Att ha trädgårdstisdag.


Idag är det sol igen, så vi bär ut alla handdukar och täcken vi kan hitta och skapar ett litet skepp av tyg och dun på gräsmattan och där sitter vi sen, allihop, och njuter av skuggan. Tooka spanar efter förbipasserande, Silkesapan rycker gräs och jag borstar vinterpälsen av Tant och ser fram emot en kväll med Nellys skrattande. Och så svarar jag på mail och dricker Snapples igen, och Silkesapan övergår från gräsryckandet till att låta som Kalle Anka (det är nya grejen och han är själv mycket förtjust över denna färdighet) och om man ställer sig upp och tittar så är himlen duvblå hela vägen ner mot havet.

Vi har en trädgårdstisdag, en varm sådan, och älskar det.

18 kommentarer till “Att ha trädgårdstisdag.

  1. Men vad fasiken! Här blåser det halv storm. Dock sol mellan varven. Jag har lovat att packa hästens sadelväska och ta en picknick i skogsgläntan med barnen och hästen. Hoppas på lä! Haha!

  2. Att ni ska få ha så otroligt fint väder hela tiden, man blir riktigt purken! Här i Finland har vi haft max två sådana dagar hittills under sommaren! Det är så man blir grön av avund.

  3. Oj vad härligt det låter – vill också känns solens värme. Jag sitter istället instängd i ett alldeles för kallt kontorslandskap. AC i all ära, men ibland blir det faktiskt lite väl mycket.

  4. jag tycker det är underbart att Tooka (tiiiioka?) hoppar upp på bordet och spanar. Lite som får som ska ställa sig på stenar och hålla koll.

  5. Borde anat att det var ni skåningar som snodde finvädret vi hade igår;)
    Här regnar det, och blåser västan direkt från fjällen. Det är så man kan känna lukten av skidvalla runt hörnet, fast sommaren knappt börjat…

    Nåja, det vänder. Midsommar ska vara varm och skön.
    Har jag hört;)

    Susanne

  6. Jag har länge tänkt skriva en liten kommentar här men det har inte riktigt blivit av. Jag ville bara säga hur fantastisk jag tycker att din blogg är. När jag av en slump klickade mig in här för ett halvår sedan så fastnade jag på direkten. Jag sträckläste dina gamla inlägg, precis som man gör med en riktigt bra bok. Jag har en liten lista med bloggar som jag läser i stort sätt varje dag och jag läser alltid din sist, för att spara det bästa till slutet liksom.

    Jag hoppas du fortsätter skriva ett bra tag till!
    Kram

  7. Fint förhâllande mellan Leo och den milda Tookan ! Jag känner igen hennes vakande blick när hon ömt tittar pâ Leo. Har upplevt samma sak. Ja där har du en fin barnvakt. Hoppas Tooka fâr en smaskande belöning när hon suttit barnvakt. Vilken tur du har !! Men det är välförtjänt. Tänk att du vâgade organisa den där bloggmeetingen i Stockholm med allt hâll i gâng… ! Oerhört modigt och duktigt !!

  8. Ljuvligt ! Haha. Elsa har också haft en Kalle-Ankaperiod. Den har nu övergått i annat. Men alltså….folk på stan vände sig om när hon lät så….de är så vackra våra små! Glad midsommar ! Eller kvack kvack !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg