Att få innesittarväder.


Fråga mig inte vad som hände. Hela förmiddagen låg jag ute i trädgården i bikini och njöt i fulla drag av solen – vid lunch var det som att trycka på en knapp. Helt plötsligt blev det full storm, buskarna knäade av vindtrycket och himlen blev olycksbådande grå. Och nu? Nu är det domedagsväder med spöregn och kastvindar.

Så vi sitter inne ikväll. Plöjer Good Wife, äter sockerkringlor, kittlar Silkesapa. Och mannen ska äntligen genomföra Baby Foot-kuren som Marika hade med sig innan Turkiet och som det ska bli vansinnigt spännande att se resultatet från. Min man har fötter som inte är av denna värld – så om det flagnar av sådär snuskigt mycket som det sägs så är det verkligen välkommet. Själv nöjer jag mig med en hårinpackning, en ansiktsmask och en kroppsolja som doftar choklad och som alltid får mig hungrig.

Ja, det är måndag. Men det går över.

30 kommentarer till “Att få innesittarväder.

  1. Ja måndagen går över, detta vädret med hoppas jag! Här uppe i Bohuslän har det varit regntunga skyar i ett par veckor, nåja- en solglimt emellan men den riktiga solen fick vi i Malmö förra helgen =). Det där babyfötterna har jag funderat över sedan jag såg dem på apoteket..du får rapportera om resultatet även om detaljer om fnasiga fossingar är liiite grosse. Men..allt för vetenskapen =)

  2. Vädret här i Umeå är lika opålitligt och jag blir tokig för man vet aldrig hur man ska klä sig!
    Ja det är ju lite spännande att se hur mycket hus som lossnar med Baby Foot, om man nu är lagd åt det hållet, vilket jag är..hehe..

  3. Ja shit i helsike va det blev väderomslag idag! Först så varmt att man trodde det skulle bli värmerekord, sen så drog orkanen in med ösregn och åska. Vi hade flygande parasoller och kollapsade kojor här hemma 🙂 en helt vanlig måndag asså!

    Ska bli spännande att se resultatet på mannen din… min man skulle nog behöva dubbel behandling… bläää!

  4. Testade en sån där kur inköpt på apoteket. Jodå, nog flagnade man alltid. Det var rena snöfallet i sovrummet ett par dagar. Sen blev fötterna mjuka och fina.

  5. Men vilken härlig måndag med choklad inpackning, eller vad det var, gott och trevligt lät det ialla fall:) kram Nilla

  6. Opps, hoppas att fötterna blev mjuka och goa, min dotter testade för ett tag sedan och hon fick någon allergisk reaktion. Fötterna blev rödprickiga och det kliade som attan?

      1. På hälsokostaffärer hittar man de där. RUSKIGT effektiva. Ramlar av krafs man inte ens visste att det fanns och på alla de ställen där man uppenbart sett att det sitter…. 🙂 Kostar ca 270 pixdaler.

  7. Hehe, hoppas att inte hela foten ramlar av då 😉 Jag ska faktiskt också investera i ett sådant paket, för har bara hört bra saker om det! Sommarfina fötter – here I come 😉 Hoppas ni får en mysig kväll! 🙂

  8. Paketet med fot mojs finns i Ullared. Måste finnas något ställe närmare. Spännande att få höra om det funkar.
    Här ska vi bara behandla insidan med nybakade kanelbullar, mmm.
    Ha en trevlig spa kväll!

  9. tror att babyfoot-saken finns att köpa på eleven.se. testa där, de har sjukt snabb leverans och massor med andra saker man bara måste ha 🙂

  10. Hmmm…de där fotgrejerna känns som något man måste prova nu inför sommaren. Finns inget tråkigare än att fixa fötter själv. Å kan man hitta hjälpen i en liten påse så låter det toppen…om än lite äckligt att det flagnar av saker. Berätta hur det gick, blev det hiss eller diss.

    Kram!

  11. Baby foot är toppen! Gjorde min första kur i julas och det var lite halväckligt (strumpor är bra) men nog blev fötterna fina. Gjorde en till förra veckan och väntar på snönfallet 😉

    Tips till de som undrar ovan, Bodystore.se har såna. Apoteket någon liknande variant.

    kran

  12. Har oxå kört Babyfoot 2 ggr. Det tar inte bort förhårdnader utan softar mer till foten med att byta skinn.
    Det finns billigast på Ullared (169 kr) men finns som sagt tidigare även på eleven.se
    Goggla:-) Och glöm inte att det tar mellan 3-7 dagar innan fötterna ömsar. Och det lösa skinnet får inte tas av/filas bort..dt ska trilla i egen takt. På med strumporna bara:-))

    http://annorlundaunderbara.wordpress.com
    Most important 2 remember

  13. Jag provade ”Mjuka Fötter” via Let’s Deal och det fungerade alldeles utmärkt, fötterna blev jättefina. Jag sov med strumpor (och babysimmade med strumpor) tills allt var klart och sen är det bara att underhålla fötterna till nästa gång.

  14. Ha ha verkar som om babyfot grejen är ett hett samtalsämne. Det jag är nyfiken på är om det funkar lika bra på herrarnas fötter som damernas. Verkar faktisk som om det manliga könet har en ”annan sorts” fötter ;)Emma du ger väl oss en recension!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg