Att starta veckan.

Och så blev det måndag, och jag sitter på trappen ut mot trädgården med almanackan och dricker té och kan ganska snabbt konstatera att det är en full vecka framför mig igen – jag skriver alla tider med tusch för det är det enda jag hittar och varje dag har små, blå anteckningar på sig. Tills på fredag. Där är det bara två raka streck tvärs över helgen och GOTLAND! skrivet med entusiastiska bokstäver och jag kan nog inte beskriva hur fantastiskt roligt det ska bli att få åka dit och få träffa Petra och Malena igen. Klänningen är klar och hänger i hallen, skorna hoppas jag kommer idag, Gotlandsfärjan är bokad, hotellet är färdigt och kameran är så redo den kan bli. Midsommar. Bara några dagar kvar.

Men innan dess – en himla massa andra roliga saker. Som att få träffa älskade Nelly imorgon och få klä sig i guldfodral och gå på premiär (om vi nu kommer dit, kan mycket väl tänkas att vi fastnar nånstans på Lilla Torg; böjda över ett bord av skratt och hesa av pratande). Eller att kanske ta tag i att skaffa en parasollfot så att det där vackraste parasollet kan få komma ut i trädgården och sträcka ut sig nångång. Och onsdagens företagslunch med Svenskt Näringsliv och möten med kreativa, drivna entreprenörer. Såna saker.

Men ändå. Midsommar! Inte lång tid kvar,

19 kommentarer till “Att starta veckan.

  1. Det låter som om du har en helt fantastisk vecka framför dig Emma! Härligt!
    Min vecka är mer som ett oskrivet blad….
    Ser att ni har ungefär samma rosor som oss vid ytterdörren.
    Våra dito exploderade fullständigt i helgen så nu är det knappt att man kommer in genom dörren.

    Njut av dagen!

    Kram Mrs G

  2. Har slutat att skriva in med tusch för det blir sällan som planerat och slutar med ett kladd där inget går att läsa. Gotland låter som en dröm denna måndagsmorgon!

  3. Hej hej,
    Låter som en full vecka med en härlig avslutning. Jag har aldrig varit på Gotlan men inser att jag skulle bli helt fast om jag åkte dit. Av alla bilder att döma är det hur vackert som helst så där så det gör lite ont.

    Här är det fullt ös med jobb hela veckan men lite midsommar med goda vänner ska vi också hinna med. Sommarlovet har börjat för barnen, logistik och pussel för föräldrarna men också massor av mys. Silkesapan har några år kvar dit men gudarna ska veta att det kommer förr än man anar

    Ha en kulig vecka och helg

    Lotta

    1. Ha ha ha! Det fick hon alldeles självklart. Men Marika hade spelningar inplanerade som hon inte kunde flytta på.

  4. Det låter väldigt bra Emma. Midsommar på Gotland med så goda vänner måste ju vara en riktig höjdarmidsommar. Önskar dig den bästa veckan mitt i alla planer 🙂
    Kramar

  5. Vem vet, kanske springer jag ihop med den härliga trion på Kyllaj! 🙂 Nu hoppas vi bara på den där solen också som får hela Gotland att bli som grekland. Helt underbart!

  6. Jag tror att jag kommer hoppa över din blogg ett tag för jag vill inte se dig visa Gotland för då kommer jag sura hela sommaren för att jag ytterligare en sommar inte kommer dit. 😉 För mig andas Gotland historia och berättelser så mycket att min hud knottras när jag tänker på det. Jag älskar historiska platser! Vart på ön ska ni?

    Jag längtar också till midsommar eller rättare sagt jag längtar tills onsdagen är över så kurshelvetet är över. Bokföring är tråkigt shit. Men visst längtar jag även till god mat i gott sällskap och med kameran i högsta hugg. Campinglivet är ljuvligt!

    Kram på dig fina

  7. Hej!

    Har följt din blogg nägra ggr den senaste månaden o tycker att du skriver o har åsikter om saker o ting på ett coolt o avlPPNt sätt. Du framstår som en mer jordnära tjej än ngn av de där andra bloggtopp tjejern……sen verkar det som du bor i närheten av Skåne (Malmö) o då är det också intressantare att läsa (jag bor själv i de trakterna). Härligt att se att din/er ytterdörr inte är den perfekta el. snyggaste (vi har en likadan) Om allt är för tipp top tror jag att många tröttnar (i alla fall jag) på allt det perfekta! så fortsätt att skriv o hur gulligt är det inte att kalla sin lille älskade son för Silkesapan….ha hi det tog ett tag innan jag förtod det. Så fin han är.
    men du hur mkt övervikt hade du till Turkiet….för visst var det du som hade typ 11 par skor med dig?????
    snygga allihop

    mvh
    Marina

    1. Ha ha hej Marina! Vilken fin kommentar! Ja, vi har en oklippt gräsmatta, en icke beskuren rosenbuske och en skabbig dörr 🙂 Så är det nog för många, man hinner ju inte med allt liksom. Jag hade INTE elva par skor med mig ha ha ha, tror inte ens jag äger elva par. Jag hade typ… *räknar*… fem? Cirka femton kilo övervikt hade vi tillsammans men det mesta var nog burkmat till Silkesapan. Och ja, jag bor utanför Malmö.

      <3

  8. Hoppas att ni får vara ifred på midsommarfirandet. Jag vet att ni är ”offentliga” personer men familj och släkt kanske inte vill bli störda på högtidsdagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg