Att vara en ostbåge.

 

Nä hörrni. Det där ryggskottet ville inte ge med sig. Istället för att vakna rakare som jag hade hoppats har jag under dagen mer och mer sjunkit ihop i min ostbågeform och har nog blivit sisådär en halvmeter kortare. Skit också. Jag som imorgon planerar att befinna mig på Cuba Café med en hel handfull vackra kvinnor och dansa salsa tills jag svettas i nackhåret. Men! Ingenting är omöjligt. Det kan hinna gå över. Jo, jo.

Nu på kvällen har vi haft besök men nu är det lugnt i huset igen och jag kan halvligga i fåtöljen och surfa vackra saker till sovrummet och muttra över det genetiska frispelet som gett mig min pappas rygg, medan mannen bygger klart sängen och solen äntligen börjar visa sig där ute. Och på söndag bär det iväg till Västkusten och jag längtar så jag kan bli galen – det finns få ställen i världen jag mår så bra som just där; bland pappakramar och klippor och den svaga doften av tång.

Men nu ska jag försöka baxa ner mig i badkaret, marinera mellangärdet med tigerbalsam och ligga resten av kvällen på golvet för att ha en chans att bli böjlig tills imorgon.

Cuba Café, liksom. Kan inte missa’t.

24 kommentarer till “Att vara en ostbåge.

  1. Fy för ryggont 🙁
    Välkommen till Bästkusten, ett besök på Hönö tycker jag du skall unna dig. Bättre sommarställe finns inte!

    Krya på dig!
    Kram Catta

  2. Hm hörde jag Salsa??? Jag har dansat salsa en massa i Göteborg och letar nu efter ställen man kan ”social”dansa i Skåne…Är det ett café där man ses och dansar salsa? Eller en kurs klubb?

    kram från Helsingborg

    1. Cuba Café är ett uteställe kan man väl säga som ligger vid Folkets Park. De har mat och drinkar och allt det där, men framförallt är musiken to die for. Vissa kvällar har de liveband och det är helt makalöst! Och alla dansar med alla.
      Kram

      1. Tack! Det får jag kolla upp. Jag saknar ställen man kan ”gå ut och dansa” på även om man inte känner nån eller har ngn som vill följa med och dansa.

        Krya på dig i ryggen. Det är säkert bra att ”loosa” upp den lite med höftsvängningar 🙂

        kram

  3. Ligga pâ golvet utan kudde och pressa ryggraden mot golvet bör ge resultat oom nâgra timmar….i bästa fall. Som gammal simmerska med stark rygg botar detta min rygg i de flesta fall. Alla kotor faller pâ plats, ; men det är jobbigt med ryggskott. Man fâr +10 âr direkt 🙂 Krya pâ dig och tuta när du kör förbi Mollösund !

    Kram

  4. Rygskott är ju inte det roligaste…..hoppas du piggnar till snabbt …däremot var det ju otroligt roligt att få se dig och ”tjejerna” på webbtv……ha, ha….ni är bara bäst .

    Kram och välkommen upp till vår vackra klippor här uppe i Göteborg ( och ta mer än gärna med dig solen när du kommer )

    Kram

    Pernilla på Piazzan

  5. Usch då att det inte går över…Stackare. Dock lär du säkert inte missa salsan om jag ”känner” dig rätt:-) Krya på och massa kramar till dig

  6. Hua det låter inget vidare med ryggen. Hoppas tigerbalsam gör susen, jag förstår att du inte vill missa Café Cuba, det låter ju riktigt skoj! =) Kramar

  7. Håller tummarna för att du vaknar ”som en ny människa” i morgon. När det gäller ryggen alltså, förövrigt verkar du ju vara en härlig person 😉

    //Linda

  8. Jag har sagt det förr och säger det igen… Istvan på Rehab i Svedala! Han har gjort underverk med min rygg och nacke när jag varit där. Istvan och T. Diklofenak 50mg x 3 (finns receptfritt på apoteket) gör susen för det mesta 🙂 Jag hade lätt ringt direkt imorgon bitti. Brukar inte vara svårt att få en akuttid.

  9. Från en som gillar vackra saker till en annan så tänkte jag passa på att göra dig uppmärksam på att de har erbjudande på bäddset från Hamptons på Groupon får endast 600 kr för två st. Erbjudandet gäller väl iaf dygnet ut. Hur bra är inte det??? Jag har knappat hem mig ett nyss 🙂

  10. Inte skönt med ostbågeläge. Hoppas Du blir bättre snart. Har själv samma proble, så illa att jag gick med korsett. Fick ett kanoners träningsprogram av min sjukgymnast och VIPS så har jag inte haft ostbågeläge på flera år och korsetten är ett minne blott. Även om det skulle vara läge att ta fram den ändå för att hålla in begynnande volanger 🙂 Men det kanske finns ett träningsprogram för att få bort sådana också, samt att inte äta så in i bomben massa gott.

    Kyra på Dig.

  11. Hoppas du snart blir bättre. Naprapat är, rent akut, det enda som hjälper. Efter träningsprogram från densamme är ryggskott ett minne blott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg