Att planera ett firande.

 

 

Och så blev det torsdagsmorgon, och medan flickorna och busen sover sitter jag som vanligt i kontoret och arbetar undan och schemalägger projekt och funderar på saker. Som på ett fördelsedagsfirande jag absolut måste ha, och på alla gapskratt jag alltid får när jag diskuterar såna saker med världens härligaste människor på Facebookchatten. Jag är så himla glad som har så många starka, kloka, uppfinningsrika och framförallt roliga kvinnor i mitt liv.

Så nu planerar jag mat och upplägg och om det ska vara stort eller litet eller mittemellan (förmodligen litet, det är ju trots allt en måndag) och så fnissar jag lite till och nickar för mig själv och gör små anteckningar. Och så gör jag annat också, som att få mockups från en man i Växjö som gör mig alldeles pirrig i magen (mockupsen alltså, inte mannen) och så vänder jag och vrider på ett beslut som måste fattas även om jag mest vill bete mig som en femåring och låtsas om att det inte alls behövs, och så blir det lite jobbigt så då hämtar jag mer té och återgår till födelsedagsplanerandet igen – och så fortsätter det, fram och tillbaka, här hemma i det vita kontoret som inte kommer vara vitt så länge till om jag får bestämma.

Och det får jag ju.

9 kommentarer till “Att planera ett firande.

  1. Du är så härlig Emma! Alltid lika mysigt att starta dagen med dig 🙂
    Gillar att det inte ska vara vitt på kontoret… Du inspirerar! Ha en riktigt fin dag!
    Kramar

  2. Jag ska också ta tag i kontoret här hemma och även här blir det att överge det vita 🙂 Funderar dock över konsekvenserna av färgvalen (deras olika påverkan på mig och min arbetsförmåga)

    Lycka till med festplanerna. Här hemma är det också dags att jobba av lite och schema lägga kommande evenemang och projekt 🙂

  3. Va mysigt det låter med ett kontor, vi har ingen plats till ett sådant i vårt hus (trots 171 kvm hus). Jag får sitta i sofforna eller vid matbordet och det känns inte alls lika roligt som att ha ett litet kontor att kura ihop sig i och jobba undan saker.

    Ska bli spännande att se resultatet och tankegångarna under genomförandet sen.

  4. Du har så mycket spännande för dig hela tiden och jag kan se hur du sitter där hemma och fnissar!!
    Idag firar jag ett år, med en tävling!!! Tänk vad ett år gått fort, och vad mycket man fått lära sig och vad mycket inspiration man fått! Du är en av dom som jag är glad att jag fått ta del av och också fått äran att träffa!! Kul år har det varit!!
    Kram Helena

  5. Festplanering – kalaskul. Det blir spännande att se vad du hittar på.
    Vi planerar något vi också här på Facebook – en Halloweenträff för ungarna.
    Vad skulle man göra utan fejjan 😉 ?

    Hälsningar
    Yohanna

  6. Herregud va roligt! Har precis kommit hem från Naturkompaniet i Stockholm där jag köpt mitt andra par Blundstones – svarta denna gång! Sätter mig vid dator och ”tittar in” hos dig och så skriver du om samma skor! Dom är precis vad dom lovar i sin reklam ”Once you put them on, you never want to take them off” . Lycka till och glöm inte att smörja in dom !

    Tack för en trevlig blogg!
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg