Att skratta ihjäl sig.

Nä, nu skojar dom väl ändå? Självklart vill jag sitta hemma, helt oberörd, med en Frankenstein-mojäng fastsugen i fejan (nära ögonen också – herregud) och ge mig själv elchocker.

Jag. tror. jag. dör.

17 kommentarer till “Att skratta ihjäl sig.

  1. Asgarv!!! ”varierande resultat kan förekomma”. Hon som har mojängen nästintill på ögat ser verkligen ”avslappnad” (livrädd..?) ut. Mycket ska man höra (se…)

  2. Det bästa var kommentaren ” var snäll mot dig själv ” Mohahaha!!! Hell yeh jag ska köpa en direkt. Kanske även en till mina barn . Jag vill ju unna dem det bästa :0)

  3. Haha, jag skulle nog kunna testa! Snälla ge mig elchocker någon, kinderna hänger som på en bulldog valp av att man inte varit så snäll mot sig själv på ett tag.. Men man kanske kan få samma varierande resultat av att på egen maskin av att höja på brynen, suga in kinderna om vartannat 😀

    Tess

  4. Jag tror att du verkligen missuppfattade min kommentar, ganska rejält eller ville det? Genom att tro att jag syftade på något helt annat. Det är helt okej, händer mig ganska ofta.

    Kram!

  5. Höll på att sätta kaffet i fel strupe när jag såg det! De tror visst att vi går på vad som helst (men det måste väl finnas ett visst kundunderlag…) Ha en bra dag!

  6. Nej Emma, nu undrar jag om det är universum som försöker säga mig nåt.
    Jag var på gymmet innan och en tjej sa till mig att jag såg så himla trött ut och att hon kunde tipsa om att släta ut mina påsar professionellt.
    Det var ju snällt av henne. Det är bara det att tills idag var jag inte medveten om att jag hade påsar.

    Jag ska nog kolla upp den här el-chocks-grejen lite närmare.

    Kram
    M

  7. Ha, ha, ha…..helt galet. Och det finns antagligen människor som mer än villigt provar. Vad gör man inte för skönheten? 🙂

    Kramar
    Kicki

  8. Ja men Gud så trevligt det verkade vara. Tjejerna så ju verkligen njuta av att ge sig själv elchocker. Höhö
    Nä vet du jag har inget emot mina rynkor eller att bli äldre det är en del av livet och jag är glad att jag får vara med om det.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg