvinden skulle vara trevligt och vitt är ju faktiskt vårens mosthave. Jag behöver dessutom verkligen något snyggt och ledigt att tassa runt i när jag och min 15 månaders bakar sandkakor under gungorna.
  Tuuddeeellluuu

 90. Wow, vilken heeelt underbar tävling! Det är inte speciellt jobbigt att surfa in på Tintin Styles härliga hemsida direkt och välja ett bland alla fantastiska plagg från by Ti Mo!
  Jag föll pladask och utan tvekan för Luxury Pearl Singlet (stl M);

  http://www.tintinstyle.se/luxurypearl-singlet/p/526
  ´
  Tack för rolig spänning så här i påsktider!:)
  Kram!

 91. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503
  Nu har jag sett så fina och inspirerande bilder på din blogg i vårvinter så känslan jag oxå kan skutta runt och vara lycklig i en härlig klänning och gummistövlar växer..tänkte jag kunde ha det på mig när jag går rundan med vovven liksom…strl L torde täcka min kropp!

 92. Jag skulle sååå gärna vilja ha en ViscKnit Cape, vit i storlek S. Den kan jag säkert ha stor glädje av i sommar. Hoppas hoppas att det är min tur att vinna nu!

 93. http://www.tintinstyle.se/silkchiffon-skirt/p/488
  Hejsan.
  Igen en dunder fin tävling:)
  Men den kjolen har jag tittat på ett tag,
  och den är så sommar fin. Tänk med vit virkad top och riktigt solbränd en härlig sommar kväll aahhhhh:)
  Storlek M.
  Nu är det bara och hoppas hoppas att man skulle vinna den dröm:)
  Kram Heidi

 94. Åh en sån underbar tävling!
  Om jag vann så skulle jag önska mig denna: http://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/513 i storlek S.
  Varför jag vill vinna? För att jag efter kraftig viktnedgång knappt har några kläder kvar att använda och tror denna skulle passa perfekt i sommar med snygga kilklackar och en söt gammal rottweilergubbe med gråa strån som accessoar 🙂
  Kram

 95. Emma,

  Jag har inga barn och inga hundar och ingen make. Men jag har en katt och en sambo som heter Sten. Vi har nyträffats och är nykära och totalt obrydda om att man kanske inte bör bli sambo innan man känt varandra i minst 789 dagar. MajLis Katt (Ja, hon heter så i för- och efternamn) bor också med oss och hon har den makalösa vanan att äta kläder.

  Detta har resulterat i att min sambo nu har ostrategiskt placerade hål i sina kalsonger och att jag ungefär en dag i veckan får kassera en tröja som hon har kalasat på. Självklart har vi garderobsdörrarna stängda, och självklart står tvättkorgen utom räckhåll för henne, men MajLis Katt är rena Houdinin (och om inget annat bjuds så äter hon lite på skorna).

  Därför tänkte jag att den här vackra vita koftan http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/506 skulle passa utmärkt som ersättare för denna http://1.bp.blogspot.com/-ENZXw8gUCgo/TwgbheIBWrI/AAAAAAAAApY/0l8cwpfu8uA/s1600/Bild+2012-01-07+kl.+11.15.jpg ,som också en gång var en kofta. Det blir bäst med storlek L så att den åtminstone räcker fram till midsommar.

  p.s. jag lovar att förvara den på översta hyllan. Och jag lovar att som ytterligare säkerhetsåtgärd lägga ut några av Stens kalsonger. Då kanske den räcker ända till jul.

 96. Ifall jag skulle ha den turen att vinna ett plagg så skulle jag välja denna underbara cardigan i färgen Earth i storlek S.
  ( http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508 )
  Den skulle passa bra att användas både nu i vår och sommar, men är samtidigt inte för ljus så man kan använda sig av den året-runt. Beroende på vad man väljer för outfith att använda den till.

 97. by Ti Mo SlubLinen Singlet
  Denna by Ti Mo SlubLinen Singlet på midsommarnatten och alla blommor på ängen, underbart! Fast jag funnit min prins så kunde jag ta och sätta på mig denna.

  Maria

 98. http://www.tintinstyle.se/louise/p/3251

  Jag skulle bli utom mig av lycka, om jag fick vinna en ny klänning till sommaren!! Varken jag vill eller ej har jag gått och skaffat mig en ny kropp till sommaren. Jag blev sjuk för ett år sedan, en mycket dålig sköldkörtel, och har ofrivilligt ökat 30 kg i vikt, av hormoner och mediciner. Men den mörka vinter halvåret över, och idag fyller jag 30! Och jag har lovat att älska mig själv, mina extra kilo och ha en skön sommar, no matter what!

  ” Underbar klänning från Ester Elenora med korta ärmar, v-ringad broderad halsringning..” *håller tummarna och hoppas innerligt att jag ska ha turen!*

 99. Älskar, älskar, älskar denna!!! Inte nog med att den är så där sinnligt, härligt feminin och somrig, den ser dessutom ut att kunna rymma en ammande postpreggo lagom till midsommar. Jag har visserligen tur i kärlek men lite tur i spel skulle inte sitta fel. Gladast i världen skulle jag bli om jag hade denna att se fram emot efter bebisens ankomst i maj!!! Strl L blir nog säkrast.

  http://www.tintinstyle.se/lingerie-top/p/525

  Tack för en underbar blogg!
  Alisia

 100. Underbar tävling! Den här hade jag gärna vunnit: http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508 Varför? Jo, av många anledningar. Dels är den ju så söt att man kan dö, helt ljuvlig på sommarkvällarna! Dels ser den ut att sudda bort min kvarhängande gravidmage. Hur jag än kämpar tycks den aldrig riktigt vilja försvinna! Så att få vara söt i den här koftan, samtidigt som magen inte syns, det hade varit ett perfekt sommarplagg!
  Jag håller tummar och tår stenhårt nu!!
  Kramar Sarah

  1. men oj! det där blev ju fel. min syster inlogg fanns fortfarande kvar, märkte det när bilden inte stämde! fel, fel, fel!

 101. Och hur 17 ska man kunna välja? DET är ju utmaningen i denna tävling… man vill ju ha allt!!

  Men skam den som ger sig! Tänk att få dansa runt i denna vackra klänning i sommar! Kan se mig själv i den när jag vandrar längs de gotländska ständerna… solnedgång. Den har samma färg som mina ögon. Åh, vad fin den är! S eller M spelar ingen roll, jag klämmer ner mig i det som finns. Allt för denna klänning…!(http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495)

 102. En kofta by Ti Mo
  Skulle få mannen att skrika HOHOHOOOOO!
  Själv skulle jag ooooha mig
  och det skulle kännas riktigt okej!
  Mammaledig med mysbrallan på svaj
  skulle vara ett minne blott…lixom bajbajbaj!
  En kofta by Ti Mo
  Skulle kännas fint och för en stund glömma Up and GO!

  Ha en fab dag! Läser din blogg alltid och den är riktigt underhållande!

  http://www.tintinstyle.se/viscknit-cape/p/508 Storl L

 103. åååå this is too die for…

  http://www.tintinstyle.se/silkciff-strapdress/p/495

  skulle vilja ha denna dröm och kunna överraska min man med att vara lite bohem chic – tänk barafota, uppsatt knut i håret ett underbart leende och en flaska rosé och en liten utomhus middag under den stjärnklara himlen ….

  Drömmer, hoppas, längtar!

  ååå just det – en small skulle sitta som ett smäck 😀

 104. Hejsan hejsan!
  Hoppas jag kan kan gå omkring i den underbara silkes kjolen
  vår och sommar, den är ju bara SÅ fin, och färgen mmmmmmm!!!
  http://www.tintinstyle.se/silkchiffon-skirt/p/488 i storlek M
  Skulle verkligen behöva en härlig maxi kjol:)
  Ha en fin vår väntan där, här i Helsingfors har vi fått ca 10 cm snö inatt:(
  Men väntar man på något fint så väntar man aldrig för länge:)
  Kram Daniela

 105. Vilka fina kläder!
  Skulle gärna vinna SilkGeorgette Blouse i Dusty Pink och stl L.
  Åker till Provance och cyklar i maj och kan se mig själv sitta på en servering på kvällen, sippa på ett glas vin och vara hur fin som helst i den blusen!
  Underbar blogg förresten!

  Kram Pia

 106. By Ti Mo Retro V-neck i strl M; vet inte egentligen varför det skulle behöva motiveras – det säger sej ju självt när man ser den..? Men jag skulle behöva den som en liten muta till mej själv för att jag ska jobba extra mycket hela april, när man bara vill sitta hemma på trappen och kisa mot vårljuset samtidigt som man skriker åt ungarna att inte kasta ur all sand ur sandlådan.
  http://www.tintinstyle.se/retro-v-neck/p/533

 107. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503,st.S
  Att få vinna… En fin sommarklänning, ha på sig på sommarfesten, strosa vid havet.Jag firar 25 års bröllopsdag med min älskade man i juni. Om den hänger i garderoben blir det ett problem mindre när jag ska välja ut en klänning, jag fattas romantiska klänningar. Soliga hälsningar från mig.

 108. http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503 i storlek S skulle jag vilja vinna.
  Varför? För att jag är så galet värd det efter allt slit med magisteruppsatsen nu i vår och efter att ha varit student (och därmed inte kunnat unna mig sådana här fina saker på väldigt länge) och slitit i snart fyra år. Dessutom kommer den att passa ypperligt till brunbrända ben i sommar!
  Kram Frida

 109. Önskar mej en ViscKnit Cape i storlek S, den skulle passa perfekt till min nya ärmlösa klänning som hänger i garderoben och väntar på varmare väder el. alternativt en ViscKnit Cape 🙂

 110. Dessa underbara tävlingar:)
  Då skulle jag välja en ViscKnit Cape i färgen Earth, tänk va gott att ta på sig när det blir lite kyligt på sommarkvällarna, allt för att kunna vara ute i friska luften så länge det bara går och se snygg ut dessutom:)..härliga härliga sommar!!

 111. ÅH, en sån här -> http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503 i storlek 38 (M) vill jag verkligen spendera mina dagar i vår & sommar i.! Den är så vacker, så estetisk och så alldeles alldeles fantastisk.
  Varför jag ska vinna?! Jag är en tjej som studerar till sjuksköterska, är inne på min tredje termin ( av 6) och detta är den tuffaste terminen på hela utbildningen. (NO KIDDING, shit vad jag har kämpat.) Men på torsdag skriver vi förhoppningsvis den allra sista tentan för terminen & denna klänningen skulle vara en sån bra klapp på axeln för att det faktiskt har gått bra. för det har det faktiskt gjort hittills. Dessutom, som student så är ju inte ekonimin den allra bästa & kläder som dessa är ju egentligen bara en dröm. Garderoben just nu är ett bombnedslag fullt med vinterkläder och det är bara att kombinera det allra somrigaste linnet med ett par jeans & en kofta i sommar, för råd att förnya den har jag inte. tyvärr.
  Kram Julia

 112. Jag skulle vilja vinna http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503. Dels för att den är så fin och skir och vit och allvarligt så har jag inget i min garderob som kvalar in under de tre beskrivningarna (och det känns som det behövs nu när sommaren kommer snart) och dels för att den ser så förlåtande ut runt midjan.. (Jag gillar kakor och mat alldeles för mycket för att kunna banta bort de där sista extra kilona sedan jag var gravid sist. Och dessa kilon sitter konstigt nog runt magen allihopa)

 113. http://www.tintinstyle.se/basic-strop-top/p/522
  I storlek M.
  Använder linnen under väldigt många toppar, och ett vitt, nytt och fräscht linne skulle vara perfekt under flera av de nyinköp jag gjort i vår!
  Man vill ju liksom inte dra på sig första bästa begagnade ur garderoben, när man har en sprillans ny top att ha utanpå! Känslan blir inte alls densamma… 🙂

 114. http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-tunic/p/516

  Jag vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,
  likväl står jag i barnens rum och funderar på vad de behöver…
  När barnen fått sitt är det dags för mitt,
  då vänder jag plånboken upp och ner,
  det kommer några kronor inte mer.
  Så denna småbarnsmor norr om Piteälv,
  som är attans dålig på att unna sig själv,
  kan både tro- och tycka,
  att tunikan från by Ti Mo i storlek XL ger glädjefnatt och hejdundrande lycka!

 115. Enligt min häxa måste jag bejaka min kvinnliga sida mer…Kanske i en Viscknit-cape i färgen earth, stl. M.??! Jäkligt snygg OCH kvinnlig i alla fall!

  Glad påsk!

 116. Jag vill vinna by Ti Mo
  PlayfullKnit Jacket! i stl L.
  Den ser ut som jag- lekfull, enkel men elegant, svart som synden men lite transparant….
  Kram B

 117. Denna underbara koftan väljer jag ”by Ti Mo
  HeavyCotton Cardigan” XL därför att den är fantastiskt snygg och verkar riktigt användbar till våren/sommarkvällar! Passar både till byxor, klänning och skor jag har… Mmmmm…. 🙂
  håller tummarna******

 118. TwistCoSi Dress i strl L. För att den är alldeles underbar o jag skulle använda den året runt 🙂

 119. Denna vita wrapdress (http://www.tintinstyle.se/casualco-wrapdress/p/513) skulle jag vilja vinna. En present till mig själv för att jag vågade börja på högskolan och utbilda mig till lärare 😀 skulle vara kul att ha något fint att ha på sig, student kassan är ju inte stor och nya kläder ekar tomt i garderoben 😀

  Kram Cathrine

 120. Oj, vilken härlig tävling!
  När jag väntade min andra son så lovade jag mig själv att jag inte skulle bli så sjavig och trist som jag kände mig ganska länge efter den förstes födsel. På grund av hormonerna och en stressig flytt så tappade jag massvis med hår, och det som fanns kvar var platt och livlöst, min hy var oberäknelig som en tonåring och inga kläder satt som dom skulle. Därtill magrade jag oklädsamt mycket av amningen och var trött som en tok. Sen blev jag gravid igen och blev så där gravidrosig och fräsch och beslöt mig för att ta bättre hand om mig själv också efter graviditeten och det har nu hittills gått ganska bra! Eller så bra som det nu kan gå med en trotsig tvååring som har det lite kämpigt med att nyss ha blivit storebror och en liten tvåmånaders bebbe i huset, men allt går bara man vill. Men ännu bättre skulle det ju naturligtvis gå med en TwistCoSi Dress i storlek S…! 🙂 http://www.tintinstyle.se/twistcosi-dress/p/503

 121. Hej!

  Vilken toppentävling! Jag brukar inte vara med och tävla men denna kunde jag inte motstå 🙂

  Om jag vann så skulle jag önska mig http://www.tintinstyle.se/kasina/p/490 i storlek M. Supersnyggt och fräsht till sommaren och Malene Birger är en av mina favorit designer. Tyvärr gäller det dock ”se men inte köpa” för jag har inte möjligheten att unna mig hennes plagg.

  Motivering: Tyvärr har jag ingen fantasti så jag kan göra en fin slogan eller ett rim. Men here we go! Jag är en tjej på snart 28 år som sliter med att känna mig kvinnlig. Oftast går jag med leggings och en enkel tröja till, jag behöver en uppdatering i min garderob och varför inte börja med detta plagg? Med denna skulle jag kunna känna mig kvinnlig och chic, både på kontoret och på kvällskvisten med goda vänner.

  Må gott och glad påsk!

  Hälsningar, Susanna

 122. http://www.tintinstyle.se/silkgeorgette-blouse/p/520
  Vet du bästa Emma hur sjuk jag är just nu. Jag ligger ynklig och dan, nerbäddad i nån vecka för gamla lakan som varken är frasiga eller Lexingtonlyxiga. Imorgon måste jag vara feberfri, förkylningsfri och med röst igen för att kunna kvittra mig igenom två soprankonserter. Och vet du, det kommer nog bara gå om jag vinner just den där underbaringen i storlek Small.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg