Att se om nån av er vet.

bilder lånade härifrån

Jag älskar ju Spanx som alla vet. Älskar det. If you cant do it with Spanx – dont do it är väl lite mitt motto kan man säga. Men. De är ju inte snygga. Och den där luckan! Oh my. Den har vi ju redan avhandlat.

Så såg jag de här på rea. Och de ser ju onekligen mycket tjusigare ut. Midjeformaren ser ju fräsig ut, och underklänningen. Inga luckor. Men är de här märkena lika effektiva? Nån som testat och vet?

(Och de här! Ha ha ha. Ett par såna kanske man borde festa till det med nån gång. Uj uj).

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “Att se om nån av er vet.

 1. hshsh rumpputare.
  jo man tackar.
  Inget jag behöver 😉 har ganska mycket junk in my trunk :))
  Men jo jag har testat ett linne från maiden innan. men de hade olika ”dra in mer eller ännu mer” skalor att välja på då jag köpte det. (jag tod medium på skalan- ville kunna andas med 😉
  ( i usa) men det var bra i alla fall!! jag hade ett sånt med tuttarna bara så de inte blev platta liksom 😉
  så kanske värt ett try?
  Ha en fin dag !!

  Kram

 2. Åh me like it. Men jag såg att de har stringstrosa också. Hur i fridens namn shapar de upp, egentligen? 😉

   1. Nej nej på de mer heltäckande versionerna som jag har provat så trycks det liksom in 🙂 Inte upp ha ha.

 3. Oh shit. I detta ämne är jag helt lost. Har aldrig använt tidigare och ej heller behövt. Men nu, efter 4 småttingar, så är den där livräddningsbojen lite väl i vägen.. Men då provade jag ett par redigt fula trosor från Lindex och helt plötsligt så trycktes livbojen rätt upp och liksom hamnade som en bulldeg rätt under brösten. Så även jag tar tacksamt emot tips!

 4. Men herregud! Hur har jag kunnat missa detta? Verkar ju helt underbart! Spanx – har nog läst dig ett år men inte uppfattat en enda gång att du gillar det. Jag har provat flera sånna dära dra-åt-så-mycket-att-du-nästan-inte-kan-andas-men-svettas-som-faen-kläder och jag hatar dem! Men om det finns tunnare varianter som ändå funkar – give it to me! Nu. Genast. Var köper du det??

 5. Lustigt det där vad man saknar/strävar efter. Är inte alls överens med min enorma, breda putrumpa och så finns det såna som köper rumpputare 😉 man är ju liksom aldrig nöjd. Köpte hem ett linne från Maidenform från Provrummet. Det ligger fint vikt i garderoben…

  Men jag måste fråga, blir man inte helt galet varm i muffen av såna där tajta brallor? De verkar ju inte direkt andas. vad behöver du förresten hålla in? Du har ju en killer-body. Eller är det Spanx förtjänst? 😉

  Kram

 6. Ett tips! Ju ”rakare” en underklänning är i modellen ju lättare åker den upp över låren när du rör dig. Spanx underklänning finns både med och utan axelband sitter alltid på plats! Dyrast men bäst(ovanligt?).

 7. Har prövat flera olika varianter, men jag måste hålla med om att Spanx är bland toppen…men tyvärr fulast! Köpte en underklänning från Triump som annars var hyfsat sval och framförallt lite sexigarna än de andra varianterna!
  Men annars håller jag med Lena att försöka undvika för rak model, välj en som redan är ”kurvig” innan du sätter på den, för de sitter absolut bäst.
  Lycka till!!

 8. Alltså:
  ”Den här lilla godingen kan du ha under den lilla svarta eller som den lilla svarta! En snygg skinnjacka över och du är redo för party”

  Okej.

  Nä.

  Skulle inte tro det.

  😀

 9. Heeej! Himla roligt att läsa din blogg.

  Jag har provat diverse ”underkläder” och spanx är nog det bästa… Provat en underklänning från Lindex också. Du kan se här vad jag tyckte 🙂 http://citymamman.blogspot.se/2012/06/shapingklanning-fran-flexees.html

  Måste dock rekommendera att man provar den ordentligt så man får rätt storlek. För liten och den kommer nog glida upp. Däremot har de samma klänning med ben ist tror jag… Bara ut i affären å testa 😉

  Lycka till!

  Ha en fin dag // Jennie – CityMamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.