Att kunna pin up-bada.

Var ju förbi Tindy idag och det skulle jag kanske inte gjort. Kom därifrån med en stor kasse kläder och ett fånigt leende. Min medelålderskris intalade mig att det vore fantastiskt! med en femtiotalsbaddräkt och då kan man ju inte säga emot liksom. Dessutom är den aningen mer post-preggo-vänlig än min bikini och kommer göra babysimdagarna till värsta pin up-tiden. Jag funderar på om man kanske skulle skaffa sig ett par högklackade sandaler med duntofsar på också och sen liksom åla sig in i simhallen med ett såntdär konstant förvånat uttryck som bara pin up-or klarar av. Tänk vad konstig stämning det skulle bli.

Nu väntar min ugnsbakade potatis på att svalna, jag har en ny paket glass i frysen och en fantastisk marockansk lykta stående på vardagsrumsgolvet. Oh yes.
Mitt humör är svårt att rubba just nu.

42 kommentarer till “Att kunna pin up-bada.

  1. Åhhh nämen åhhh….det där är ju en perfekt-drapera-bort-4-barns-magen-baddräkt för mig….. hittade inte den i deras webb butik…. HABEGÄR!!

    1. Visst är den fantastisk?! Den hade precis kommit tror jag, de kanske inte har lagt upp den ännu. Men Tindy kan säkert hjälpa dig.

        1. Ja, men de var helt nyupp-packade så jag tror inte de har kommit ut ännu. Men ring dom eller maila så kan de säkert hjälpa dig.

  2. Fin! Verkligen pin-upig! 🙂

    Kan inte du visa din mage? Tänk inte att jag är creepy nu, jag vet att det är mycket att begära och att jag är lite rakt på sak, men du ser ut att ha hämtat dig otroligt bra fysiskt, du är en väldigt hot mama, men en som inte fått några barn är så nyfiken på hur det verkligen blir med magen efter en graviditet.

    Tack på förhand :)!

    1. Alltså… Nä, ha ha ha. Det skulle kännas helmärkligt att lägga upp det på bloggen. Jag kan skicka dig en bild om du vill? 😀

  3. Åhh, den e ju hur fin som helst!

    Blir ju även lite nyfiken på lyktan… Kommer du visa oss den tro?

  4. Fattas givetvis en sån där söt badmössa med en massa blommor på (de som ser ut som om man slaktat ett gäng gamla ljusmanchetter o limmat på) Skulle vara pricken över i

  5. Älskar ballerinaskorna! Mmmmmm…mums!
    Sen tror jag att du gör succé i pin updräkten! Babysim blir så mycket mer glam med en sån lovely baddräkt.

  6. Oj vad snygg den var!!!! Hi hi det hade nog kunnat bli lite tryckt stämning om du ålat in på baby simmet i den o ovan nämda sandaler!!!! Kanske en ide till dolda kameran!!!! Kram Lisa S i H viken som precis kommit hem efter en o en halv timme på stranden med två tok glada labbar!!! Sååå mysigt o skönt!!

  7. Kan du inte göra det och låta mig sitta där och titta på en smula?! Jag kan bidra till den konstiga stämningen med en liten boa till min bikini 😀

  8. Glöm inte ett tyllparaply och de där vita gigantiska solbrillor! Spolrullat hår som är högt o tuperat!
    Själv ser man inte fager ut efter 3 barn o gick upp 30kg m första o lyckats gå ner 42 kg efter det..så ja synd man inte känner en plastikkirurg som kan ta sladdrig hud från magen rulla ihop o stoppa in i boobsen!!
    Ha d bra!
    Lär få vänta m doppet i denna kylan

  9. ”Jag funderar på om man kanske skulle skaffa sig ett par högklackade sandaler med duntofsar på också och sen liksom åla sig in i simhallen med ett såntdär konstant förvånat uttryck som bara pin up-or klarar av. ”

    – haha, love it.

  10. Oohh den där baddräkten har jag letat efter! I alla fall i teorin. Nu är frågan bara om den funkar på lite längre människor…? Min egna och högst (o)vetenskapliga undersökning visar att det nästintill är omöjligt att hitta baddräkt när man är lite längre (om man inte vill ha en som det står speedo på), utan att behöva gå med väldigt dålig hållning.

    Men axelbanden ser ju långa och fina ut? 🙂

    1. Hum, den justeras ju liksom med de där snörena som går igenom baddräkten, så när jag fick på mig min skulle jag få plats med en halv Emma till i axelbanden. Så jag har dragit ihop snörena som tusan, så det borde ju finnas plats.

  11. Jag måste ha dessa ballerinaskor, VAR hittar jag dessa? Snälla säg att de finns på nätet?!

        1. Aum, det står inte? Det är bara en stjärna i dom. Men Tindy vet ju och hon jobbar alltid, fråga efter henne. Och sen var dom de enda ”ballerina-ballerinorna” de hade så jag tror de fattar 🙂 Inte snordyra heller, under femhundralappen.

          1. Tackar! Gör ett försök 😉 Gillar din blogg som jag av en händelse kom till när jag surfade in på Perlan. Köpte planteringsbordet efter att jag sett din bild. Blev snyggt i min sommarstuga! 🙂

  12. Nu har väl alla andra skrivit detta men ändå.
    Så SJUKT snygg baddräkt! SJUKT! You canst shows mes thats. Or I shall want one. Damnit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg