Att ha strålande lördagsväder.



Åh heja vilket väder det verkar bli idag! Till och med Tooka går med på att vara ute och står länge vid staketet med hängande svans och spända öron och tittar på fasanerna som går över åkern. Jag hoppas att det håller i sig. Ett sånt här väder är perfekt för takterrasspillande och jag kanske till och med kan få till lite bilder på vad som har hänt sen sist (vilket mest är ommålning och piffande, men ändå).

Idag ska vi lämna Volvon (ja ja Lars får väl behålla den då, men jag tror nog han förstår vilken resurs jag är när han väl får se filmen), hämta ett litet Blocketfynd och hoppas på att Gorans tekniska svårigheter är över så att vi kan få en liten trailer på filmen snart.

Lördag! Äntligen. Nu kör vi.

31 kommentarer till “Att ha strålande lördagsväder.

  1. Visste väl att det var Skåne man skulle bott i. Stockholm ser ut som värsta vinterlandet och det ger mig lite ont i magen. Men i morgon blir det bättre!

  2. Näe! Du skojar! Nu blir jag så jäkla avundsjuk. Varför har ni så fint väder hela tiden för??? Jag vill också ha påskliljor i rabatten, inte snödrivor. Inte i april. Känns bra att du förvaltar det väl och tar fina bilder iaf. Det är en liten och klen tröst, men ändå en tröst som åtminstone bidrar med en smula hopp. Hopp om vår. I maj kanske den kommer…

  3. Ajdå, nu stack en vass tagg av avundsjuka till ordentligt! Här i Stockholmstrakten ligger jag nämligen nerbäddad under varma duntäcket & vägrar gå upp, för i glipan mellan rullgardinen & fönsterkarmen skymtade jag något jag inte alls ville se, fallande snö! Huu, det är alldeles vitt därute. Jag vill ju också ha vår! Så njut nu av er vårdag!

  4. Här är det SNÖOVÄDER! I MASSOR! hua! Önskar att jag befann mig i Skåne just nu.. Jag hade precis planterat växter på våran terrass, satt på sommardäcken…ja du fattar.

  5. Ja, vårt landskap ligger höljt i soldimma! Vackert och tänker på Dina Wallafoton häromveckan, Emma! Vet Du, jag reste till Stockholm och skulle köpa lite färdlektyr. Just då får jag syn på fototidningen. Detta nr har vi filter-skola, stod det. Precis vad jag behövde. Här ska ”fottas”!
    Ha en skön lördag, Emma
    Kram

  6. Snö i dm och strömavbrott i Stockholm.
    Jippi 🙁
    Jag vill ju äta helgfrukost med kaffe, kokta ägg, rostade mackor med avokado mm.
    Njut av det härliga vädret lite för mig också :).

    Med vänlig hälsning, Anna
    http://ansobloggar.se

  7. Hej Emma! Finns det nån möjlighet i världen att man skulle få (låna/köpa) en vacker-dimmig-morgon-skåne-bild av dig och göra det till en tavla, hemma hos mig?!

    Kram från en som inte gillar ikea-tavlor!

  8. Här i Karlstad har vi också strålande sol! Bäst att passa på och njuta ordentligt. Här ska det planeras uteplats.
    Ha en bra dag!

  9. Märkligt ! Du mâste ha en varm södervägg, för här växer inga pâskliljor….än, fast jag spejat genom portgallren. Men luktärterna som jag satt i wcrullarna enl direktiv frân Trädgardsprogrammet pâ TV växer sâ det knakar. Skall pruna dem och försöka fâ fram ”vattenfallz” buskar till fönsterlâdorna i ett experiment 🙂 till sommaren. Hästar är fina djur när de är kloka och vâldresserade. Som de arabiska stona. Finns inte pâ ridskolorna här för de köper in slaktdjur med mindre defekter….Hopplöst för den som viskat i örat pâ en viss underbar häst. So what ! Nu skall jag ta en kopp kaffe till mitt nybakade bröd !

  10. Härligt med vårväder! Gott här också! Läste ditt förra, långa inlägg och jösses amanda, glad att jag har en liten och ganska obetydlig blogg:) med några få läsare … som inte har så mycket synpunkter på vad jag gör, utan mest uppmuntrar. Jag tycker du gör ett jättejobb här, och med alla andra projekt du har på gång – du verkar vara en sann entreprenör. Och om du länkar eller ej har ingen betydelse för mig och om du tjänar lite på reklam så ”good for you”, det där kan man få välja alldeles själv!
    Jag dyker in här hos dig för att jag gillar läsa det du skriver och är det något som intresserar mig mindre, ja då bläddrar jag förbi – så enkelt är det! Oftast får jag ett gott skratt för du har sån härlig humor, men ibland också väldigt väldigt tänkvärt!
    Ha en go’ helg!
    Kram Suz

  11. Ja, här far vi snart ut och bygger en snögubbe och gör en skidtur genom skogen!
    Bara det slutar att snöa så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg