Att ha blogglördag.


Idag är det äntligen lördag och Silkesapan står just nu upp med hjälp av soffbordet (man har hjärtat i halsgropen konstant nu för tiden – allt ska man ställa sig upp mot), flickorna ligger utslagna i soffan och mannen sitter sömnrufsig på golvet och gäspar i en kaffekopp. Jag ska in till stan nu på morgonen och gå i driv i butiker tillsammans med ett gäng härliga bloggkvinnor, sen blir det Böddi och sen hem igen innan kvällens middag. Det är alltid något speciellt med att träffa andra som också bloggar – man har en förståelse för varann (allt det där fotograferandet ni vet) och en förmåga att skratta åt mycket konstiga saker tillsammans.

Men nu ska jag in i duschen och spola av mig de sista resterna sömn, ta en stor skål fil med jordgubbar och göra mig själv någotsånär respektabel.

Ja. Heja, heja lördag.

16 kommentarer till “Att ha blogglördag.

 1. Vad roligt! Funderar faktiskt också på att ta mig in till stan en sväng, det är ju himla fint väder! och jag är lite sugen på att gå och spana lite på väskor och träna lite på hemspråket på La Lujo 🙂 Eller så kanske jag bara hittar en bra gräsmatta att lägga mig på och läsa lite bok.. 🙂

  kram /iris

 2. jag förstår precis vad du menar 🙂 Upplevde det nog starkast då under Bloggforumet i Göteborg där vi var 100 personer som fotograferade allt hela tiden under två dagar.
  Inga sura minar, ingen som tyckte att det var pinsamt och man kände sig inte det minsta ut-tittad som man kan göra ibland.

  Hoppas att ni får en trevlig dag tillsammans!

  Kram Mrs G

 3. Din silkesapa ser lika ljuvlig ut som vanligt! Förstår att det är en intensiv period, man kan ju inte släppa dem
  ur sikte för en sekund… de är ju överallt och kan hitta på vad som helst! Men så mycket skratt det blir under denna perioden oxå, eller hur ? 🙂
  Ha det så skoj idag med alla andra bloggerskor, och att tröttheten ger sej under dan.
  Johanna

 4. Ja, det där med hjärtat i halsgropen kommer i faser. Vi har haft det lugnt ett tag nu när lilla Astrid kan gå och sätta sig ned och skutta ner i trapper, men nu har vi istället gått in i en ny klätterfas och rym fas så hjärtat känns igen;)
  Ha en helt underbar dag med härliga tjejer
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg