Att premiära med Nelly.

en satans tight spanx, klänning/valerie, skor/see by chloé, skärp/H&M, smycken/lotta jewellery (lånade)

Sådärja, nu åker jag och premiärar med Nelly och skrattar alldeles för högt och är allmänt medelålderskrisig och på tok för gammal – men glad ändå. Vi ska äta nåt smaskigt, säga ”minns du när” och jag ska äntligen få höra historien om byprästen, gympasalen och den nakna greken.

Heja heja!

45 kommentarer till “Att premiära med Nelly.

  1. Beautiful woman, beautiful dress, beautiful shoes …. oh ! super ! I want your shoes! :))

  2. Woooow, så fin du blev och skorna är ju bara to die for… Ha det sååå kul ikväll! Du får berätta historien sedan för oss!

  3. Nyfiken som jag är så undrar jag ju såklart vad det är för premiär?! Såå väsentlig information fr man ju bara inte utelämna 🙂
    Bahh, men känner jag dig rätt så får vi vet imorgon (hatar att vänta)

    Have fun!

    Kram Mrs G (Efter regn kommer sol…sken)

  4. Hej Emma,
    Du verkar var en jättefin tjej, och uppenbarligen intelligent eftersom du skriver så bra. Det som förundrar mig är den förminskande titeln du valt på din blogg. ”Att vara någons fru” antyder ju att du får ditt värde genom den du är gift med (som kan vara en jättebra person), men det är likafullt extremt reducerande. Nog är du mer än någons fru? Det framstår som så totalt otidsenligt att uttrycka sin identitet genom någon annan. Det är som när man förr kunde skicka brev till ”fru Rickard Olsson” och liknande. Som du förstår är jag feminist eftersom jag reagerar på detta. Ja, jag tycker det är stötande. Jag antar att du fått frågan förr?

    Även om det du skriver om inte direkt är mina intresseområden så fastnade jag igår, eftersom du är så duktig på att skriva, tar sådana underbart vackra bilder och delar med dig på ett så generöst vis.

    Jag önskar dig all framgång!

    Nick

    1. Hej!

      Svarar bara lite snabbt för jag sitter och slafsar mat med Nelly; men namnet på bloggen var ett rent strategiskt beslut. För att dra trafik 🙂 Jag behövde ett namn som jag visste skulle väcka en reaktion och jag behövde ett namn som började på À för att hamna högt upp i länklistorna. Och jag var ju nygift 🙂 Därav namnet. Jag visste ju att när folk väl kom in så skulle de förhoppningsvis se att jag absolut inte var en kvinna utan egen identitet – tvärtom:) Det är ALLTID bra att starta i underläge.

      Hoppas det var svar nog 🙂

      1. Ja, det är ett bra svar.

        Men ytan har betydelse, som du vet. Och namnet på bloggen är en viktig del av den ytan. Många går inte djupare i sin analys. Orsaken till att jag kom hit var för att det raljerades över din blogg på annat håll, av personer som uppenbarligen inte läst, utan dömt dig på grund av det din blogg utstrålar på det allra ytligaste planet.

        Bara så du vet.

        Jag gillar vad du skriver om dina kriterier för hur du väljer fårskinn. Jag skulle gärna se att du utvecklade dina tankar mer kring design, hållbar utveckling och konsumtion. Då skulle din blogg nog bli ännu bättre 🙂

        Yours truly / Nick

        1. Låt folk raljera 🙂 det kommer hända vad man än heter och bad man än gör. Jag vet vem jag är och vad jag gör – det är det enda som betyder nåt.

          1. Bra Emma! Stå på dig, jag har aldrig tänkt att du skulle vara underlägsen din man bara för du är någons fru. Jag är också någons fru, men vi är sannerligen jämställda för det. Det handlar inte om vad man säger, det handlar om hur man lever.

          2. Ha ha. Du kanske har rätt.

            Vad betyder hjorten och apan för något?
            /Nick

          3. Apan är en Silkesapan vilket jag kallar min son, och hjorten följer med från min barndom 🙂

          4. Jag funderade faktiskt också på namnet när jag först hittade hit genom att du skrev på andra bloggar och länkade hit. Sen började jag läsa lite då och då för att din blogg var rätt annorlunda från bloggar som oftast ligger på tidningar och handlar mestadels om mode. Jag har aldrig känt någon som tagit giftemål på så stort allvar att det varit deras värld. Sen var det rätt långt ifrån hur jag själv lever och det tycker jag var och är lite kul på någotvis.
            Men ibörjan funderade jag faktiskt på vart jag kommit om der var en ”hollywoodfrublogg ” 😉
            Nu har jag läst lite och vet lite vad du jobbar med och sett hur du skriver så jag har inte tänkt på namnet längre. Men jag kommer jag kommer ihåg att jag sa till en kompis, ”hon den här tjejen måste verkligen tycka det stort att vara en fru…”
            Verkar i och för som många tycker det eftersom du har många läsare, det är väl inget fel med det. Får väl be din man börja twittra som att vara någons man.. 😉 hehe Kan du inte göra?! Vore ju underbart!

            Namnet placerar en ju i ett fack, men du verkar ju inte ha något emot det, tycker inte att du har en personlighet som skulle påvisa att du ”bara” eller ”bara” vara någon annans… eler som ”bara” skulle vilja vara någons fru. Speciellt imte då du skriver mkt om din karriär osv.. Det är väl lite att överanalysera det hela. Men som sagt jag undrade ju också vem du var när jag hittade hit
            .
            Jag tycker det är rätt kul att läsa om människor som är så uppslukade av något varsej det är att vara gift eller spara på grodor… Så länge man mår bra och har en passion så.. Du verkar ha det hur trevligt som helst i ditt hus med hundar osv, tycker det är lite pitoreskt och exotiskt 😉 när jag själv ligger i min säng här i stan och läser din blogg och ibland längtar ut på landet. Nog snarare därav jag läst din blogg och för du tar vackra bilder och det är ett ännu större själ till att jag fortsatte läsa. Hade du bara skrivit om att baka, din man och inte haft glimten i ögat eller huimor så hade jag inte fortsatt läsa. (Detta med tanke på att jag i stort sett aldrig bakar 😉

            Sen vad man menar att du ska skriva om mer design, hållbar utveckling och konsumtion för vet jag inte… Det är väl bra om det är ditt intrersseområde.
            Du kanske borde ge tips på bra sopsortering 😉 ekoprodukter osv.. 😉
            Jag var aldrig någon som drömde om att gifta mig när jag var liten eller ha ett ha ett stort bröllop, vet fortfarnde inte om jag kommer göra det, gifta mig alltså). Mwn jag tycker det är en himla fin tanke, om man älskar personen så att säga. Det är väl mina tankar om det hela.

            Sen har ju människor endel en benägenhet att haka upp sig på saker, tex om man skriver en text eller ritar ett mönster till en väska som får mkt upmärksamhet så ser folk bara det. Känner dom inte dig så tar man en bara för det som man är känd för. Det är ju i stort så mänkligheten fungerar väldigt störande många gånger, tycker det mer och mer ju äldre jag blir. Lite så man vill säga till folk ”men för fan du kan väl tänka lite längre, du är väl inte bara ute och springer hela tiden även fast det är dom enda gångerna jag träffar dig när här på stigen när jag rastar min hund…”

            Ibland är det ju bra att man inte vet att folk ”tror” om en… 😉

  5. Supersnygg!!! Jag undrar var koftan är ifrån. Jag är helt galen i koftor av olika slag. Undrar dessutom om plaggen är hyfsat nya så att man ev skulle kunna få tag i dem.

    Hoppas att ni får en trevlig kväll

    Kram Malin

  6. Snygg, Smart, Sexig, Söt, Superintelligent, Smal, Småbarnsmamma, Superrolig 🙂
    Kommer inte på mer just nu – men det blev många ESS 😉
    Ha det så trevligt 🙂

  7. Om det där halsbandet är lånat borde du verkligen se till att råka glömma att lämna tillbaka det, eller köpa, sno, vadsomhelst, för du passar så sjuhelsikes bra i det! Ja hela du är ju stunning såklart, men jag ser nästan bara halsbandet 🙂

  8. Supersnyggt! Som vanligt 🙂 Men du, kan du inte sluta snacka om medelålderskris i tid och otid, kom igen när du är där, nu är du alldeles för ung för att veta vad det innebär 😉 För övrigt älskar jag att läsa din blogg då du har ett så vackert språk!

    Från en riktig medelålders kvinna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg