Att investera skatteåterbäringen.

När vi var i Turkiet hade både Malena och Petra ett par See by Chloé-pumps som jag dreglade över å det grövsta. De känns som såna man kan gå på trots att de är höga, liksom. Så väl hemma har jag surfat som en galning och höll på att tuppa av när jag snubblade över de här flerfärgade skönheterna några hundralappar billigare än överallt annars (Zalando) och det känns ju lite som ett tecken. Faktiskt. Att man nog borde investera delar av skatteåterbäringen i något så fullkomligt beständigt som ett par skor.

Fullt logiskt. Oja.

21 kommentarer till “Att investera skatteåterbäringen.

  1. Åh vad jag har saknat att läsa din blogg fina Emma. Nu har jag kommit tillbaka till Sverige & bara måste läsa ikapp :).

    Ljuva pjuck för övrigt!

    Kram Jes ♥

  2. Superfina. Men jag måste erkänna, pinsamt som det är, att jag trots mycket mogen vuxen ålder tycker att allt över 1500 är mycket för ett par skor … jag menar, hur ofta använder man dem? Är jag ensam om att tycka så? Jag önskar jag inte vore så himla präktigpraktisk. Har ju supersvårt att hitta skor som får hjärtat att bulta, för under 1500 … Anyone else? … 🙂

    1. Jag håller med dig Anna. Skulle inte ens betala så mycket för ett par rejäla vinterkängor. Visst är de fina men jag har absolut inte de summorna att röra mig med och även om jag hade det så skulle jag nog aldrig lägga det på ett par skor.

  3. Vi investerade vår skatteåterbäring i en självgående gräsklippare och i fina utemöbler från Grythyttan. Känns fortfarande helt rätt, men lika snygg om fötterna som du blir, blir ju inte jag förstås:)

    1. Neeej, chien har bara typ 6 cm klack och i princip ingen platå 🙂 Och så är de gulare, liksom.

  4. Eftersom jag föredrar att äta framför att va snygg om fötterna har jag investerat mina bonuspengar i mateus-porslin. 😀
    Inte fy skam det heller. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg