Att ha en lördagstävling i väntan på trailer.

I väntan på att trailern ska exporteras ut på youtube tänkte jag slänga in en tävling för er som gillar sånt. Det är tillsammans med AsIf4476  ni nu har en chans att vinna shopping för 1500 kr i deras webbshop! Där inne kan du gå loss på lyxiga lakan, handdukar, kuddfodral, plädar, barnmöbler, och annat såntdär lull-lull som är så förbaskat kul att handla men som man kanske sällan gör eftersom det inte är prioriterat. Men nu kan en lycklig vinnare prioritera minsann!

För att vara med och tävla gör du såhär:

  1. Gå in på AsIf4476’s hemsida och välj ut vad du skulle handla om du vann. Klistra in länken här i kommentarsfältet, och motivera varför du valt just det där. Du kan välja fritt inom områdena Bathroom, Bedroom, Kids och Pillow (alltså typ allt utom elcyklarna).
  2. För en extra skjuts gillar du på Facebook här (eller anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i det här och ange att du vill ha nyhetsbrev).

Inte så klurigt för femtonhundra kronors fluffande, inte.

Tävlingen pågår till och med nästa fredag, den 20:e april, klockan 12:00.
Lycka till!

80 kommentarer till “Att ha en lördagstävling i väntan på trailer.

  1. Jag skulle helt klart välja det skönaoch snygga påslakanet; http://www.asif4476.com/stilren-dubbel/87-0.
    Jag stod och fingrade på detta på ”Äntligen Hemma mässan” för några veckor sedan, galet skön kvalité och jag ångrar djupt att det inte fick följa med hem redan då.Både stilen och känslan passar så bra in i mitt sovrum. Ta lyxhotellet till ditt sovrum, ja så kändes det faktiskt. Fast ännu lyxigare, man får stanna hemma….;)
    Nu får jag hoppas på turen….
    Handdukarna går inte av för hackor dom heller, så det är inget enkelt val…..tur att webshopen finns:)
    //Carin

  2. om jag skulle vinna så skulle pengarna gå till en härlig ”farfars pläd” så ja kan gosa ner mig i soffan med mina barn..

  3. Ojoj, jag visste på en gång vad jag vill tävla om!
    http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0

    Den här pläden skulle jag vilja vinna eftersom jag är en sådandär som ständigt knatar runt med en pläd kring mig. När jag, om något år, tar mitt pick och flyttar hemifrån kommer INTE en ettusentvåhundrakronors-pläd vara prioriterat…även om det är sådant jag tycker krävs för den där känslan av hemma. Och vad är bättre än att inreda med farfars pläd i mitt nya hem?

  4. Jag har länge varit helt förälskad i sängkläderna stilren dubbel till vårt sovrum;http://www.asif4476.com/stilren-dubbel/87-0 Hade varit så lyxigt att få bädda med dessa så de hade jag helt klart köpt om jag vann. Skulle även behöva byta ut alla våra handdukar så det hade nog blivit en beställning med beiga badlakan & duschhanddukar med. Helt otroligt mycket fint i denna webshop! Gillar på fb.

  5. Jag älskar den fina Farfars-pläden -http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0. Den hade varit skön att ha i soffan eller sängen!

  6. http://www.asif4476.com/romantik-dubbel/86-0. Detta är vad jag hade valt, ser helt underbart lyxigt ut! Vi har endast påslakan från IKEA och det vore roligt att få testa något mer exklusivt men jag har varit mammaledig i snart tre år och ska till hösten påbörja en utbildning som är 3,5 år. Om vi säger såhär, det har varit lite pengar länge och det kommer bli minde, men nu håller jag tummarna.. 🙂 hotellkänsla hemma, det vore ngt det 🙂

  7. Jag skulle utan tvekan välja den till synes helt underbara pläden – http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0. Vilket härligt namn på en också…
    Efter att ha levt utan soffa i tre års tid har en sådan äntligen införskaffats och nu sitter jag i denna och arbetar hemmifrån så att jag kan vara hemma med min lille son längre. När han blir trött lägger jag honom i soffan bredvid mig och sveper i honom i en pläd – eller nej – en ful filt ej värd namnet. Mer lyx till oss skulle denna pläd innebära 🙂

    Har på Facebook tryck på gilla och till nyhetsbrevet anmält mig 🙂 Ha nu en underbar helg i Skåne Emma – i Stockholm faller snön och vi med den…

  8. Min fina farfar hann inte träffa mina barn tyvärr men när de en dag kommer att fråga om honom så är det just med orden lugn och harmonisk som jag kommer att beskriva honom. Har nog aldrig träffat mer harmonisk människa än honom varken förr eller senare – en underbar man! Och som en liten påminnelse om farfar skulle denna filt få värma oss under lugna lässtunder i min sons myshörna.
    http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0

  9. Mmmm en fin tävling igen, vilken lördagslycka Emma!:)
    Mycket fint där, men jag skulle helt klart välja lite nya fluffiga badlakan att piffa upp både mig pch badrummet med…särskilt som jag går i flyttankar och DET badrummet behöver fluff i så fall;)
    http://www.asif4476.com/beige-badlakan/102-0
    Gillar såklart på FB och kikar vidare…härligt att få en ny för mig okänd webshop att shoppa i=)

    Kramar
    Adela

  10. Jag tycker att fotografierna från London är helt ljuvliga och jag skulle mer än gärna hänga detta foto http://www.asif4476.com/regent-oxford/51-0 ihop med alla familjebilder på tavelväggen jag planerar att få upp inom kort här hemma. Och varför hör det hemma bland alla familjekort? För det va där vi förlovade oss för snart 5 år sedan 🙂

  11. Jag skulle vilja vinna den ljuvligt duvgrå farfarspläden (http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0)…
    Varför ska jag vinna den… jo, det har jag noll koll på. Eller jo, kanske! För att jag inte ska frysa ihjäl under min semester i sommar – vi ska till släkten i Jämtland efter tre år utan dem! Bättre semester kan man ju inte ha…fjällluft, mygg och en mysig, grå fillt i midnattssolen… den där filten skulle vara guldkanten på min semester! Pricken över i. 🙂

  12. Hej Emma,

    Jag föll för badlakanen som såg så fluffiga och gosiga ut. Gärna i grått då jag tycker det passar fin-fint till vår lägenhet som går i vitt och rosa.
    http://www.asif4476.com/gra-badlakan/99-0
    Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig kommer unna mig så lyxiga fina handdukar själv. Det kommer vara en sån där grej man går och önskar sig när man är inne i nån lull-lull butik och klämmer och känner.
    Just nu kör vi hemma på gamla ärvda handdukar och såna där man får som sommarpresent från jobbet innan midsommar. En salig blandning alltså.
    Om jag vann skulle jag mysa i matchande grått och gå runt med en handduk kring mig och känna mig spa-ig varje dag.
    Kram Jinni

  13. Så svårt att välja, men, självklart skulle vår prinsessa få sig en sittpuff (baseball). Så kan vi chilla ihop.

    Ha en fantastisk dag!

    /Marléne

  14. En farfarspläd tack! Skulle liksom göra sig utmärkt i nya sofforna i ”nya” vardagsrummet! Aah!
    En xtra skjuts med nyhetsbrevet- check!

  15. Helt klart bedroom collection! Gud finns det något härligare än en ren och nybäddad säng, tror inte det! Tyvärr blir det alltid lite dyrt att köpa två av allt då man sover tillsammans med någon, så för mig är nya sängkläder helt klart lyx!!!!

  16. Jag skulle välja farfarspläden, http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0. Sen skulle jag ge den till min fina syster som tar examen i juni – hon har fått jobb som byggnadsingenjör och kommer minsann behöva en filt att värma sig med när hon varit på sina byggen och hytt med fingrarna. Ja, du vet, när hon inte längre sitter i bilen på väg till ett nytt bygge och äter Riesen (som sig bör).

  17. Vilken rolig tävling, som allt annat på din blogg!

    Jag skulle utan tvekan välja http://www.asif4476.com/romantik-dubbel/86-0, det romantiska setet.

    Motiveringen är att efter att ha fått barn och en svår förlossning och många sömnlösa nätter i bagaget behöver verkligen sovrummet piffas upp, både för min och mannens skull. Romantik är verkligen precis vad vi behöver nu för att hitta tillbaka till varandra i vardagen mitt i allt mammande och pappande. Istället för att ta in på ett lyxigt romantiskt hotell får vi hem hotellet och direkt in i vårt sovrum. Vilken dröm! Jag skulle bli den lyckligaste vinnaren!

    /En trött mamma, Kitty

  18. http://www.asif4476.com/rastafari-60×100-cm/93-0
    På morgonen direkt när jag vaknar går jag till wc, pronto! Att sätta mina fötter på iskallt klinkergolv får mig att vakna, fast alltid obehagligt- När jag fick syn på Rastamattan hos Er och läste den inbjudande vinjetten om ”som att få sand mellan tårna på Jamaica, blev jag lyrisk. Jag ska i sommar gör om i mitt badrum. Att vinna denna mattan skulle göra att jag utgick i färger härifrån. Dessutom får jag råd att hämta hem handdukarna som passar till. Waaow vilken lyxkänsla!
    Kram
    Milott

  19. Jag vill så klart ha en chans att vinna!
    Jag skulle helt klart välja ett kit av varje av handdukarna! För då fick man två vanliga och två duschhanddukar! Passar perfekt till sonen och mig! Varför? För att vi inte har några snygga handdukar så klart – superenkelt! Jag har tre badlakan som tvättas och hängs upp igen, och sen ett set med vanliga handdukar från Lexington (som jag reade så där lyckligt) och det var vad som fick följa med i lilla skiljsmässan… Så vi behööööööver verkligen lyxiga handdukar till sommarens alla duscha-av-sig-saltvatten-duschar!

    Nu håller jag alla tummar jag har!

  20. Utan tvekan skulle jag lägga till varenda krona som krävs för att få vinna det romantiska dubbellakandet. http://www.asif4476.com/romantik-dubbel/86-0

    Hade varit fantastiskt fint i vårt nyrenoverade sovrum. Nu efter två år i huset har vi äntligen fått en trivsam plats att vila skallen på. Och vad kunde fira det bättre än ett fantastiskt bäddset? Dessutom hade jag behövt lite pepp. Är sjukt osugen på att lämna över föräldraledighetsstaffettpinnen till min man 😉
    Gillat på fb

  21. Jag skulle välja två st Sand Kit med handdukar och duschhanddukar samt en Bubbla badrumsmatta 60×100 cm också i färgen Sand.
    På fredag flyttar vi äntligen in i vårat hus och vi ska börja med att renovera badrummet. De lyxiga fina badrumstextilierna skulle vara ursnygga till det grå matta klinkers golvet vi valt och de vita högglansiga stora kaklet på väggen. De skulle skapa en känsla av lyx och SPA som jag drömmer om 🙂 Sen är det bara för mig att tillsätta härliga tvålar och väldoftande badbomber och jag är i mål!
    http://www.asif4476.com/sand-kit/108-0
    http://www.asif4476.com/bubbla-60×100-cm/95-0

    P.S jag går direkt in på facebook och gillar.

    Ha en härlig vecka!
    Kram Maria

  22. Jag vill ta in lyxhotellet i mitt sovrum. Och då vill jag börja med dessa superfina sängkläder.

    http://www.asif4476.com/stilren-enkel/70-0

    Det hade varit så härligt att få sova i lyxkvalite och kunna slänga ut de gamla slitna från ”stora varuhuset”.
    Har anmält mig till nyhetsbrevet. Hoppas, hoppas på tur!

  23. Handdukar är VERKLIGEN nâgot som alltid hamnar längst nere pâ prioriteringslistan men som vi verkligen behöver.
    Sâ om jag skulle vinna sâ skulle jag inte kunna komma undan att prioritera detta utan verkligen kunna/tvingas 😉 att köpa handdukar. Nâgot som jag verkligen vill.
    VERKLIGEN!
    😉

    Hälsningar
    Yohanna som även gillat pâ fejjan.

  24. Galet underbara saker! Jag vill ha det mesta och längtar redan tills jag får tillbaka en del av mina pengar från käraste Skatteverket…I alla fall, hittade en väldans massa saker som jag, jag, jag ville ha men föll sedan för http://www.asif4476.com/sittpuff-amerikansk-fotboll/8-0

    som jag så gärna hade gett vår underbara son i 5-årspresent.
    Han fick en tuff start i livet men har utvecklats till en underbart, fin, rolig och klok (snart) 5-årig charmknutte.

    Önskar dig en überfin vecka!

  25. Om jag vann denna tävling skulle jag väldigt gärna vilja ha farfarspläden! http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0 Den är HELT UNDERBAR! Jag har tänkt sticka en liknande själv men har fått jobb(!) så det kommer nog dröja ett tag innan jag får tid över till ett så stort projekt! Dessutom så skulle den göra sig toppen i kvällssolen på vår nya altan i sommar!

    Varma Vårhälsningar!
    Anna (som gillar på FB)

  26. Jag skulle valt Farfars Pläden http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0. Jag önskar jag kunde sticka en själv men det kan jag inte. Och i dag skulle jag behöva en sådan extra mycket för att krypa ner och tycka synd om mig själv lite i, då mitt planerade och så efterlängtade kejsarsnitt som skulle blivit av idag blev uppskjutet!

  27. Jag vill vara med och tävla. 🙂
    Skulle köpa denna: http://www.asif4476.com/sittpuff-fotboll/7-0
    Min lilla son (Fyller 2 år i sommar) skulle ÄLSKA den, vi har vår säng på golvet (utan ben) och han vill alltid skutta i den och ligga och glo på tv där istället för i soffan, så en puff skulle vara en dröm för honom! <3
    Gillade redan As if på facebook med mitt namn Emely Tuväng. 🙂

  28. Vore jag så lycklig att jag vann skulle jag välja Farfarspläden http://www.asif4476.com/farfars-pladen/67-0 och pläden Kramig
    http://www.asif4476.com/kramig/69-0
    Dessa två produkter sammanfattar precis vad jag saknar. Har nämligen aldrig fått träffa min farfar, han dog när min pappa var bara 16 år. Om jag fick möta honom skulle han få en stor kram… De här två supermysiga filtarna kanske kan trösta mig i saknaden!
    Gillar på Facebook.

  29. 1. Detta är ju den perfekta tävlingen för oss som flyttar från lägenhet till hus nu i vår!
    Det finns mycket att renovera, men först ut är badrum och sonens rum.
    Sonen fick vara med och titta runt i webshopen och han önskar sig denna sittpuff jättemycket:
    http://www.asif4476.com/sittpuff-amerikansk-fotboll/8-0
    Och mamma (jag) vill gärna ha en duschhandduk till badrummet:
    http://www.asif4476.com/beige-duschhandduk/103-0
    ”Tänk va häftigt med en egen sittpuff, och så i mitt rum dessutom”, säger sonen.
    Ja, verkligen! Nu håller vi tummarna här hemma!

    2. Gillar redan AsIf4476 på Fb med namn Hilde Jensen

  30. Är gärna med.

    Skulle jag vinna hade jag köpt nya set med handdukar & badlakan, dessa bla: http://www.asif4476.com/sand-kit/108-0
    Vi ska snart flytta in i vårt nya hus som har 2 toaletter vilket givetvis kräver dubbelt upp av just handdukar & badlakan.
    De vi har nu är både uttvättade och av riktigt dålig kvalitet…
    Hade vart kul att kunna unna sej riktigt bra saker för en gångs skull..
    Hade blivit så galet glad om jag vann, nu hoppas jag på en väldans tur 🙂

    Gillat på facebook – Lina Johansson

    Ha en fin kväll.

  31. Jag vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,
    likväl står jag hos barnen och funderar på vad de behöver…
    När barnen fått sitt är det dags för mitt,
    då vänder jag plånboken upp och ner,
    det kommer några kronor – inte mer!
    Det känns faktiskt lite trist,
    att jag själv i prioteringen alltid kommer sist.
    Så denna småbarnsmor norr om Piteälv,
    som är attans dålig på att unna sig själv,
    kan både tro och tycka,
    att fina sängkläder från AsIf4476 leder till glädjefnatt och innerlig lycka.
    För sömn har jag insett, är en gudagåva,
    jag sover extra gott i nya sängkläder vill jag lova!

    http://www.asif4476.com/stilren-enkel/70-0 + ett örngot skulle jag slå till på!

    Gillar såklart på fejjan 🙂

  32. Åh! Så himla bra, jag ska precis flytta ihop med min pojkvän i en studentlya. Eftersom jag har bott utomlands sen jag flyttade hemifrån så äger jag knappt en pinal och studenter som vi båda är så är fattiga som kyrkråttor. Därför kommer jag i min nya lägenhet att få tillbringa min nätter i lakan som min kille köpte på Ikea -98, dom är svarta med ett par mystiska fläckar här och där. Om jag vann skulle jag vilja ha http://www.asif4476.com/romantik-dubbel/86-0 och sno hela stora täcket för mig själv 🙂

    Självklart har gillat på facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg