Att ta det piano.

Vi har varit på sexmånaderskontroll idag (jag älskar! manliga, gråhåriga barnläkare! de får mig att vilja stanna kvar och chilla lite och kanske äta lite kakor och prata om programmet Fråga Doktorn) och det gick finemang. Leo är lång och har stort huvud (ingen surprise för hans mamma, det är jag noga med att tala om varenda gång de mäter omkretsen, tro mig jag vet) och hans tand i underkäken är numera två tänder som jag ivrigt visar upp för alla som råkar vara i närheten. Besiktigad och färdig, alltså.

Och medan mannen är iväg på föreläsning om hur man sticker i saker är vi hemma igen och tar det lite piano innan det är dags för lykt-jakt och ett snabbt besök inom Folk för att krama Tindy.

Japp. Allt under kontroll. Om ni nu undrade, alltså.

9 kommentarer till “Att ta det piano.

  1. Brukar kika in på din blogg ofta. Du har ett fint språk och du tar så fina bilder på hundar och människor!

  2. Blir alldeles varm i hjärtat av ditt inlägg, har en något äldre liten fröken (9 mån.) som precis har sportat sin första tand (tre till är på gång), hon är glad och arg om vartannat och vill bitas och pussas hela tiden. Känner ofta igen mig i dina inlägg om Leo så antingen är han tidig eller min dotter sen men de är ju bara helt underbara! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg