Att bara kunna skratta.

 

Här på hotellet har de en liten tur man kan ta med golfbil när man är nyanländ och titta på de olika rumstyperna som finns. Om man nu har lite extra pengar att spendera och är sugen på en omgång till, antar jag. Gräset är alltid grönare och det där. En sån tur var man ju såklart tvungen att följa med på och alltså…

Det är sinnessjukt!

Vi bor i ett flådigt rum, men det är inte ett av de flådigaste. Bilden ovanför är ifrån en av deras ”mindre villor”. Mindre! Ha ha ha. Ni måste bara se detta.

 

 

Ett litet sovrum, ja.

 

 

En privat pool att doppa fötterna i. Varför inte?

 

 

Alltså, jag har bott på några riktigt bra hotell när jag växte upp tack vare att min pappa har en sån faiblesse för lyx – men det är svårt att toppa det här. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig för skratt, jag skrattade rakt ut ha ha ha trots att man säkert borde hålla masken och verka världsvan och cool, och när de tittade på mig med ett roat leende fick jag säga Im sorry, its so crazy och slå ut med händerna.

För det är det ju.

Ja jisses. Men visst – det är vackert så hjärtat stannar lite.

(Och hade jag varit typ Gun Nowak hade jag nog slagit till på en ”mindre villa” i nån vecka eller så).

31 kommentarer till “Att bara kunna skratta.

 1. Fint och flott men fullkomligt onödigt.
  Vi bor oftast på fina hotell, men de gångerna ibland när vi unnat oss något extra i rumsväg, typ villa eller svit, så har vi tyckt sen att ”vad ska vi med allt det här?”
  Är man på semester vill man ju vara ute och njuta av omgivningarna etc och inte sitta i en villa och ”glo”.
  Det gör man ju hemma 🙂
  Och har vi haft egen pool har del alltid slutat med att vi ändå varit vid huvudpoolen eller på stranden.
  Men, flådiga hotell är ibland det bästa som finns, inte minst om man blir riktigt bortskämd 🙂

  Kram Mrs G (Bortskämd på Finca Cortesin)

 2. Oj vad fint det ser ut! Kanske har du redan svarat någon på det men vilket hotell är ni på?
  Fortsätt att njuta och tack för att du delar med dig av din resa.
  Kram Halvan

 3. Ja, jisses vad lyxigt! Skulle gärna unna mig ett sådant boende men samtidigt håller jag med en annan som kommenterade här. Det är ju väldigt lite tid man faktiskt spenderar på rummet när man är på semester.
  Fast jag hade ju gärna bott i den ”villan” som pensionär när det är kallt och ruggigt hemma. 🙂

  Kram

 4. Gud vad härligt och fint! Vad heter hotellet? Alltid bra med tips inför framtida resor! Njut och ha det gott! /Maria

  1. Vet inte om du syftar på min kommentar, isåfall missförstod du mig nog.
   Privacy är verkligen det som vi vill ha och det får man 9 av 10 ggr om man väljer bra lyxhotell med högstandard.
   För den sakens skull måste man inte välja de flådigaste alternativen för boende standard, en juniorsvit brukar räcka mer än väl och privacyn är den samma. Inte försvarbart tycker jag att istället för att kanske betala 5000 kr/natt betala 10.000 eller betydligt mer/natt för en villa liknande den som Emma visar i inlägget.
   DET tycker jag inte att det är värt för mig iallafall.
   Vi väljer alltid hotell som inte är anpassade för barnfamiljer och har en betydligt mer avslappnad karaktär och med det kommer integritet.

   Kram Mrs G

   1. Japp, det var den delen med att ändå gå till stranden eller gemensamt poolområde jag menade då, hade gärna legat för mig själv vid denna istället =) Vid våra resor väljer vi uteslutande bra hotell med hög standard utan barnområden etc för att detta inte passar vår livssituation men därmed har jag inte sagt att man måste välja det dyraste alternativet för att få en kanonupplevelse. Bara att det är förbaskat trevligt ibland 😉

 5. Vilket ställe din man har hittat.

  Detta skulle definitivt kunna vara stället där jag och min man firar min 40-årsdag samt vår 11:e bröllopsdsg nästa år. Kanske inte de lyxigare rummen då men stället verkar så härligt. Ett ställe att bara vara, njuta av allt fint runtomkring och av varandra.

  Nyfiken på vad hotellet heter.

  Tack för en underbar blogg!

 6. Ok, är du Gun så är jag Antonia Ax:son Johnsson & stannar tre veckor.
  Herrejösses vad fint. Önskar också namn på detta magiska hotell din man överraskat dig med.
  Vill också tacka för att du så ödmjukt delar med dig av ditt liv på din blogg som jag dagligen hälsar på…..
  krams m

 7. Ja där hade jag lätt kunnat tillbringa några semesterveckor…om jag haft onödigt mycket pengar. 😉
  Härligt att du delar med dig så man har något att drömma om.

  Ha en fortsatt underbar semester!
  Kram Jeanette

 8. Jag tror det är något fel på mig Emma. Det är hur fint som helst men jag känner ingen dragning. Jag har aldrig drömt om att bli rik, jag vill mest bara vara med de jag älskar. Helt uppenbarligen behöver jag undersökas.

  1. Ja ibland undrar man 🙂 ”Värsta” villan vi bott i var i Singapore (ön Bintan) som var på ca 300 kvm inkl uteplatsen och den gigantiska poolen.
   Men, vi utnyttjade såklart bara en bråkdel av ytan.
   På Finca Cortesin där vi är just nu kan man bo som vanlig gäst i sviter och villor men man kan även köpa en egen villa på resortområdet och bli medlem i klubben.
   Nyfiken som man är så frågade vi hur stor den minsta villar är och fick svaret 600 kvm och den största på 1200 kvm.
   Lagom 🙂
   Men såklart, det finns folk till allt 🙂

   Kram Mrs G

 9. Men dra mig beklänges, vilket jädra hotell! Tror aldrig att jag sett något vackrare! Du, vi skall också till Kreta inom kort och kom att tänka på det här med barnmat. Får man lov att ta med det i handbagaget eller bagaget? Finns det kanske att köpa där nere? Hur klarar silkesapan värmen? (Min son är ungefär i samma ålder)Sorry, många frågor men man blir lätt lite stirrig första gången man åker utomlands med en bebis 🙂 Kram

  1. Jadå, både och! Vi har alltid ett bagage fullt med barnmat till honom, samt i handbagaget för resan. Och vällingen får han kall på plats. Han tar värmen jättebra, han badar ju mest hela tiden och resten av tiden sitter han i skuggan 🙂
   Kram

 10. Det ser helt FAB ut, vad härligt:) och alla bilder från er resa ser så härligt ut. Och DU vackra kvinna, helt underbart vacker på alla pics!!! Stor kram till dig Emma 🙂

 11. Jag vll också dit! Du borde btw få avdrag på hotellräkningen då alla dina blogginlägg och foton slår de flesta resereportage och når en stor målgrupp…eller en drink i alla fall:)
  Caroline

  1. Ha ha tror tyvärr den här typen av hotell skiter fullkomligt i en bloggare från schweden 😉 de har nog sin marknadsföring fixed och färdig.

 12. Ja den som inrett detta hotell har fattat grejen. Ja så är det.. Suck..!! Fina plagg du visat under semestern, söt är du! Ha det fint! Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg