Att förbereda sig.

 

Snart ska jag befinna mig hemma hos Fuffe och fotografera festlokaler och grillande och ätande människor som ser glada ut. Så jag borde inte alls sitta här på golvet i mannens gympabrallor och skratta åt när busen plöjer genom vardagsrummet som någon form av torped. Jag borde duscha ner kakadualuggen och ta fram objektiven och se till så att alla batterier är laddande.

Men egentligen så vet jag ju vilket objektiv som ska användas och att batteriet är full-laddat ute i köket och att luggen nog klarar sig bra med att stoppas under kranen en liten stund. Så jag antar att det är okej.

Att sitta kvar en liten stund och skratta åt buse och känna efter hur fint det trots allt är att leva.

Ja. Vi gör så ett litet tag, tycker jag.

Ps. Alla ni som undrade över ving-tröjorna! Såg att de fanns ute nu här.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att förbereda sig.

  1. Helt rätt, passa på att njut av din lille buse. Tiden flyger iväg, jag blinkade och nu är min lille buse snart tonåring, vet inte riktigt hur det gick till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.