Att njuta av de små sakerna.

Vi har en lugn söndag. Äntligen. Sitter ner och pratar om just ingenting och äter choklad som Malena hade med sig innan vi åkte och jag sniffar på parfymen från senaste Glossyboxen och är larvigt förtjust i min nya House of Harlow-ring (det är något med mig och tingeltangel i år, jag kan liksom aldrig ha för mycket pynt) och Scout Valiant börjar-jobba-imorgon-myser med Silkesapan och surfar cykeldelar (ja, fortfarande) och hummar lågt för sig själv. Choklad, en ring, cykeldelar och en söt liten flaska semesterdoftande parfym – småsaker kanske, men en höjdare för humöret. Framförallt chokladen.Uj uj uj.


ring/House of Harlow, armband/icon, örhängen/poppy-boo

Och så passar vi på att ge kärlek till flickorna som har bott på pensionatet när vi var borta och som nu är överlyckliga över att ha familjen samlad igen och stryker runt oss med svepande svansar. De var våra förstabebisar brukar vi säga, för att liksom påminna oss själva. Det är viktigt att komma ihåg det där. Att ta sig extra mycket tid nu när man fått barn och ändrat balansen.

Och det är ungefär det vi gör idag. Tar det lugnt. Inget stressande, inget körande, inga möten, ingen som måste besökas. Bara en hel dag full av allt och ingenting samtidigt, timmar till för familjen och inget annat, minuter att sitta ner och humma och undra när grillen ska tändas och fråga om det inte är dags för en chokladbit till.

De små sakerna, ni vet.

24 kommentarer till “Att njuta av de små sakerna.

  1. Så vackert du skriver, man får en påminnelse om att livet är nu och inte sen och inte går i repris och man blir väldigt lugn i kroppen av dina ord. För mig är din blogg helt ny och jag fann den hos HoP och läser den gärna fler gånger, nu ska jag njuta av en lång promenad i Malmö // Marie

  2. Åh va härligt! Låter som något jag och Jonas behöver hahha..
    Å jag älskar människor som ser sina djur, fina är ni! Det brukar bli tvärt om, att folk ”glömmer” sina djur när de får barn..Kramar på dig!

  3. Så fint att du tar dig tid för hundarna trots att du har fått barn. Det är så fint med kärlek mellan människa och djur.

  4. Sådana dagar är helt underbara! Tyvärr har de en tendens att bli färre och färre ju äldre barnen blir. Men på något sätt så blir det mer sådant i vardagen, man tar vara på de där kvällarna som inte innebär skjutsande till träningar hit och dit. Då har man en kväll att bara vara och blir nästan chockad av att man har så mycket TID! En hel kväll lixom… hur lyxigt är inte det?! 🙂

  5. Låter som en ljuvlig dag:-) det där med tingeltangel, jag är likadan i år. Bara plockar på mig allt jag gillar:-) ringar, armband är My thing:-) ringen gillade jag mycke, måste jag kika närmare på.
    Kram

  6. Ja, glöm inte bort de fina vovvarna. De kräver så lite kärlek i förhållande till vad de ger:)
    Sitter oxå och sniffar och njuter av glossyboxens senaste doft….Sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg