Att ta sig an en krokig onsdag.


Nehej, inte blev jag jätterak över natten. Men det gör inget. Jag får spendera dagen hemma istället, sittande på en kudde på golvet och målandes min säng så att den blir klar nån gång. Nu är det bara ett lager färg kvar, sen ska rummet röjas upp från borrmaskiner och sågspån och damm och börja pyntas. Sen! Sen är den klar. Äntligen. Och nåt Cuba Café blir det inte heller. Inte så kul att gå dit och inte kunna dansa, liksom. Så det får skjutas på tills nästa vecka istället, så får kvällen här hemma bestå av massage, granatäpplen, en bra film och lite choklad istället. Inte illa det heller, minsann.

 Nu ska jag masa mig upp och måla säng! Kan ju inte sitta här och lata mig.

Hej och hå.

13 kommentarer till “Att ta sig an en krokig onsdag.

  1. Amen!! Vi tar en Mojito åt dig, omtänksamma som vi är :O) Kan vi inte Cuba Cafe v 30? Vill ju shake my monymaker med er :O)

    Kram /Katarina tvillingmamma

  2. Hejsan!
    Det är nog bäst i att lyssna på kroppen (eller ryggen…). Kanske ett besök hos en kiropraktor kan göra värken uthärdlig? (Talar av egen erfarenhet där värken visade sig vara diskbråck och förslitninsskador)

    Hursom så hoppas jag du får komma iväg på salsa en annan dag!

    KRAM Caroline

  3. Vilken underbar bild på din son! Han är ju jättesöt och färgerna är fantastiska!

    Hoppas ryggen blir bättre snart!

  4. Musklerna är hârdspända och gör ont. Värmedyna pâ ryggen, vila och varmt varren med socker och rom hade ocksâ varit skönt, men med en silkesapa brevid gâr det inte alltid….Duktiga dig som mâlar din nya säng, trots ryggskott …!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg