Att vara hemma en stund igen.


Sån superskön förmiddag jag haft! Jisses. Först få vara hemma och mysa lite med familjen och pynta upp sig för en dag på stan (tunikan kan vara chillnorways snyggaste nånsin, hittade den hos Nordljus till 50% – sånt jäkla kap!) vilket jag tycker är så himla skönt för själen. Det är ju liksom ingen idé att klä på sig riktiga kläder när man går hemma med bebis, de är ju fulla av köttfärs och snor och kräk på nolltid i vilket fall, så att få de där en eller två dagarna i veckan att få känna sig fin är viktigt. Iallafall för mig.

 

Väl inne i stan mötte jag upp Katarina, Emschen och Tindy inne på Factory för att gå bananas på deras superduper-rea. Annika var nog hemma och sov eller nåt, för hon kom inte förrän lite senare (*host*). Herreguuuud så mycket snyggt de har. Tindy köpte en klänning, kofta, tunikan på bilden och skor, Katarina hittade världens snyggaste omlottklänning som ni kan se på bilden nedan och jag föll som en fura för nån slags silkig, futuristisk grej som jag ser jävligt dyr ut i och som jag inte för mitt liv kan begripa hur den egentligen ska sitta. Ni får se sen. Och så provade jag en vansinnigt fulsnygg strudsfjädermojängsklänning från Valerie om jag önskar jag hade nån tillställning på gång som den skulle passa till – men icke.

 

Och sen gick tjejerna vidare medan jag sprang till Böddi och fick ännu lite ljusare hår och en trimning av luggen (det får ni också se sen – imorgon tror jag – hinner nog inte innan) och sen mötte jag upp dom igen där de satt på Lilla Torg och var dekadenta med hallondaiquiris; och där slog jag mig ner och fick en halvtimmes skratt innan det bar hemåt igen.

Och ikväll blir det meze, klackar och silkiga klänningar.
Älskar’t.

21 kommentarer till “Att vara hemma en stund igen.

 1. Nu är det shopping hela tiden och det tycker nog de flesta om men jag saknar dina vackra texter. Du känns som mer än bara yta, vilket man inte kan säga om alla bloggare. 🙂

  Stor kram

  1. Hej Mia! Bloggen följer mig, och så måste det vara. Jag är yta också, kan inte vara så förbaskat djup hela tiden 😉
   Om du scrollar bakåt har du sex inlägg utan ett ord om nåt plagg, sen är det en mening om min kofta och ett inlägg om en rea, sen är nästa inlägg med nån shopping den 21 juni – typ tio dagar sen (a 3 inlägg = 30 inlägg tillbaka). Det tycker jag inte är så farligt. Hoppas du kan njuta av dom inläggen istället. Men idag har jag shoppat och då måste jag kunna skriva det, kan liksom inte fabricera något. Just nu njuter jag av ytlighet efter en vecka i mjukisbrallor typ.

   Kram

   1. I love yta och ditt orangea halsband…kan du inte flasha det här en gång till. Slurp.
    Hoppas ni har haft finaste kvällen,
    kram!

 2. En perfekt lördag! Här har vi spenderat eftermiddagen i solen på balkongen med varsin tjock bok, vin med bubblor i och en skål winegum pendlandes mellan oss. Också en fasligt skön lördag! 🙂

 3. Oj! Det va alltså du på riktigt jag såg på factory? 🙂
  Hade jag kopplat direkt hade jag sagt hej …

 4. Gud va kul det var att träffa dig igen Emma! Och den där strutsfjäderklänningen var schetasnygg på dig! En riktigt trevlig lördag. Synd att jag inte kunde hänga på ikväll.
  Kram

 5. Det sista jag vill är att vara en ord-polis, men i knappen om att översätta bloggen så skall ordet weird stavas just weird – inte wierd. Läser din blogg varje dag och VARJE gång jag ser knappen så vill jag skriva denna kommentar… så nu gör jag det 😉 Tack för en fin blogg!

 6. Lite yta emellanåt är väl bara skoj? Det finns ju bloggar som bara avhandlar inköpta kläder eller kanske kläder fotade på huvudlös kropp i provrum. De bloggarna fyller säkert sin funktion också o det händer att jag kikar på några sådana också men inte lika ofta som som ”Att vara någons fru” Jag gillar din blandning Emma! Den är som livet självt..en blandning mellan upp o ned, hit o dit..lite allvar, lite yta. Glitter o glamour o så vardag på det. Tack för superduper tips på ny restaurang i Malmö, vid vårt senaste besök i staden fick du råda också =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg