Att ha samma intressen.

Vi har lite samma intressen, Silkesapan och jag. Vi tycker om tingeltangel och saker som dinglar och min kamera, och nyss fann han mina Chie Mihara och visade sin uppskattning genom att dregla ner dom fullständigt. Det bådar gott. Kanske får jag mig en liten modedesigner, ändå.

Annars har mest förmiddagen gått åt vuxensaker, som att gräva fram en gammal väggkalender ur gömmorna och vara glad att den sträckte sig till juni 2012 så att man iallafall kunde få den här månaden någotsånär nerplitad och planerad. Men jag har även stått vajande på en stol och petat med en kniv i papptaket i hallen för att försöka se om det inte finns gamla brädor där under som kunde vara värda att plocka fram, surfat petskydd för vägguttag, kategoriserat bilder och bestämt mig för att omvandla hela gästrummet till en walk in closet.

Det är helt klart farligt att vara hemma igen.

16 kommentarer till “Att ha samma intressen.

  1. En walk-in-closet är faktiskt precis vad man behöver.
    Min snälle man gav mig största rummet på ovanvåningen att fritt disponera och gör som jag vill med.
    Det blev Designers Guild tapet, förgyllda speglar, ett gyllene sminkbord och inte minst en kristallkrona.
    Jag älskar det rummet.
    Killarna har dock missuppfattat dt hela och tro att det är deras busrum 🙂
    Idag har de dessutom tuggat sönder sladden till datorn min.

    Kram Mrs G

  2. Walk in closet är en lysande idé! Det vill jag också ha, när vi någon gång i framtiden byter ut lägenheten mot ett hus. Just nu är extrarummet MacGyvers arbetsrum, så man kan säga att han bor i en trea och jag i en tvåa 🙂 Fast det ska faktiskt göras om till arbetsrum/gästrum inom kort. Ska bara ha sommarlov först.

  3. Bra idé! Ni kan ju alltid ställa in en extrasäng i the walk in closet när det kommer gäster, så måste du göra garderoben extra fin:) lite på skoj men ärligt så kan man ju faktiskt göra så, och borde vara större alternativnytta på en walkincloset än ett gästrum:)

  4. Haha, skönt att han har skaffat sig så sofistikerad vanor, min äter mest mat från golvet och står och hojtar ner i toalettstolen (jag vet inte varför?). Tror inte det är jag som är hennes främsta förebild faktiskt. Möjligtvis den äldre systern… Oavsett så tycker jag att en garderob sällan sitter fel, framförallt när man har en massa wallor.
    Kram!

  5. Walk in closet är bäst:-). Jag blir alltid full av ideer vad man kan ändra på hemma när jag varit på semester så känner igen mig där:-). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg