Att ha fått tillbaka solen.

Idag har jag som sagt varit inne i stan och luftat mig litegrann. Himla flådigt. Jag blev avsläppt på Espresso House där det vankades paj, vaniljsås, chai och den här snygga nyblivna entreprenörstjejen:

Fröken Stök! Hon hade köpt världens häftigaste ring hos Lotta Djossou och var alldeles färg-glad och tjusig, och vi tog lite kort där hon såg oh so business ut – sen snackade vi mest strunt och garvade åt ex och bestämde oss för att vi nog borde anordna nån form av fest snart. Tema-fest. Där man måste klä ut sig.

Och efter att vi hade kramats hejdå gick jag in på Indiska och köpte på mig terrasspynt, för nu har solen kommit minsann och vädret är alldeles perfekt för terrasshäng, och i bilen tog jag minst 100 kort på Silkesapan och på vartenda ett är han det sötaste –

ja. Såna här dagar känns alltid extra bra i magen.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att ha fått tillbaka solen.

  1. Läcker sjal hon har!
    Och himmel vad killen växer……. och såååå söt han är! Ha en fortsatt fin helg!

  2. Så söt kille du har! Indiska ska jag också kolla in nu när våren verkar vara på gång här en bra bit längre norrut också! Trevlig lördagskväll!

  3. Han är så go din lille apa:-) och vilken härlig lock han har. Galet söt. Härligt att solen kom och det blev lite fix på terassen. Här handlades d fina små olivträd på Ica idag:-) lycka!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *