Att vara onsdagsglad.

Och så blev det onsdag och jag ska fortsätta lite smått med min uttjatade terrass, balkonglådor ska upp och sen är det mest lull-lull – det är de där små sakerna som är roligast i vilket fall tycker jag. Som en snirklig flaska lemonad (finns på ICA Maxi, så vansinnigt vackra) och ljus och kuddar och lyktor. Framförallt lyktor! Jag tror att jag har snubblat över en okänd guldgruva med just lyktor, ska dit idag och kolla och om det är så bra som jag tror det är ska ni få adressen.

Och så fortsätter jag på den nya bloggdesignen – jag har fått en nytändning för bloggande tack vare alla tankar om vad jag vill och inte vill göra och det känns riktigt bra nu; med microlänkar och en liten fågelsymbol för rabatter och förhoppningen om att det ska passa alla. Och så händer det ju mycket nu, vansinnigt mycket, sånt ni kommer få följa med på såklart men även vissa saker som händer som är fantastiskt bra för min egen karriärsutveckling och jag är så tacksam över att jag får så mycket möjligheter och att jag har valt en väg som jag kan stå för, och som framförallt är lika mycket hjärta som business.

Flummigt? Ja, okej. Men klockan är tidigt och jag har drömt om zombies och vansinnigt roliga mail väntade i inboxen när jag vaknade.

Då är det okej med flummigt.

25 kommentarer till “Att vara onsdagsglad.

  1. Jag är så glad för din skull Emma! Riktigt roligt att du får vara med om allt, karriären, bloggen, livet. Kul!
    Ha en härlig onsdag!
    Kram

  2. Spännande grejer på gång här alltså, kul! 🙂 Borde nog ägna mig lite tid till utformningen av min med…. Rusta har både fina lyktor och brickbord, billigt!
    Oh, Voluspa´s Persimon, ljuvlig!

    Fin, fiin onsdag på dig!
    Kram Tess

  3. Ohh vad spännande allt låter! Verkligen glad för din skull över allt som verkar hända!

    Hoppas att du får en bra dag och att det är en guldgruva du kommer besöka!

  4. Älskar när du är flummig!
    Älskar när du berättar och galna saker som ingen annan berättar!
    Älskar att komma in på din blogg som har en design som ingen annan har!
    Ha en underbar och flummig dag (Kanske ska ha som mål idag att göra nåt riktigt galet utan att tänka på vad andra ska tycka! 🙂
    Kram Malin

  5. Du är inte ett dugg flummig! (tycker jag i alla fall:) Helt rätt att kombinera hjärta med business, det måste gå, och ligger i tiden. Man måste bara, liksom med allt i livet, vara beredd på att jobba hårt. Först drömma och visualisera, men sen måste det till action, annars blir det inget gjort:)

  6. Härligt :O) Glädjer mig för din skull! Och jag gillar den nya fågelsymbolen, för mkt länkning tycker jag känns tråkigt, så det var bra. Och fin är den oxå :O)

    Ha en mysig dag!
    Kram på dig fina

  7. Mmmm..så spännande att följa med på din utveckling med både blogg och karriär! 🙂 OCh ja, snälla, hemliga gömmor med lyktor måste du dela med dig av..! Sliter håret för att hitta de perfekta lyktorna till balkongen just nu! 🙂

  8. Men hur gâr det med allt detta fina lull-lull när det regnar?
    Eller har ni tak där.
    För inte är det väl sâ att du flyttar in allt och ut igen varje dag?

    Hälsningar
    Yohanna – nyfiken i en strut 😉

    1. Vissa saker (som detta) står under ett utskjutande tak. Men kuddar och dynor och sånt får man ju snällt flytta in när det regnar 🙂

  9. Lemonaden har inte bara vacker flaska utan e svingod åxå. Särskilt smaken pamplemousse( älskar det ordet) mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg