Att ta en slö fredag.


Bilder från förra helgen.

Nä, vet ni vad. Nu tar vi en riktigt slapp fredagskväll tycker jag. En sån när man äter lösgodis och hemkörd pizza och blir alldeles sådär jäst och varm att man pratar lite sluddrande. Det behöver man. Särskilt när man varit ute på galej kvällen innan och fortfarande tycker det är lite jobbigt när man tänker på att man har vevat med ett styvt pekfinger framför marknadschefen på NCC och antytt att man ska ta hans jobb.

Jomensåerealltså.

(Fy satan vad glad jag blir av att se den fotografi-ihopklippt dansande Nellyn där nere på bloggen. Vitaminkick. Och för ert pepp! <3).

15 kommentarer till “Att ta en slö fredag.

  1. älskade fredagskväll. tänk att fredagskvällar har ett visst skimmer …

    och så klart du ska skriva precis så som du vill. det är ju ändå din blogg och massvis med vacker energi som läggs på den. du är så cool!

  2. Ja, jag har nog aldrig skrivit hur mycket jag uppskattar att läsa din blogg! Du är helt fantastiskt rolig och jordnära! Och jag tittar in hos dig dagligen!
    Jag tycker att det låter som att du är värd en härlig fredagskväll!
    Kram Jenny

  3. Låter som en riktig myspyskväll…me like!

    Och du…jag gillar din blogg just för att den är lite som livet. Allt är ju inte samma dag ut och dag in. Man har liksom perioder för olika saker, och tänk vad trist det skulle vara att bara få läsa om hur du målar skåp hela tiden. 🙂
    Lita på dig själv och din känsla för hur du vill att DIN blogg ska vara. Om någon inte gillar precis det du gör så finns det miljarders andra bloggar som kanske passar just dem bättre.
    Själv stannar jag kvar här hos dig och njuter av alla fina bilder, kläder, erbjudanden, familjen mm mm. 😀

    Stor kram <3

  4. Härliga mysbilder!
    Jag riktigt längtar efter att vår knodd ska komma ut så att jag också kan borra ner ansiktet i hennes mage och busa.
    Ang ditt tidigare inlägg, jag tycker att du definitivt är värd att tjäna pengar på bloggen! Klart att allt ditt hårda arbete ska ge lön för mödan! Jag säger nej tack till casinoinlägg!
    Kram Jinni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg