19 kommentarer till “Att konstatera faktum.

 1. Ja, ibland är inte det bästa med att åka bort att komma hem… Ibland är det så innerligt underbart borta när man är med dem som man älskar!

 2. Ta en vecka till vetja 🙂 Där verkar ju helt underbart och vackra bilder tar du!
  Är det en mobiltelefon som står vid stubben? Ser mysko ut 😉

 3. Åh snäckan, åååh så fint ni har det!!!

  Helt galet bra det där stället verkar vara och yes jag är avis:) Förresten, ligger Agios Nikolaos i närheten? Henke och jag bodde där på något som hette Minos Beach Art Hotel för några år sedan. Myycket lyxigt och mycket skumt minns jag och väldigt annorlunda och liksom ”gayigt” med tyskar i leopardstringisar och 80-taligt Miamivicekitchigt blandat med greker 🙂 Fast mysigt var det. Vi var toknykära, hade bungalow med egen trapp rakt ner i Medelhavet utanför dörren, åh ljuuuuva minnen:)

  För att du ska förstå känslan med det stället kan ni ju lyssna och kolla in denna pärla

  http://www.youtube.com/watch?v=hti1iZ9LsIU&feature=related

  Miss U!

  Kraaam

 4. Åh vad härligt ni verkar ha det!!!:) Grekland är ganska underbart!:) Och ni verkar vara på en av de mer underbara platserna!:)

 5. Måste fråga, vad är det för smart badmojäng ni har till en lille buse? Är det hål i den så han ligger i vatten? Eller är det ett ”golv”? Verkar sanslöst smart…

  1. Ah, det är en baby floater 🙂 Grymt smidig! Det är liksom en badring som han sitter i med en liten ”korg” som sittanordning så han kommer ner i vattnet men ändå hålls ovanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg